Практична спаваћа соба са купатилом и прањем: 4 идеје за дизајн

Повежите спаваћу собу с кадом и ВЦ-ом - то је прилично једноставно, али морате узети у обзир много суптилности када се ради о идеји. Ово је само савршено рјешење за унутрашњост простора за спавање, који ће се свидјети не само младом пару, жени, већ и тинејџеру. Али ова идеја не само да јој се може дивити, већ је и реално остварити. Истина, то ће бити једноставније у оквиру приватне куће него у једноставном малом стану.

Спаваћа соба са купатилом и умиваоником

Спаваћа соба са кадом и гардеробом је удобна и функционална соба. Али ово је прилично компликовано пројектно рјешење. У овој одлуци важну улогу има прелиминарни инжењерски рад, који се мора обавити на највишем нивоу. Јер ако ће вода у купатилу пружити бар најмању нелагоду, онда се одмор и опуштање могу заборавити. Најмодернији европски хотели имају комбиновану спаваћу собу са кадом и гардеробом.

Ако одлучите да комбинујете спаваћу собу са купатилом, прво је потребно инсталирати извлачни уређај велике снаге

Купатило може бити опремљено кадом или тушем. Приликом креирања заједничког купатила са спаваћом собом, важно је водити бригу о соби од промена температуре, као и високе влажности. Да би се то избегло, потребно је инсталирати екстракцију веома јаке снаге. Врло је популаран као ограда за кориштење мат или прозирног стакла.

За украшавање стакла,на њега се може примијенити декоративни узорак, који треба складно комбинирати с дизајном просторије.

Събитиа

  • Клизне плоче;
  • завесе;
  • екрани;
  • Дрвене преграде украшене резбаријама.

Дизајн спаваће собе са купатилом и гардеробом

Дизајн спаваће собе, у комбинацији са купаоницом, укључује прозирне клизне преграде од стакла које помажу у заштити простора од прскања. Такве преграде вам омогућују да створите безтежну ограду која не пада у око и не компликује простор. Ормар се такође може обновити помоћу преграда.

Важно је да су све партиције изведене у истом стилу и комбиноване једна са другом.

Ако је купатило у спаваћој соби, онда је најбоље одабрати тапете за влажне просторије, а такође можете инсталирати и сушаре за ваздух

Приликом опремања купатила у спаваћој соби, важно је инсталирати специјалне сушаче ваздуха који су погодни за дневну собу. Избегавање непотребне неугодности може да помогне поду код грејања. Дизајн спаваће собе са купатилом омогућава укључивање стакленог мозаика у њега, који је постављен на зид и под. За дизајн спаваће собе важно је користити премазе отпорне на влагу.

Боље је преферирати позадину за влажне просторије. Да не би покварили под, јер је његов премаз бољи за употребу од тиковине, ова пасмина није изложена влази. Таква покривеност треба да буде у свлачионици, јер је близу њене локацијекупатило се такође може завршити потребом за поправком.

Комбинација купатила и спаваће собе: идејне идеје

Прије повезивања спаваће собе и купаонице, важно је разумјети колико су различити ови функционални простори у њиховој функцији.

Комбинујући купатило и спаваћу собу, побрини се за све нијансе како би твоја соба на крају донела очекивани резултат

Да би их међусобно уредили, постоји много предлога дизајнера за аранжман:

  • Шарм спаваће собе ће додати ногу лијепу каду од лијеваног жељеза на углу спаваће собе, што ће соби дати дух ретро стила;
  • Да би се нагласило купатило, предлаже се да се постави на подијум или да се постави у средину спаваће собе;
  • Луксузно решење је кишни пљусак, украшен осветљењем;
  • Да би сакрили купатило и учинили га невидљивим на први поглед, купатило је постављено на под, не само да је згодно него и лијепо.

Као осветљење могу се користити различити начини. Лежај за купање може бити осветљен додатним осветљењем. На пример, изнад самог купатила можете објесити велики кристални лустер. Такође можете подесити ЛЕД позадинско осветљење различитим бојама. Позадинско осветљење се бира у зависности од изабраног стила спаваће собе.

Дизајн спаваће собе са кадом и тоалетом

Модерна спаваћа соба може бити не само са кадом, већ и са гардеробом. Ово дизајнерско решење се често користи у модерним временима. Ова локација је одличначесто се може видети у биоскопу. И то су били страни филмови и ТВ серије који су инспирисали жељу да се креира таква спаваћа соба код куће. Свлачионица, комбинована у дневној соби, можда мало, нека буде веома мала и приватна, али је веома згодна. Достојанство спаваће собе, у комбинацији са купатилом и тоалетом, је да је све потребно да будете при руци.

Дизајнери предлажу да се ормар одмах стави на пут од купатила до спаваће собе

Биће функционалније ставити гардеробу на пут уз купатило у спаваћој соби. Ако је у распореду стана присутан ходник који спаја спаваћу собу и купатило, онда се овај ходник може претворити у гардеробу. Можете поставити кутије или полице на обје стране.

Када је повезан са купатилом и спаваћом собом, важно је водити рачуна о трајности ствари. Ствари које су осетљиве на влагу треба држати у поклопцима, а такође не ометају додатну вентилацију опреме.

Свлачионици је потребно додатно осветљење, тако да је најбоље поставити уграђену позадинску светлост.

Предности спаваће собе у комбинацији са кадом и тоалетом

Спаваћа соба, у комбинацији са купатилом и дневном собом, ће постати лепо и функционално место у свакој кући. У овој соби ће се лако и брзо опустити након напорног радног дана. Ова соба је лако поставити својим рукама. Истина, морате пажљиво размислити о читавом процесу опреме, планирања и опреме.

Важна ствар коју треба узети у обзир приликом придруживањаспаваћа соба, купатило и гардероба - укупно дизајн простора

Дизајн простора окупирали важно. Све три од ових објеката мора бити спојен на један концепт, идеја и концепт. Важно је да су они деле детаље унутрашњости. Ова соба има значајан број предности. Ово је супер кад се све у соби је при руци. Посебно када је у питању великој кући. Нема потребе да се иде доле на првом спрату из другог или трећег да се окупам или туш. Исто се може рећи и за ВЦ.

где удобно у својој соби да би лепоту од туширања, дорада пуну завоја, а затим напустите просторију да би исао замишљен за посао.

Дрессинг и купатила варирају у величини. Али, чак и мали метар ће помоћи да се створи удобан и пријатан боравак. Спаваћа соба удобно декорација, који желе да проведу дуго времена.

Када је реч о великој кући, сваки члан породице може да донесе такву одвојену спаваћу собу са гардеробу и купатило. Ово помаже избегла забуна са одећом.

Ентеријер спаваћа соба, гардероба, купатило (Видео)

Ова комбинација простора не оставља равнодушним. Главни циљ овог простора је комбинација неколико области у једну кохерентну целину.

Дизајн спаваћа соба са купатилом и тоалетом (Фото МУП)

)