Монтирајте Армстронгов плафон: величину плочице и начине причвршћивања

Плафони Амстроунг је одлична опција за обраду или поправку било ког простора.Избор Армстронговог плафона је зато што је јефтин, уз помоћ којег можете створити удобне услове, и има прилично пристојан дизајн. Овај тип стропа се може користити у различитим стиловима, а може нагласити врхунац просторије.

Предност Армстронг стропова у стану

Постоје различити типови таквог дизајна привјеска, од којих сваки има своје заслуге.

Наиме:

 1. Прима. Функционални плафони са заштитом од влаге. Не деформишу се чак и при високој влажности, достижући ниво од 95%. У продаји можете наћи и водоотпорне плочице Баикал, направљене по истој технологији.
 2. Ултима. Акустични плафони, прекривени слојем изолације буке.
 3. Биогуард. Плафон са посебним хигијенским премазом, захваљујући којем тканина апсолутно није застрашујућа ефект паре или масти. Поред тога, не репродукује бактерије.
 4. Дизајнерски плафон има оригиналан изглед, што је посебно важно за просторије третиране за одређени стил.

У плафону Амбронг постоји ефекат рефлексије светлости који вам омогућава да уштедите електричну енергију

Армстронгови плафони имају лепо и обећавајуће име. Армстронгова конструкција за плафонске лимове има много предности које га разликују од многих других. Захваљујући овом плафону, могуће је имати приступ вентилационом систему, као и сензоре за надзор или заштиту од пожара, укључујући:и за уређаје за осветљење.

Систем савршено крије недостатке главног стропа, као и све положене комуникације.

Замена, монтажа и демонтажа се обављају минимално време. Лакоћа бриге. Материјал савршено упија стране звукове и не пушта их унутра. Екологија, безбедност и запаљивост - такође се примењују на бенефиције. Важно је напоменути да такав термин није могуће назвати свим плафонским облогама од минералних плоча.

Недостаци Армстронгове плочице за уградњу у плафон

Нажалост, плафонска облога било које врсте има не само позитивне већ и негативне стране. Армстронгов плафон није био изузетак.

Амбронг стропне плоче могу се деформирати од било каквог, чак и најмањег механичког удара

Важно је прочитати његове недостатке прије извођења монтаже:

 1. За такав дизајн, изузетно опасна поплава са горњег ката може постати опасна. Упркос чињеници да су плоче водоотпорне, оне немају отпорност на воду. Ако не постоји извесност да током рада неће бити таквих проблема као поплава, боље је искључити инсталацију таквог плафона.
 2. У просторијама са веома високом влажношћу и константном промјеном температуре од високог до ниског, плоче могу изгубити своју привлачност, посебно жуту.
 3. Материјал је врло крхак, а инсталацију је боље повјерити професионалцима како би се уклонили кварови компоненти и неправилна инсталација.

Боја и величина плафона Армстронг: одабиремо по вашој жељи

Наравно, многи воле да украшавају плафон само у белој боји.

То создава:

 • лакоћа;
 • лакоћа;
 • Додатна визуелна експанзија простора.

Међутим, ако желите, можете купити разне Армстронг панеле у боји. На пример, продате, и обојене, и шарене и рељефне - опције су масовне. Морате сами одлучити о овим опцијама и отићи у куповину.

Поред нијанси, могуће је одабрати глатке плоче са перфорацијом или рељефом.

Преломни модели плочица на стропу Амстрог погодни су за прикривање система овјеса и комуникација које се налазе испод њега

Постоје решеткасте плочице које изгледају прилично оригинално. Приликом куповине материјала и прибора не заборавите уређаје за расвјету и потребне елементе за њихову уградњу.

Димензије Армстронгових плоча се углавном продају на следећи начин:

 • Ширина - 60 цм;
 • Дужина - 60-120 цм;
 • Дебљина - 0,2-2,5 цм;
 • А тежина је била 2,7-8 кг.

Другим речима, ако желите, можете направити плафон најнеобичнијим, модернијим и искључиво ексклузивним, па чак и без ангажовања стручњака.

Типови плафони Армстронг и примена

У зависности од врсте простора, његових параметара и намјене, потребно је одабрати одређене завршне материјале према карактеристикама, захтјевима и другим карактеристикама. Исто се може рећи и за Армстронгов висећи плафон. Као што је већ поменуто, материјал долази у различитим типовима, типовима, бојамаи величине.

Користећи дизајнерске плоче АМРТРОН стропа, можете претворити конвенционалну просторију у креативну и истовремено уз минималне трошкове

Всак тип стропа е примерен за конкретна соба:

 1. Плафонске облоге у економској класи немају посебне карактеристике. Одличне су за индустријску зграду, хотел, салон, вртић и слично.
 2. Функционални плафони са плочама отпорним на влагу, направљени на бази латекса, користе се у условима високе влажности. На примјер: у базену, ресторану, купаоници, кади, праоници, кафићу, кухињи и не само. Погодни су и за прераду радње индустријског предузећа, где је влажност висока, за обраду унутрашњости визира, посебно у близини улаза, итд.
 3. Акустични плафони су намењени просторијама, где је неопходно искључити продор страних звукова. На пример, за биоскоп, канцеларију, ноћни клуб, опет, ресторан, хотел или бучна производна радионица.
 4. Плафони са посебним хигијенским премазом користе се за медицинске просторе, као и за радионице кувања. У потпуности су у складу са ГОСТ стандардима. Можете их упознати у болницама, клиникама, па чак иу операционим салама.
 5. Дизајнерски плафони једноставно сијају оригиналношћу и ексклузивношћу. Продају се у различитим облицима, текстурама и бојама. То је уз њихову помоћ у стварању најнереалнијих стилова, што је посебно важно за виле, хотелске собе, салоне или ресторане.

ПлафониАрмстронг се може назвати практично универзалним материјалом, који је одличан за украшавање плафона.

Трошкови су доступни, вијек трајања је велик, брига је минимална, плоче нису тешке.

Продаја је у великим количинама и великим асортиманом. Проблеми са проналажењем правог модела једноставно се неће појавити.

Карактеристике плафона Армстронг: величина плочице (видео)

Па, није ли идеална опција за завршне радове? И не морате трошити снагу да попуните празнину испод плочице тако да се чврсто држи на плафону.