Шатор за лето

Шатори за летњу кућу су стекли велику популарност код ентузијаста на отвореном. Овај лаган и удобан дизајн омогућава уживање на свјежем зраку под заштитом сунца, кише, вјетра и инсеката. Функционалност и димензије представљене на тржишту структура, омогућавају уређење места одмора за неколико људи или бучно предузеће.

Типови шатора за дацхас

Шатори могу бити стационарни или сложени. Стационарни дизајн подразумијева конструкцију оквира у облику сјенице. Комплексан (разнолик) дизајн је покретан и функционалан, погодан за транспорт. Тржиште представља мноштво модела и дизајнерских рјешења за шаторе са илустрацијама и графичким приказима. На захтјев купца могуће је примијенити тематску илустрацију.

· Лаган. Материјал има малу тежину и високу чврстоћу, не захтијева уградњу тешких конструкција и носача.

Мобилност и преносивост. Инсталација шатора је могућа у сваком углу сеоске куће брзо и једноставно.

· Прихватљива цијена. За разлику од сјеница и шатора, шатори за дацха имају ниску цијену.

Трајност и сигурност. Употреба савремених материјала пружа ватроотпорни материјал и дуг радни век.

како изградитишатор за давање својим рукама

Структура трупа за шатор у сеоској кући почиње са избором места и материјала. За изградњу једноставне дрвене базе биће потребно:

· Дрвене греде висине 2,4 и 2,7 м у попречном пресеку 5-6 цм

· 4 цм ширина

· Специјална тканина за зидове и кровове, мреже против комараца

· Саморезни вијци и метални углови, алати

Сви дрвени делови су темељно премазани или третирани посебним раствором. Носећи стубови се копају у угловима означене територије до дубине од 50 цм, а за поузданост конструкције јаме се пуне дробљеним каменом и бетонским малтером. Стубови вијака су причвршћени кровом (дрвене или металне летве). На готовој основи је прекривање ткива, које се може резати независно у величини оквира или спремно за куповину.

Потребно је почети са избором места у викенд насељу. Надстрешница мора одговарати одабраном простору и смјестити вртни намјештај, стол, кауч за одмор и друге атрибуте за љетни одмор. За вечерњи празник боље је изабратишатор за давање са мрежом против комараца .

У облику летњиковца могу бити округли, квадратни, правоугаони, са неколико лица. У зависности од материјала надстрешнице истичу се крема за сунчање и водоотпорни модели. Осим тога, шатор може бити опремљен мрежом против комараца за заштиту од инсеката.Летњиковац са мрежом против комарацасе добро подноси ваздухом и не омета преглед. можете направитишатор за давање својих рукуили купити спреман.

Шатори за кућице имају неколико предности:

· Удобност. Надстрешница вам омогућава да проведете вријеме на свјежем зраку, без страха од горућег сунца.

За метални оквир, металне шипке или цеви од нерђајућег челика, жица, спојнице и бетонске плоче су потребне. Испод сваког отпора уграђена је бетонска плоча с отвором, као темељ. Горњи делови шипки су повезани луковима уз помоћ стезаљки. На металној конструкцији је причвршћена тканина и мреже против комараца. Тако да материјал не клизи, фиксиран је жицом и везицама.

Поред тога, шатор је опремљен подом. Добра опција ће бити стварање главне локације за изградњу темеља за шатор. Можете направити бетонски под или положити плочицу за поплочавање. Још лакше - дрвени под или травњак.

Како одабрати шатор за дацху

Посебну пажњу треба обратити на квалитет материјала и носивост оквира. Танке металне цеви као основа за шатор НЕ трају дуго. Оптимална опција је шест чврстих носача од нерђајућег челика. Кров је израђен од ПВЦ тканине са специјалном импрегнацијом која обезбеђује отпорност на пожар и воду