Облици дрвета, вртне фигуре властитим рукама

Прекрасно, када је вртни простор мјесто гдје заиста можете уживати у љепоти и свјежем зраку. Нарочито је пријатно када је уређена са вртним фигурама направљеним властитим рукама. Зашто ићи далеко, сјећаш се, као и прије, једини украс у врту био јеуплашен , али то је учињено својим рукама! Наравно, њена почетна вредност - плашење птица, али и естетске функције не могу се уклонити. У то време, појам "пејзажног дизајна" је људима био стран.

Међутим, времена не стоје мирно, с новом годином на љетниковцима се појављују нове и нове бројке. До сада постоје дрвене фигуре, беспријекорне крунице, све врсте тобогана и имплементација многих идеја.

Слике се могу купити у посебној радњи , али је боље да се не прави ручне фигуре. Они дају изузетном крајолику земље, наглашавају његову величанственост и лепоту. Срећни, слатки, мали, а понекад и велики статуети подижу расположење, пријатни су и додају индивидуалност врту. Гноми који ће штитити вашу кућу ће бити одлична опција. Друштво забавних птица, животиње ће беспријекорно изгледати на свакој парцели. Чак и најједноставније фигурине из бајке моћи ће да украси ваш дизајн и уробе вас у фантастичан дечији свет.

Ликови направљени вашим рукама заиста ће украсити ваш врт, и више неће бити никога другог.Размотрите најпопуларније опције:

1. Стариј каменниј замок.Да би се имплементирао, потребно је: 3 дијела цијеви, плочицатучени или поломљени дискови, пластичне боце од 2 - 0,5 литара, раствор цемента. Алгоритам стварања: копати цијеви у земљу. Напуните их цементом и направите прво камено полагање. Они ће бити торњеви. Њихова дужина зависи од ваше жеље. Сачекајте да се бетон осуши и пређите на другу фазу изградње. Камени зидови се праве према планираним прозорима, након што је бочица усправно одрезана, причврстите њене дијелове. Кров зграде је украшен плочицама или дисковима. Тада можете експериментисати и урадити још врата, стаза итд.

2. Задорнов престрашен.То није само ретко, то је права функционална спознаја. Нико се неће изненадити ако чује да су птице престале да се плаше уобичајеног страха, па ће вам рећи како да направите фантастичну. Потребно је узети 2 шине: 1м и 2м. Убијте их у облику крста у земљи, али не заборавите да морате напустити простор за "главу", и дио за копање. Користећи кламерицу за намештај, фиксирај одећу на лутку, бирај ствари шарене. Повуците шешир на главу и причврстите малу подлогу испод ње. Из шарене крпе направите такозване огрлице. Можете чак користити и тегле и балоне. Све је урађено тако да је за време ветра звоно добило звоно, а комадићи су се развили и створили правилан покрет.

3. Жирафа произведена от автомобилскаа гума.Обавезно: Гума из аутомобила и 2 бита: 1м и 0.3м Алгоритам акције: избаците гуму у земљу, повежите канте са словом "Д" поред гуме. Направите особу кућним љубимцем. Стари жељезни лијевак може послужитивелики реп. Не заборави да је насликаш.

4. Дрвене фигуре - јелен од гранчица.Могуће је направити овај облик за неколико сати, главна ствар је да се створи његов оквир, а затим да се покрију гранама и шипкама. Ова метода може направити много облика. Главна ствар - учинити напоре и укључити фантазија на максимум.