Метални регали за складиште

Метални регали могу да издрже велика оптерећења и могу се наћи врло често, за разлику од регала направљених, на пример, од дрвета. Користе се за разне изложбе, за приватне гараже и складишта. Трошкови полица су јефтини, међутим, радни век је веома висок. Представљен је велики избор металних полица, где се материјал сматра главним индикатором, а величине за које се израђују полице за складиште, могу бити вишеразински и састоје се од два или три нивоа.
Полице у облику полица

Ово су најпопуларније инсталације за данас, које могу постати основа за друге врсте полица. Имају малопродајни предмет који није везан, али је пакован у кутије, контејнере или друге контејнере. Варијанте производних полица са полицама су стационарне и покретне, ако су уграђене у архиву, онда морају бити покретне, па је точак причвршћен на дну.
Затворене инсталације
Са таквом опремом можете складиштити документе и све производе који нису тешки. Монтажа се врши брзо, не узрокује потешкоће, опрема је идеална за складишта и архиве, на тежини на полицама могу се слагати лагани и средње тешки предмети.

Они су неопходни за складиштење робе и робе на великим платформама за трговину и складиштима, због чега се врло добро може уштедјети на корисној површини. Аваилабле Царгоможе бити различит по тежини и димензијама, оптимална опција је број полица у 4 секције, али могу бити и више. Такав дизајн ће бити савршен у радионици када је потребно разградити металне производе.
постројења за палете
Такви регали су представљени у неколико нивоа, могу се складиштити не само привремено, већ и за складиштење робе и ствари. Конструкција има јаке оквире, који су причвршћени гредама.
Полице могу бити различите конфигурације, полице су регулиране у положају у којем је погодно радити с њима. Ако је дизајн модуларан, секције се могу преуредити, што је веома исплативо. Све површине су прекривене прашкастом бојом, не дозвољавају множење различитих микроорганизама, не задржавају мирисе и имају антикорозивна својства. Након транспорта, можете брзо изградити сталак. У производњи се користе поуздане компоненте.