Покривач за вашу мјесечину властитим рукама: дијаграм, цртежи, фото и видео инструкције

Трошкови алкохола су нагло порасли и случајеви тровања лажном вотком постали су учесталији - све то је довело до чињенице да је мјесечина постала омиљена "забава" руског човјека. Како не постају, када је цена зелене змије минимална, ефекат је запањујући, а нико није отказао личну контролу квалитета. Не постоји ништа компликовано у технологији производње домаћег пива - о томе ћемо говорити у другим чланцима. А то ће бити како да направите јединицу за сушење апарата за сопствене руке, која је његова сврха и да ли се то може урадити без овог елемента.

Ово изгледа као унутрашњост поклопца

И ово је већ споља

  1. Спојити црева у завојници (фрижидер), суву завојницу и ротациону коцку. Ова припрема дестилатора је завршена.

У почетнике, "чизме" често улазе у муњу. Да бисте то искључили, поставите слушалицу на 1,5 цм испод излаза.

Још један едукативни видео о томе како да направите пса за сушење својим рукама

Колика треба да буде обим банке

То зависи само од количине храброг и личног искуства. По правилу се узимају лименке од 2-3 литре, али може бити 1,5, па чак и 10 литара. У сваком случају, врат у свим лименкама је стандардан, тако да можете користити исту млекару.

Имајте на уму да ако волумен дестилатора није довољан, температура ће порасти и фракције ће престати да се дијеле. Ако се почне превише волумена, напротивпада на температуру кондензације алкохола, као резултат повраћања ће бити 1,5 пута мање од планираног.

Принцип рада сувог зида

Да бисмо разумели како овај елемент функционише, мораћемо да се присетимо лекција физике. Са паровима кључања, он се вуче напоље и пролази кроз цев. Приликом проласка кроз пригушивач тлак нагло пада (волумен цијеви је много већи од проводних цијеви) и температура пада. По правилу, она достиже ознаку на 800Ц (ако је одабрана исправна запремина лименки), ау овој фази алкохол "даље лети" у фрижидер, а вода и силоси стоје на зидовима лименки. Приликом проласка 10 литара брахимија у сухој луци налази се талог од скоро 200 мл, и треба напоменути да јако лоше мирише.

Понављамо да је за почетнике мајстора ова јединица неопходна и због чињенице да брага није помешана са алкохолом. Чињеница је да када поцетно цисцење поцне да се распршује, капи улазе у цев и одатле, под притиском паре, траже у фрижидеру. Као резултат тога, излаз није најукуснији и веома прецизно веома незагађен напитак.

Да ли ми је потребан сухозид у мока машини?

Чак је и застрашујуће одговорити на ово питање, јер ће камење летјети са свих страна. Не постоји ниједан одговор. Свако се одлучује за себе - неко преферира укус и мирис бисера и категорички одбија да осуши пса, други, напротив, више воле апсолутни прозирни месец без пјенушавог мириса.

У сваком случају, ако је ова јединица направљена исправно, окус пића само побјеђује, јер на излазу јеиспада много чистије. Истовремено, неки инсистирају да ако се инсталира дестилатор онда нема потребе за другом дестилацијом. Трећи углавном користе млијечне производе, али још увијек раде два пута. И четврти одлучује да направи домаће јело са два власника млека, покушавајући да смањи количину фусел уља.

Додали бисмо да чак и уз присуство два сушача, неопходна је друга дестилација. Ово је аксиом.

Најзад, подсетимо вас како су добро искусни мајстори