Опрема за сушење веша

За сушење одјеће или одјеће, без оштећења материјала, бит ће вам потребан ормар за сушење. Овај уређај је погодан за све врсте тканина, укључујући и деликатне. Можете га користити као код куће, ако допустите простор, и на послу.

машине за сушење: карактеристике

Такви уређаји су подељени у два велика типа: бубањ и ормари. Прва врста је погодна за велике кабине за терет, као и за мини инсталације. Сушачи за постељину разликују се по величини и запремини оптерећења. Потоњи варира: компактни модели држе до 7 кг, снажнији - до 90 кг. Ова техника вам омогућава да брзо повећате тежину ствари у савршеном стању.

Предности кабинета за сушење

За деликатне производе, сушачи за бубњеве могу постати фатални. У овом случају, користи се индустријски сушионик. Принцип рада је следећи: уређај има два вентилатора. Један од њих увлачи у комору сухи ваздух, други обезбеђује грејање. Како ваздух циркулише, влага из предмета испарава. Парна вода, која се формира у исто време, повлачи се дуж канала, чији крај излази на улицу. Овај захтјев избјегава повећање влажности у просторији.

Предности уређаја укључују:

? мало времена сушења;

? могућност руковања великом количином производа.

За продуктивнији рад и пажљиво сушење производа из различитих материјала обезбеђени су посебни програми: режим за деликатне производе, брзсушење Могуће је и ручно управљање.

Слични модели се користе не само у индустрији за чишћење, већ и за:

? топлотна обрада супстанци или материјала;

? вулканизација;

? убрзавање сушења земљишта, боје или лака;

? стерилизација;

? варм уп

При одабиру опреме обратите пажњу на њен волумен, потрошњу енергије, расположивост режима, дизајн уређаја.

Где купить производственное оборудование дла перевозки

Ако су вам потребни квалитетни и издржљиви уређаји за професионалну употребу, контактирајте ТЕКСКЕПРО. Овде ћете наћи широк асортиман уређаја познатих и поузданих произвођача по најповољнијим ценама. Уколико је потребно, консултанти ће пружити информације и препоручити модел, помоћи ће вам да пронађете модификације уређаја. У каталогу су представљене разне врсте популарних машина за прање: од машина за прање до генератора паре.