Мото-машина др

Тржиште за домаћи алкохол поступно прелази на цивилизирани ниво. Значајну улогу у овој ситуацији игра висококвалитетна фабричка опрема, као што је апарат др. Гуерре. Инжењери из Санкт Петербурга су осмислили овај дизајн пре много година, и сада ће се редовно ажурирати, извршавајући неопходна прилагођавања следећим машинама. За данас је то представник професионалне опреме, која је неопходна онима који већ разумеју месечину, тачно зна технологију производње и планира да "кува" не толико месечеву храну, колико елитних пића на бази.

дестилатор високог квалитета

Уз самосталну производњу јаких алкохолних пића, важно је имати доказану опрему, која ће омогућити удобан и јефтин процес дестилације. У овом моделу, дестилатор доктора губбера садржи елементе као класични апарата са свим његовим предностима, као и ректификациону колону.

Захваљујући употреби колоне са контактним елементима и уграђеним светлосним индикаторима у два региона, могуће је пратити очитавања температуре у зони паре и кубичној области испаравања. Комплет доктора за гоувер опремљен је паром помоћних термометара. Опремљени су дигиталним сензорима за прецизније мерење података.

параметри уређаја

Духовни доктор Доктор Гуерр издање 2015 и 2016 су мало другачији. Међутим, неке разлике значајно побољшавају перформансе. Тренутна задња инстанцадоктор губер се лако уклапа у бонус линију сличних уређаја.

Важно је знати да у дизајну постоје два инжењерска рјешења која позитивно утичу на коначни производ. Ове иновације могу цијенити не само високопрофилни професионалци, већ су недавно започели свој пут до љубитеља жестоких пића:

  1. На дну се налази алуминијумска заптивка, монтирана између два слоја нерђајућег челика. Због тога се остварује ефикасније расипање топлотне енергије. Различита топлотна проводљивост материјала смањује ризик од појаве ситуација када брага почиње да гори. Истовремено, процес дестилације иде знатно брже.
  2. Модел је опремљен не једним, као и обично, већ два термометра. Овај метод контроле обезбеђује удобан режим током дестилације, на основу напитка који желите да ставите на крај.

Да би се добила примарна дестилација, доктор за дестилацију губер може купити за прераду било које сировине. Ово је важно за производњу таквих напитака као што су калвадос или џин виски, који мора остати посебан мирис.

ВИДЕО: Како кухати Калвадос

У случају када је потребно користити колону у случају апарата за мјесечницу, чија цијена укључује оба пројекта, све нечистоће ће бити уклоњене. Ово је олакшано побољшањем модела. У принципу, принцип ректификационе колоне заснива се на уклањању свих нечистоћа, укључујући и фусел уља. На излазу можете добити 96% алкохола, који није погодан за све. Сви исти укусМјесечина треба да остане са карактеристичним мирисом, што га разликује од најчистијег медицинског алкохола. За оне који желе да разумеју уређај дестилационе колоне и у чему се разликују од уобичајеног дестилатора, предлажемо да прочитате чланак "Хомогени апарат или колона исправљања: шта изабрати?"

Различитости модела и карактеристика

Параметри модела који су доступни код произвођача уређаја за влагу Доктор Губер, могу да задовоље сваког корисника. Вреди напоменути доступност контејнера у 13,21, 36 литара. Ови формати осигуравају брзину пријема готовог производа за око 2,0 л /х. Вриједност протока расхладне воде у апарату за влажење у мушици досеже шест десетина литара на сат.

Предузеће-произвођач је осигурао присуство висококвалитетних спојница цеви у уређају за дестилациону колону за домаћу дестилерију. Сви су сигурно запечаћени квалитетним огрлицама. Склоп је интуитиван и обезбеђује висок степен заптивања у наставку целог времена дестилације.

Велика предност за оне који желе купити доктора губера је то што се комплет испоручује с различитим уређајима, који се лако монтирају у било којем моделу. Ово је осигурано модуларним дизајном медијске губер-доктора који је усвојио принцип дизајнера.

Спецификација Др. Хубер

Завршни производ доктора Губера (видео на градилишту) је алкохол високог квалитета. Током ректификације врши се дистрибуција ферментације добијене током ферментацијесуспензија на најчистијим компонентама. Имају тачку кључања, што омогућава коришћење ове особине у пракси за сопствене потребе. Као резултат тога, висококвалитетни етилни алкохол долази из испуста.

Самоправедни уређај др Гру лако се смјешта у било коју кухињу, чак иу малом стану. Пре него што купите доктора гонадера, треба да откријете његову основну опрему:

  • радна шупљина и колона од нерђајућег челика за прехрамбену индустрију;
  • дигитални термометри са прецизношћу скале до 0,10С;
  • прикључне млазнице за вентиле и раднике на цевима;
  • причврсне стезаљке, матице и цријева.

Напредни модел

Дестилерија је доктор из покрајине, чије су ревизије, у већини случајева, позитивне, способне за обнову ако је потребно. Модерна јединица мезхете комараца након реинсталације може се користити чак и као пивара. Неки прилози, који су лако доступни на сајту доктора губера, претворит ће инсталацију у МИНИПИВУ. У исто време, биће у стању да се носи са прилично компликованом формулацијом пића, чак и од трске високе густине.

Дизајн спремника лекара губераца нуди вишеслојност. Ово решење вам омогућава да радите са пећи било ког типа. Ако неко жели да ради са сладовином велике густине, онда треба да купи доктора губера са уграђеним генератором паре. Он ће обезбедити дестилацију чак и чврстих материја у висококвалитетном алкохолу.

За оне који желе купитипо моделу модела 2015, препоручујемо га за две главне функције:

  • исправљање;
  • дестилација.

Овај овлажени апарат је мушица, чија је цена оправдана пристојним квалитетом, опремљена модуларном колоном за исправљање. Долази у неколико варијанти које директно утичу на техничке могућности уређаја.

Средишњи дио је модуларни елемент који има обрнути поклопац. Због таквих иновација могуће је кондензовати нечистоће које имају вишу температуру за испаравање.

Овај дизајн је добио ауторски патент, тако да доктор Хри може да купи само домаћи апарат са овом новином коју нико нема.

И мада је цена кућног апарата 20-30% скупља у поређењу са сличном производњом, она вам омогућава да експериментишете са укусом пића и добијете заиста елитне производе на бази алкохола. Намењен је онима који желе да знају укус алкохола осим дома.

У коментарима можете оставити било какве поруке које се односе на рад Монсхине доктора Губера, дати рецепте, методе припреме хвалисања и дестилације. Овдје можете разговарати о цијенама, квалитету, предностима и недостацима Др. Груе.

ВИДЕО: Како ради овлаживач, модел Арома Цомпацт-2015 - Др. Губер

ВИДЕО: Модел "Меијет 2016" Др. Губер