незапаљиви панели

Незапаљиве плоче су одлична опција за оне који су се одлучили за поправке, чине унутрашњост естетском и врло сигурном. На грађевинском тржишту постоје различити облици, величине и боје овог материјала. Незапаљиве плоче се добро слажу са различитим декоративним материјалима, па се могу користити у комбинацији са различитим врстама материјала.

У раду, материјал је врло практичан и лако се брине о њему, карактеристика трајности је потврђена отпорношћу на влагу. Ако постоји опасност од пожара, онда када се прегреје материјал се сам гаси и не пролази ватру у просторији. За опасност од пожара материјал добија највише оцјене.

негориви панели за унутрашњу обраду

Сви негориви завршни панели имају сличне карактеристике. Због производње неорганских сировина, они се не боје плесни и гљивичних обољења. Инсталација се врши на оквиру или на претходно припремљеном зиду. У производњи се користе нетоксични материјали који током рада не испуштају опасне паре, па су панели еколошки прихватљиви материјали. Заштитни премази нису подложни влази, а приликом чишћења можете користити детерџенте. Широк спектар боја вам омогућава да украсите ентеријер у било ком стилу. Незапаљиви панели не захтевају завршну обраду, њихов последњи слој има декоративни премаз. Негориве плоче су одлична изолација и звучни изолатор. У раду са таквим материјалом се формираИма врло мало остатака.

Панели се користе за унутрашњу декорацију у стамбеним просторијама и јавним зградама, у неким случајевима материјал се користи за облагање радова, а материјал се може назвати универзалним. Ако је дневни боравак уређен у стилу минимализма, често се користе негориве плоче. Парцијална обрада плоча врши се у предворју, у ходницима и кухињама. Користећи свијетле контрастне боје, панели се беспријекорно уклапају у унутрашњост дјечје собе. Незапаљиве плоче могу се користити за вишеслојне конструкције, на плафону, са одабраним производима различите дебљине. Незапаљиви материјали се користе у распореду подијума и украсног камења.

Гипсане винилне плоче су представљене производима од лима, унутар којих је гипсани слој. Стакло-магнетизирани панели израђени су од вулканског перлита у спрези са магнезијумом, па су чак и по својој природи незапаљиви. Зидни панели или силикатно-калцијумски лимови израђени су од минералних материјала и спадају у еколошки најприхватљивије материјале.