Сертификати о усклађености сухозидних плоча

Данас је најрелевантнији и најчешћи материјал на грађевинском тржишту суви зид (ГКЛ). Без тога савремени поправци ретко раде, јер има много корисних квалитета.

С обзиром на чињеницу да сада постоји прилично опипљива потражња, данас постоји прилично велики број произвођача ГЦЛ-а. Истовремено, неке од карактеристика лимова могу се погоршати због непоштовања производне технологије. Стога је веома важно приликом куповине ГКЛ-а бити заинтересован за присутност квалитетног документа продавца за тачну куповину добрих производа.

Документација производа

Гипс картон данас се производи у многим предузећима. Али технологија производње би требала бити идентична, тако да није било смањења главних карактеристика и својстава производа. Произвођачи као што су Кнауф, Магма, Волма већ су се доказали на грађевинском тржишту. Њихови ГКЛ-ови су увијек висококвалитетни, а цертификати су поуздани. Сазнајте како да избришете прави сертификат или га преузмете, како се не би погријешили, може се наћи на интернету на страницама произвођача.

То је потврда да овај производ испуњава све норме и стандарде. Овај документ о усклађености увек прати производе високог квалитета, које можете видети из сопственог искуства куповином материјала од Волма, Кнауф или Магма.
Он потврђује својства материјала и гарантује његову потпуну подударност са захтјевима Државног стандарда.
Гипсумбоард је стекао такву популарност јер има низ предности:

 • еколошки прихватљивост и сигурност;

Обратите пажњу! Гипс картонске плоче су потпуно еколошки прихватљиве, јер се приликом њихове производње користе само природни материјали.

 • присуство специфичних својстава (отпорност на влагу, отпорност на пожар);
 • снага;
 • велико подручје примјене;
 • дуг период службе;
 • једноставна и лака инсталација;
 • приступачност.

Због тога многи параметри производа морају бити стандардизирани.Ово се првенствено односи на сигурност и еколошку прихватљивост.Овај показатељ се често занемарује од многих бескрупулозних произвођача.
Писма издата у супротности са производним технологијама могу бити опасна по живот људи у садржају токсичних супстанци. Осим тога, индикатори као што су чврстоћа, отпорност на ватру и отпорност на влагу могу се смањити. То може довести до чињенице да ће састављена конструкција са ГКЛ једноставно пасти под сопственом тежином.

квалитетни производи

Сви Кнауфови производи, као и познати домаћи произвођачи (Магма, Волма), у потпуности задовољавају свјетске захтјеве квалитета. Потврда за то је документ о усклађености.

Ево следећих информација:

 • назив произвођача;
 • Назив производа;
 • техничке карактеристике материјала;

Обратите пажњу! Преузмите техничке спецификације на веб страници произвођача.

 • усклађеност са ГОСТ, протупожарним, санитарним и еколошким стандардима.

Запамтите, потврда за суви зид није гаранцијасамо квалитативни поправак, али и ваше здравље! Будите опрезни приликом куповине ове врсте производа, како не бисте ушли у производе ниског квалитета. Пажљиво прочитајте потврду да вас нико не може преварити.