Лијечење главобоље, уочена хемлоцк

Уочени главобоље имају и многа друга имена, иако је један од којих сте чули сто посто. То су: омегли пјегави, пликови, кишобран, натечен, глава и копачи. Пјегави главобоље расту само две године. На висини од два и више метара. Карактерише га цевасто разгранато стабло. Има и напад и мрље од црвене боје.

Лишће лишћа није велико. Плодови су врло слични сјеменкама копра, сиво-зелене боје, овалног облика. Цветови су веома мали, повезани су белим кишобранима. Најважнија особина омегле точке је њена арома, ако се трља у дланове, онда постоји неугодан смрад, помало налик мишу. Цвеће биљка цело лето.

Негативни ефекти омега

Главобоље су веома отровне. Погрешном употребом, постројење делује на људе са катастрофалном моћи. Главобоља је добила име, јер људима доноси јаку главобољу и вртоглавицу.

Омега је врло слична другим биљкама, тако да их тровање може бити сасвим случајно. У првој години након садње, слична је мркви или першуну. Нема укуса за траву, ништа није добро. У другој години живота, главобоље изгледају као копар.

Трава такође узрокује тровање код животиња. Често умиру од ње. Често зечеви умиру од главобоље, људи је сами растргају и дају животињама. Од омег мрља трпе други појединци, на пример, за фатални исход, коњи морају да једу неколико килограма лековитог биља, а крава је довољна ичетири килограма

Мало историје

У историји, ова биљка се првобитно појавила као отров, а тек након тога као лијек. Неки извори тврде да су ову траву убили сви познати Сократи.

Когато находитса етное растение

Може се наћи било гдје. Проклија као коров у пустињама, близу путева, у башти, у башти, на ивицама, падинама, итд.

Главобоље: лечење болести

Није све тако тужно и тужно са травом. Ако је исправно мијешати, спојити и руковати, онда можете бити излијечени од разних болести. За медицинске сврхе користи се горњи дио. За инфузије, најбоље је да се жетву сакупи током цветања. Она савршено помаже људима који пате од онкологије. Огромну улогу има есенцијално уље Дигтиарка. Има тако непријатан мирис, и да није имао времена да изађе, након што је био растрган главобољом, стављен је у алкохолну тинктуру.

У друге сврхе, биљка се бере на најједноставнији начин: трава се откида, а не суши на сунцу. Поред тога, боље је да не останете, јер се мирис ослобађа одмах на главу и изазива бол и вртоглавицу. Глава за исцељење је одвојена од других биљака.