Монтажа уграђене машине за прање судова

Веома лепо када је кухињски сет пројектован под већ купљеним кућним апаратима. У овом случају, уградња уграђене машине за прање посуђа је много лакша, јер можете предвидети све нијансе, узимајући у обзир димензије уређаја. Али то није фундаментално питање. Уосталом, уграђена машина за прање судова може се обавити у већ готовом кухињском сету.

За почетак, потпуно демонтирајте један од ормара.Оно што је остало од ормара је уклањање кутија за извлачење и прелазак на празно мјесто.Потреба за овим манипулацијама је због чињенице да се уградња машине за прање судова мора извршити између два зида - причвршћује се на вијке ормара. Пронађите одговарајући извор напајања и прикључите кабл.

Имајте на уму да је машина за прање судова електрични апарат који захтева високо квалитетно уземљење. Пре повезивања машине на мрежу, проверите да ли је ожичење добро, и изаберите утичницу која није преоптерећена од стране других моћних потрошача електричне енергије. Ако нисте сигурни, боље је да контактирате квалификованог електричара.

Продужите црева за напајање и одводњавање машине на место где ће бити прикључена.Прикључите кабл за напајање.Уметните аутомобил у нишу, постепено извлачећи црева и кабл за напајање.Ормар који крећемо постављен је близу каросерије и показује његову дубину као нетакнути ормар. Уврни га у радни сто.

Помоћу механизама за подешавање подешавамо висину машине. Требало би да буде приказаноравномерно и истовремено чврсто приањају на радну површину, формирајући неку врсту одстојника.Помоћу вијака из комплета за монтирање, кроз стандардне рупе, инсталирајте перилицу посуђа између ормара.Пре повезивања на довод хладне воде, сви прикључци су заптивени са ФУМ траком или намотом од лана.Исто тако, наставите са "т" опремљеним кугластим вентилом.Пажљиво притегните све прикључке, али покушајте да не кидате навој.Све је спремно, пазећи да нема цурења, можете направити пробну вожњу.На крају, инсталирамо фасаду, можете користити шаблон који је произвођач означио. Најчешће као шаблон је сама инсталацијска инструкција. Инсталација уграђене машине за прање судова је завршена.