Позадина испод цигле у ентеријеру: елегантна имитација

зид од опеке дуги низ година и даље најпопуларнији, модеран и популаран у ринкеКомната да у потпуности покривена са зидним цигли изгледа грубо, превише интензивно. Да би се постигао складан дизајн и слободан општи поглед на унутрашњег простора, бољу зид у комбинацији са другим врстама позадину, комбиновања материјала заједно.

Тапете под циглом у ентеријеру: идеје

Зид са имитацијом цигла савршено уклопити у сваки стил ентеријера, и цена је јефтиније него коришћењем природних материјала и пуној цигли. Богата палета боја и нијанси позадину са имитацијом цигла, омогућава посетиоцима да изаберете позадину за одређену просторију.

При избору позадина за цигала, узмите у обзир следеће карактеристике просторије:

 • површина простора;
 • функције соба;
 • Осветљење типа просторије.

Унутрашњост малом простору, чак и светло валл, изгледају непристојно ако пасте по целој соби, тако да је соба са малом простору боље распореде фрагменте зид зид, нишу у зиду, полица, Арцх падине, ношење зид Соба са великом простору може лако да виси зид од опеке-пуну канту и фрагменте, али будите сигурни да користите декоративних елемената.

зид од опеке са својом разноврсношћу, тако да они могу нестати са било којим стилом у унутрашњости

Позадина испод цигле није у свакој собистане, али ако дођете до одговарајуће собе, можете направити прелеп дизајн.

Најбоље од свега, тапете испод опеке изгледају у кухињи иу дневној соби, код камина, као дизајн носивих зидова у приватној кући. У јавним зградама, зидови од опеке служе за украшавање дворана у ресторанима, кафићима, баровима, пивницама, лијепљење просторије као уломака и потпуно. Осветљење у унутрашњости зидова испод зидова има важну улогу. За собе с превладавањем умјетне расвјете боље је одабрати свијетле тонове тапета.

Позадине испод зидова су универзалне, добро су комбиноване са било којим стилом у ентеријеру. Цоунтри стил, Готхиц, Провенце, Лофт, складно допуњују тапете на зидовима са имитацијом цигле.

Под зидањем у тоновима

Да бисте створили савршени ентеријер у затвореном простору са зидним мозаицима, потребно је да у унутрашњости одржавате схему боја. Који ће тапети одговарати тону у зависности од услова осветљења и ентеријера?

Валлпаперс фор брицк има много варијанти:

 • мат;
 • сјајно;
 • грубо;
 • светло;
 • тамно;
 • Позадине под црвеном циглом.

Приликом одабира тапете за циглу потребно је знати да мат, груба и тамна тапета краде свјетло и простор у соби. Сјајна и светла позадина испод опеке, напротив, визуелно повећавају простор и дају ефекат додатног осветљења.

Схема боја за тапете под циглом је што је могуће ближа природној природибоје: сива, црна, црвена, смеђа.

В обработках в обработке в обработках

има много различни стенки.

Нећете наћи живописне тонове тапета под циглом, осим ако их сами не направите. Најважнији фактор у дизајнирању просторије са циглом је боја тапета. Распрострањене боје свјетлосног спектра су бијеле позадине. Бела је зидни папир са имитацијом зиданих оплата универзалан, може се користити за лијепљење било које просторије. Сива боја тапета, 3701 са белом нијансом, такође је свестрана и добро визуелизована са другачијом схемом боја. Посебно лијепа изгледа бијела тапета под опеком са свијетлим контрастним елементима интеријера: слике, панели, собни цвјетови, дизајнерски накит и елементи. Уз помоћ подебљаних светлих декоративних елемената, бела тапета испод опеке савршено ће изгледати иу дечијој соби иу купатилу. Од тамних тонова тапета под циглом, најраспрострањеније и најтраженије су тапете у црвеној и смеђој боји, најчешће се не могу разликовати од природних зидова без укуса зидова тетоважа.

Тапете под опеком под сликарством

Под зидом зидна тапета може бити изабрана за бојење, тако да можете продужити вијек трајања за неколико година, а најбољи дио је да се могу обојити у било које вријеме у боји коју желите.

Папир, винил и бамбусови тапети за опеке се могу обојити, за то користите боје:

 • на акрил;
 • латекс;
 • Боје на бази воде.

Позадина под циглом за бојење погодна је да у сваком тренутку можете сликати у боји коју волите

У зависности од материјала тапета, методе сликања и материјали за то су различити.

Све врсте тапета подложне су обојењу само након потпуног сушења након лијепљења, иначе боја неће бити узета и тапете ће бити размажене.

Папирне тапете обојене су након потпуног сушења, ако су тапете обојене, залијепљене прије неколико година, потребно их је поткријепити. Након прајмера, можете почети да фарбате, уз помоћ исциједите боју, која је најпогоднија за бојење папирних тапета. Тапете су обојене ваљком, почевши од углова, тако да је пигмент боје добро положен на зидове. Ако зид не добије праву боју након првог сликања, можете га поново обојити. Винилне тапете неће моћи да пруже потребну боју након прве слике, већ ће морати сликати неколико пута, у зависности од боје. За боје винилних тапета боје се користе на основи латекса. Бамбусове тапете испод опеке обојене су латекс бојама.

Како закрпати тапете у облику цигле под сликарством

Тапете које се лијепе на обичан љепило за тапете можда неће моћи издржати поступак бојења.

Позадине за сликање треба да се лепе посебним лепљењем које:

 • Зидови бунара и тапете;
 • упозорава на заостајање на површини зида;
 • Пружа густо приањање тапета на зид.

Да би се строп поставио на тапете за бојење, љепило ПВА се може додати љепилу за тапете, за снажније спајање тапета са зидом.

Под сликарство је најбоље одабрати винил позадину

Најбоље је користити винилне тапете на бази флизелина, јер су намијењене за фарбање бојама и носе више од 10 боја.

Позадине под белом циглом у ентеријеру

Имитација цигле на белим тапетама изгледа веома корисно, такве тапете се могу залијепити у било коју просторију куће иу било којој јавној установи, студију, у ходницима. Али тапете под зидом од опеке беле боје, захтевају поштовање неких додатних детаља у дизајну ентеријера, тако да се просторија не спаја у једну белу тачку.

Правила

 1. Наместај за белу плочу са циглом треба да буде изабран у тамним бојама како би се створио контраст у просторији;
 2. Такви детаљи о унутрашњости као што су слике, панели, ликери, собне биљке требају бити живописни;
 3. Ако је могуће, користите намештај и друге ситне детаље унутрашњости природних материјала.

Позадине од белог цигле су најприкладније за лепљење у тамним просторијама како би им се омогућило више осветљења.

Тапете с узорком од опеке у просторијама

Одабиром позадине са шаблонима од цигле, можете сумњати да ли ће стати у одређену собу? Несумњиво, они ће одговарати, ако их правилно одаберу по боји, према врсти расвјете и по подручјупасте роом. Лагани тон зида је универзалан, тапета је погодна и за дом и за канцеларије и јавне установе.

Позадине са тамним тоновима испод цигле се комбинују у сваком ентеријеруТамне тапете са циглом не могу се залијепити у сљедећим просторијама:

 1. У соби за одмор и одмор;
 2. У спаваћој соби;
 3. У купатилу.

Тамни тонови папира са циглом уклапају се у сваки ентеријер са исправном комбинацијом са намештајем, али погоднији за хале, ходнике, дневну собу у кухињи.

Креативним дизајнерским приступом дизајну просторије са цигленим тапетама могуће је постићи складан изглед просторије, чак и са тамним цигленим тапетама.

Позадине под циглом комбиноване са другим тапетама

Тапете под циглом се лако могу комбиновати са другим тапетама. Позадина, са узорком, са орнаментом, све позадине имају идеалну комбинацију са другим врстама тапета.

Експериментисање са комбинацијом циглене тапете са обичним, запамтите правила комбинације:

 • Светле позадине испод цигле у комбинацији са мраком;
 • Светле позадине су погодније за тапете од тамне цигле;
 • Обојене обојене тапете комбиноване су са белом циглом.

Ако се зидне тапете користе као опеке за третирање ниша у зиду, падинама, носивим зидовима и другим тапетама које служе као основа за зидове просторије, просторија ће бити савршена.

Тапете под циглама се лако комбинују са другим тапетама

Танакпапир позадине неће бити у комбинацији с масивним текстурне позадине, тако да комбинирајући позадину с цигле, морате узети у обзир материјале позадине.

Опећни зидни папири

Текстурирана тапета под опеком изгледа природније од глатких на зидовима, уз помоћ визуелног ефекта и рељефне подлоге, тапете преносе изглед зиданих зидова на зид.

Имитација текстурних позадина може бити различита:

  \ т
 • модерно;
 • Украсни камен;
 • Црвена цигла.

Релиефне тапете под циглом у поређењу са правом циглом имају велике предности. Позадине су јефтиније, погодније за негу, опрезније при лепљењу него зидање.

Избор је обично за господаре, али рељефне тапете замјењују се стопостотном природном циглом.

Природне цигле могу се испоручити текстурним тапетама

Винил валлпапер ундер тхе брицк

Винилне тапете са имитацијом зидова које се користе у дизајну чешће од других врста тапета, јер имају предности.

Наиме:

 • Боље је лезати на зид;
 • Природније од других зидних тапета;
 • Може се префарбати у другим бојама до 10 пута.

Цена винилне тапете за цигле по роли, која прелази цену папира и флизелиновој роли. Винилне тапете под опеком на флизелинозној основи из Холандије квалитетније и природније.

\ т

Због буџетских уштеда, профитабилније је лепљење винилапозадина на бази флизелина.

Позадине под зидањем (видео)

Зид под зидом може се успјешно користити како у пројектирању јавних мјеста, тако иу дизајну просторија у кући или стану, то је и економична опција за оне који не могу приуштити циглу од цигле од природне цигле у унутрашњости.

Тапете под циглом (фото)

)