Налепница на вратима (31 слика): опције за улаз у купатило и тоалет, модели винилних слика за стаклене ентеријере и улазне моделе

Будући да смо код куће, окружени смо вратима тешким и досадним. Али и даље без њих тешко је то урадити, јер је свачији важан лични простор. А ако не можете одустати од врата, онда можете да им промените поглед. Налепнице на вратима омогућавају украшавање дизајна јесењим пејзажом, запањујући поглед на ноћни мегаполис или једноставно додајте занимљив узорак или украс. Могућности дизајна данас су бескрајне у својој свестраности.

Карактеристике

Декоративне налепнице на вратима су самољепива платна са сликама у разним предметима. Њихове величине, по правилу, одговарају величинама стандардних врата, а по жељи могу бити индивидуалне и по мјери.

Разликујте следеће типове налепница:

 • за стакло;
 • садрже винил;
 • у облику постера;
 • кутови налепница;
 • витраји.

Стаклена врата се могу мијењати на обје стране, творећи тако пун и богат цртеж. Могу да опонашају витраж са јединственом мозаичком сликом. За стаклена врата данас је модерно користити налепнице-углове, који омогућују да модел буде елегантан, без уништавања његове лакоће, транспарентности и бестежинског стања.

Огледало и мат наљепнице су такођер релевантне за стаклена врата. Они чине врата мултифункционалнима и чине транспарентну површину интимнијом.


Винилне налепнице у облику фотоспорта или апстракцијског љепила на једномбочна врата и имају много предности. На пример, могу да понове било који украс или цртеж стабла без прекомерног напора. Пластични прекривачи на вратима не могу се похвалити овом предности, јер за промјену изгледа врата морају се користити складишта љепила.


Вреди напоменути и неке карактеристике налепница са налепницама. За такву одлуку о дизајну, само ће мртва врата пристајати, наравно, ако се не ради о скромним угловима налепница.

Само савршено глатка и оскудна површина може постићи заиста пристојан резултат.

Међутим, не може се рећи о недостацима налепница. Мало је вероватно да ће луксузни ентеријер са квалитетним материјалима на вратима толерисати лепљење сличног филма. Налепнице могу потпуно уништити класичне, луксузне интеријере. Међутим, вреди напоменути да једноставни модерни ентеријери чине овај део бољим и оригиналнијим, па је погледати препоручен свима.

материјали

Материјали за етикете за квалитет су винилни филм или база флизелина. Разликују се у суптилности и могућностима преноса било каквих слика. Осим тога, винил се не боји капљица влаге и температуре, савршено очишћен и отпоран на детерџенте. Све то вам омогућава да користите налепнице дуже од годину дана, а ако желите, можете их лако ставити или залијепити на друго мјесто.

Нажалост, неопрезни добављачи не журе да производе квалитетне премазе, ограничене на налепнице на папирној основи. Њиховаразликује дебљи слој и апсолутну непрактичност. Дакле, тешки слојеви постепено склизну са почетних места, а слика изгори након месец дана употребе. Немогуће је глутен или испрати наљепнице из таквих сировина. Избегавајте куповину папирних налепница које ће вам помоћи да наручите премазе само од реномираних компанија.

избор парцела

Унутрашња и улазна врата са налепницама могу одушевити, смирити, дати хармонију, узбудити и понекад сметати. Последња ставка је могућа ако се налепнице не уклапају у тренутну ситуацију. Познавање главних области избора помоћи ће да се спријечи неуспјело преузимање.

За кухињу

Кухиња је извор топлине, удобности и укусне хране. Нажалост, овако лепе тренутке увек прате места не само на шпорету, већ и на зидовима, па чак и на вратима, па је стога, пре разматрања избора стилских слика, важно одабрати најтрајније наљепнице које се лако могу испрати од контаминаната.

Теме за кухињу могу бити различите, међутим, дизајнери нуде да обрате пажњу на опције као што су:

 • воће;
 • поврће;
 • бобице;
 • сервисирање;
 • цвеће;
 • пејзажи.
Данас, налепнице су популарне са сликом воћа и поврћа у води. Његови рафали и мјехурићи њежно покривају производе које познајемо, претварајући их у умјетничка дјела. Типично, овакве налепнице задовољавају засићеност боја, па самим тим унутрашњост треба да буде изведена у монотоној или тихој боји.

Ако је кухиња направљена у голотињинијансе беж и чоколаде, најбоље рјешење ће бити слика на вратима зрна кафе, мини шољица или свјежих пецива, као да су потомци прозора пекарнице.

Пејзажи и цвеће су успешни у допуњавању романтичне светле кухиње. Дакле, Провенце и земља без сувишне декорације у детаљима могу органски однијети врата великим, али врло њежним пастелним бојама.

За купатило и тоалет

За купатило и тоалет, слика различитих текстура ће бити добро решење. Овде можете видети таласе океана, обојена влакна на тамном тону, испреплетање боја и растапање једни у другима. Од 3Д модела и слика које возе у даљини, боље је одбити, јер их је немогуће процијенити на малој површини.

Често се морска тема користи за купатило. Палме, океани, јахте и бродови чине да се удаљите од свакодневног живота и уроните у слатке снове или успомене. Међутим, вреди се сетити да се мале собе и комплексни плакати не могу међусобно допуњавати.за дневну собу

Дневна соба има много више простора при одабиру слике.

Ево могућих варијација:

 • зрцална тема;
 • унутрашњост;
 • винтаге гардероба;
 • Кућна библиотека;
 • цвеће;
 • пејзажи;
 • симулирање прозора.Величина дневне собе вам омогућава да користите најсложеније слике на налепницама, јер се оне у већини случајева могу дивити из даљине. Врата са огледалима су првобитно изгледалакао да су разбијени на фрагменте, или пејзаже који воде у даљини дуж реке или древне калдрме. Ако у унутрашњости постоји наговјештај Схебби цхиц, цоунтри или других изузетних руралних подручја, треба размислити о симулацији кабинета за књиге или одјећу.

за децу

За дјечју собу произвођачи преферирају свијетлу слику. Чак и природа овдје задовољава са засићењем и једноставношћу, јер одражава пејзаже приказане у цртаним филмовима. А на вратима дјечје собе могу бити приказани омиљени хероји, који ће сигурно заштитити и покренути дијете од свих невоља.

И ако је естетика налепница за дјецу оптимистична и точна, онда модели за старија дјеца могу освојити њихову сложеност. За адолесценте, данашње актуелне апстракције, нераскидиви космос са лепотом звезданог неба. Погодан за адолесценцију и урбане мотиве који инспиришу размишљање о путовању.


На предња врата

Врата која воде из стана носе важне психолошке тренутке. Мотиви дугиних боја омогућују да се неко вријеме заборави на предстојећи радни дан или гуши транспорт у јутарњим сатима. Посебно су популарни пејзажи: лето, јесен или зима. Они очаравају себе, задовољавају натурализам и реализам.

Овде је занимљиво и одлука са сликама чека на вратима мачака и паса. Такав једноставан, на први поглед, мотив ствара чврсту инсталацију да код куће нужно постоји онај који чека и пропушта за власника стана.


У спаваћој соби

Креветпросторија не би требала бити подвргнута мјехурићима боја, сјајном сјају и разметљивом лишћу. Напротив, за ову собу је боље изабрати пригушене мат тонове, као што су тешке боје запада или ране, полудневни зора још нису откривени.

Такођер, дизајнери препоручују да зауставе свој избор на мотивима цвијећа или пејзажима који симулирају прозор. Чињеница је да спаваћа соба у неким случајевима нема прозор, па се спомињање тога чак и као слика може знатно оживјети собу.Занимљиве опције у унутрашњости

Налепница са морском палицом која доводи до гата је органски комбинована са мирним окружењем неутралних нијанси. Слике и плакати који приказују бродове допуњују уједињену оријентацију у стилу.

Благи љиљани у снежно-бијелом и чистом унутрашњем кухињском простору чине свијетлу собу врло удобном и домаћом.


Градски мотиви и врата у ходнику су комбиновани и чине диван ентеријер енглеском систему. Мирност тонова чини врата бизарна, наглашавајући елеганцију ентеријера.

Деликатни отисак врата за децу тачно одражава чаробни свет, доступан само деци. Виле, меки облаци, нежна трава и дивље цвеће биће добар додатак дечјој соби за бебе.


Апстракција на унутрашњим вратима дневне собе постаје живописни нагласак који не нарушава лаконизам и ограничење заједничког стила.

У видеу испод, видећете детаљну инструкцију како да залијепите налепницу на врата.