Рецензије о употреби врата Цхервонодероветс

Предузећа Цхервонодереветс припадају великим фабрикама за монтажу конструкција врата, која је своју производњу започела крајем 19. века. Три највећа производна објекта баве се производњом производа, једна фабрика производи сировине за производе од шперплоче. Произвођачи се руководе купцима различитих ценовних категорија, производи се производе у различитим изведбама, саставним дијеловима и материјалима. Крпе за врата се купују у више од стотину тридесет продавница у Русији и Казахстану.

садржај

 • Фабричка производња Цхервонодереветс
 • Опис карактеристика дизајна
  • Плоче врата од вредних чврстих врста дрвета
  • Блокови врата од меких стена
  • Комбинација материјала у производњи
  • панел врата
  • Сорте завршне обраде
 • избор врата
 • \ т

производња је опремљенасавременом технолошком опремом , производња се одвија по најновијим индустријским методама. Успостављена је производња панелних и монтажних конструкција са равним тријемом, произведене су тканине за преносне и клизне типове врата, монтирани су елементи у процесу производње.

Развијена је посебна серија за попуњавање шупљина у нестамбеним просторијама канцеларија, ресторана, производних просторија. Велика пажња се посвећује прерасподјели производа за дјечје установе, болнице, спортске дворане са повећаним захтјевима за звучну изолацију, отпорност на пожар и отпорност на хабање.

Специјална универзална црвенкаста серија аутомобила, која је добила јединствен патент, одређује отварање врата на леву или десну страну приликом уградње врата директно у рупу. Рецензије кажу да су крила врата овог типа лако монтирана у клизним конструкцијама отвореног и затвореног типа и орнаменталним варијантама.

Врло чврста вратависоке чврстоћеи заштита од пожара производе се на захтјев купца. Прихватамо наруџбе за појединачне конструкције за уградњу у отворе необичног геометријског облика врата. Купац може да изабере тупу одећу или остакљене варијанте, дизајн од природног дрвета или лагане моделе вештачких материјала. Сви производи Црвеног дрвета су опремљени сертификатима, производи су произведени у складу са државним стандардима и спецификацијама.

Унутрашње испуне отвора за врата долазе у продају са фабрички уграђеним висококвалитетним арматурама познатих брендова. Према критикама, купцу се штеди новац на уметцима браве и петљи на вратима. Такав готов и готов производ власник је самостално монтирао у стандардну унутрашњу рупу. Када купите детаљан приручник за инсталацију својим рукама.

Фабричка производња Цхервонодереветс

Прегледи купаца указују да се они, говорећи о вратима, односе само на крило врата, заборављајући да читава конструкција, заједно са панелима, изгледа као цјелина и утиче на стварање квалитетног дизајна просторије.

Гарнитура врата укључује:

 1. крило врата различитог дизајна и пуњење стаклом или глухим;
 2. врата кутије у којима се налази крило врата;
 3. равна плоча за предњу страну јединице врата;
 4. додатни уметак на ширини зида поред кутије;
 5. угаона плоча за другу страну врата, ако је кутија већ зида (направљена посебно, након мјерења мјеста);
 6. за врата са шкољкашима предвиђен је претпостављени елемент у облику траке;
 7. сет неких врата укључује праг;
 8. стакло које се не може инсталирати у фабрици;
 9. бравица или бравица;
 10. шарке врата;
 11. одбојници или импостоси за врата са шкољкама;
 12. фиксирање браве врата приликом отварања;
 13. глазирање, глазирано или глуво, за високе шупљине.

Трошкови бочне обрадеврата и прибора, према оцјенама, понекад премашују цијену платна. То се објашњава чињеницом да су равна плоча и израда равне површине јефтиније, а обрада кутије и завеса коврчава, па је скупља. Инсталација производне опреме за сложене површине захтева повећане трошкове.

Компанија Цхервонодероветс већ нуди комплетан сет одговарајућих обрадних детаља на вратном крилу када се гледа у радњи. Од осталих произвођача, потрошачи често бирају платно, а панели се испоручују касније по дефаулту и не одговарају вратима по тону и завршној обради. Компанија Цхервонодеветс'к настоји да купцу обезбеди производе високог квалитета, а ненуди само пола комплета у облику једног платна.

Опис карактеристика дизајна

Плоче врата од драгоцених врста дрва

Врло атрактивна врата у смислу дугорочног рада. У таквим производима се причвршћивање делова врши уз помоћ клинова , а плоче се убацују у уторе са прорезима. Врата служе вековима и не мењају се у процесу коришћења.

Постоје варијације врата, код којих су неки елементи залијепљени за вријеме њихове производње, што смањује вијек трајања, али повратне информације од купаца сугерирају да је таква трајна операција за вратну јединицу рекорд.

Крпе за врата и компоненте израђене су од вриједних врста дрвета, као што су: граб, орах, храст, тиковина, престижне тропске стијене. Набавка блокова врата је скупа, што значи да су купљени за класичне интеријере са богатом завршном обрадом, која је дуго предвиђена за употребу. Употреба скупих врата од природног дрвета захтева посебну атмосферу у соби, иначе ће ствари ускоро изгубити атрактиван изглед, пукнути и пресушити.

Блокови врата Фолеон од меких стена

Такви блокови су произведени за шири круг купацаод популарних црногоричних стабала . Издају се подвучене једноставним изгледом, понекад дизајнери користе чворове у раси дрвета за лакирање. Такве опције врата погодне су за креирање "цоунтри" стила. Дрвена кућа, опремљена боровим вратима, изгледа органски и не нарушава унутрашњи интегритет.

Комбинација материјала у производњи

Разликовање изван таквих врата од скупих стијена је тешко и доступно само специјалистима, али рецензије кажу да је цијена оваквих врата знатно нижа, са лијепим изгледом. Приликом отпуштања врата, природно дрво се користи само за вањски слој дебљине до 0,6 мм. Средњи слој између јефтиног дрвета и скупог фурнира је МДФ или ХДФ, што помаже да се производ штити много пута од влажности и флуктуација температуре.Предности овог типа врата су:

 • ниска откупна цена;
 • када радите, не захтевају се услови у стакленику, врата се не пресушују и не пуцају;
 • задржава све богатство стабла стабла скупих стена на површини производа.

панел врата

Ови производи се производе као производ савремених иновација и технолошких решења. Изглед тако распрострањеног и популарног типа омогућио је купњу лијепих и квалитетних врата за масовног потрошача. По цијени, доступне су многим обитељима, а њихова продаја у земљије око 90% врата .

Тканине су израђене у облику скелета од дрвета, које је прекривено штитовима од различитих материјала: иверица; ХДФ; МДФ. То зависи од цене врата. На трошкове утичу варијанте пуњења унутрашњег простора између елемената оквира. Изводи се од трака од иверице, пресоване шперплоче, фурнира, картона, шперплоче. Веома честа ћелијска попуњеност празнина. Потпуно пуњење се користи у улазним конструкцијама и вратима са повећаном потражњомтрајности. Главна разлика у цени јединице врата зависи од завршетка платна и панела. Цена такође утиче на квалитет окова.

Врсте завршне обраде

 • Завршна обрада вештачким материјалимасе користи за завршну обраду тканине са завршним слојем који имитира вредно дрво или други одабрани узорак. Едге трим повећава трошкове неколико пута ако желите да обратите пажњу на квалитет. Понекад питање квалитета није табла оштро, онда није потребно користити скупу ивицу и цена врата се смањује.
 • Завршна обрада слојем природног фурнираврши се ручно при изради врата Червонодеровец. Рецензије говоре о високом естетском изгледу таквих производа. Природни фурнир је скуп, већина лима у производњи иде у отпад због потребе да се пронађе слика на површини платна. Брушење се врши на скупој опреми. Завршна обрада се врши на исти начин као и на природној маси дрвета, при чему је квалитет предуслов.
 • Декорација врата употребом стаклених елеменатаје веома популарна међу купцима. Облик стакла се изводи у облику једноставног геометријског облика или одражава разноликост облика збуњеног. Материјал је меко дрво, прешани производи, скупи багуети из чврстог масива. Стакло је високог или ниског квалитета у зависности од цене крпе за врата.

избор врата

Када купујете врата за кућу, обратите пажњу на рок службепроизвода Најтрајнија су врата са вриједним пуним дрветом. Са свим замршењима у производњи и технологији, такви дизајни ће послужити неколико генерација једне породице. цена вратабиће од 750 $ и више .

Краткорочно, врата са затварачем се искориштавају. Материјал чак иу премазу лака не траје дуго, али, пошто је промена унутрашњости често, замена јефтиних врата је лако. Да би се продужио период употребе борових врата помоћи ће посебна боја која штити боју од оштећења, али се мора стално ажурирати.

Приликом рада у влажним просторима и под директним сунчевим зрацима, крпе за врата не смију забртвити и промијенити изворни облик. Квалитет лепљења фурнира утиче на трајност производа, провјерите ове параметре можете само визуално или купити производе од произвођача Редвоод, који имају сва вратацертификат квалитете . Пружање таквог документа није обавезно, али поштовање произвођач ће то учинити на добровољној основи.

Звучна изолација је важна за одабир структуре. Пуњење саће у овом плану је најснажније, континуирано пуњење је такође у стању да заштити простор од буке у једнаком степену. Најгора опција је сушена борна тканина која има високу буку. Звучна изолација зависи од остакљења. Фино стакло смањује ову бројку, употреба стакла дебљине 6 мм или двоструких стакала штити од страних звукова.

Када бирате цртањепажњу на квалитет заптивача и његову доступност. Најбоље се сматра меким и потицајним материјалом, као солидан траг са напорима да се притисне, што није увијек згодно.

Подручје остакљењаутиче на сигурност крила врата. Велико и танко стакло ствара додатну опасност од повреда. Превелике чаше било које дебљине лепе на специјалним мастима или бирају материјале отпорне на удар.

Приликом куповине треба да вас занима присуство произвођача епидемиолошког закључка санитарне комисије и одговарајућег цертификата. Указује на ниво контаминације околног простора приликом испуштања штетних смола, пара и љепила у зрак.

Рецензија: Пре пет година Цхервонодероветс је купио ватрена врата за цијели стан, односно четири производа. Наравно, нема притужби на квалитет, једини незадовољавајући утисак остављен од рада менаџера и продаваца,предуга робаи недоследности са условима. Али од тада је много воде прошло, изражавам увјерење да је услуга прилагођена.

Маргхита Василивна, Краснодар

Рецензија: Поставили смо дрвена (природна) врата у нашу дрвену кућу. Добра квалитетна врата, квалитет је одличан, потраживања нису настала четири године. Планирамо да реконструишемо стан, користићемо услуге полумесеца.

Сергеј, Низхневартовск

Рецензија: Не дозвољавамо себи да приуштимо скупа врата и сами смо урадили инсталацију кутија за платно. Мој супруг је покушао да уради све по инструкцијама,испоставило се да је прилично добар . ЈединиНедостатак је разлика у боји шарки и брави, али то нам није толико важно.

Ирина Петровна, Гус-Кристал