Подна облога Подна облога: Храст и јасен, мишљења

Флоор Флоор Флоор Флоор се производи у производним погонима компаније Карелиа-Упофлоор. То је подружница Кахрс-Карелиа-Упофлоор, Финска са седиштем у Русији, која се бави производњом подних облога од природног дрвета.

Производи ове компаније су стручњаци и потрошачи за снагу, издржљивост и јединствен изглед, па се користе у телевизијском програму "Стамбено питање".

Карактеристике

Посебност ове паркетне даске је да је направљена од еколошки прихватљивих материјала: у производњи необрађеног дрвета из шума Карелиа и не користи никакве штетне твари за људе и околиш. Подна етажа Кат се углавном састоји од храста и јасена, а избор је једносмјерна опција и трослојна верзија паркетне плоче.

Постоји и другачији премаз, у којем се може користити природно уље, лак и восак. Површина је мат, сјајна или сатенска. Завршни комад шперплоче, где се сече длето, обезбеђује већу прецизност спајања паркетних дасака. Ово је важан детаљ, јер већина колекције долази без косине.

Продавнице имају трослојни премаз:

 • Украсна или фасетирана, од храста или јасена.
 • База, отпорна на влагу и температуру слоја брезове шперплоче. Такву шперплочу производи произвођач патентиране технологије.
 • Доњи амортизациони слој четинарских врста,посебно борове.

разноврсност боја

Флоор Флоор Боард Флоор Флоор је представљен купцима са великим избором боја. У продавницама можете пронаћи различите варијације било које природне боје: од готово беле до готово црне.

Постоје варијанте боја класичног храста и класичног пепела.


За и против

Предности Флоор Флоор Флоор Флоор су довољне да се користи Карелиа-Упофлоор као производ за подне облоге:

 • Важна предност овог паркета је ниска цијена у односу на еуропске произвођаче. То је због чињенице да је производња у Русији, тако да логистика не кошта толико као бродарство из Немачке, Швајцарске или Аустрије. Релативно ниска цена не би требало да плаши купце - ова цена је осигурана малим трошком компаније за маркетинг транспортне логистике, а сама подна плоча испуњава највише стандарде квалитета подних материјала.

 • Такође, угодна цијена је због технолошких карактеристика као што су употреба мјешовитог резања и недостатак скупих третмана који значајно не утјечу на изглед и перформансе, али знатно скупљи у цијени.
 • Снажан горњи слој, који се може постићи применом у технологији подмазивања или седмостепеног лака. Постигнуто због ултраљубичастог очвршћавања, посебна снага није склон домаћинствимаоптерећења, као што су притисак, кретање намештаја и друго.

 • Конструкцијска плоча је изведена са учвршћивањем крајева бреза. Користи се карелијско дрво које се разликује међу осталим отпорима на деформације.
 • Систем једноставног ливења 2Г, захваљујући којем се под може слагати без посебних вјештина. Потребно је само да прочитате инструкције корак по корак да бисте тачно пратили упутства у њему.
 • Када се производи стабилизирајући слој, користи се само природни фурнир игала, углавном бора.
 • Гаранција. Робне марке Фокус Флоор подлежу гаранцији од десет година.

Негативни су такође присутни:

 • Безуслован минус не само паркета на поду Фокус, већ и било којег другог дрвеног пода је немогућност уградње паркета заједно са топлим подом. Без обзира на то колико је квалитетан паркет, са дугим излагањем високим температурама плоча једноставно не може стајати. Поред тога, низак пренос топлоте дрвета такође неће дозволити уградњу топлог пода са паркетом. Такођер је могуће повезати дизајн пода у влажним подручјима - од влаге било којег стабла, такођер, брзо не успије.
 • Понекад у рецензијама, које су, углавном, готово увијек позитивне, постоје тврдње да се материјал одриче, али у случају таквих питања, најбоље је контактирати трговину у којој је купљена плоча.

Колекције Фокус Флоор

Светле боје природног храста из колекције "Хармони оф Натуре" са избељеним, млечним, задимљеним или кремастим нијансама савршено ће се уклопити уунутрашњост са тамним намјештајем или тамним вратима.

Природне боје мирног тона из колекције "Цлассиц" ће направити под једну целину и неће дозволити хаос.

Природне боје са јединственим узорком, које се не понавља два пута, колекција "Натур" ће вам омогућити да нацртате потпуно оригиналан под.


Примери у унутрашњости

Тамни под је савршено комбинован са светлим зидовима и ствара солидну слику са скоро монотоним намештајем - тросмерну белу таблу са тамном нијансом и прекривен уљем "Санта'с Ан храст".


Одлична комбинација са светлим намештајем и зидовима и контрастом са додавањем тачака у облику стола - плоча од три траке прекривена маслацем, али светла нијанса "Цалима Вхите Оак".

Ово је оно што изгледа као омот плоча, које се међусобно разликују по тону. Изгледа веома необично и може да диверсификује сваки дизајн. Зове се Бланцо Приме Оак.


О томе како сами поставити паркетну плочу, видећете видео испод.