Кухињски прибор Касторама: како покупити намјештај у каталогу, кухињске гарнитуре властитим рукама, видео упуте о одабиру, фотографију и цијену

Касторама - хипермаркета, које су се појавиле у Француској пре 40 година и одмах добила Европе, Азије и САД. Смер његовог деловања - производи за кућу, башту и поправке. Наравно, кухиња у свој својој разноликости представљене у каталогу и у продавници.

производне материалс

Касторама нуди јела припремљена у сваком распону цена, направљене од следећих материјала:

 • ДСП (наравно, ламинатед). Такав материјал је обично симулира разне дрво, природне или обојено боје, а најбоље одговара за кухиње у стилу Провансе или класицизма. Боје - најбогатији је племенит и тамно дрво и луксузно поклопац злато и оригинална решења у смарагдне боје и светлости ваниле, и још много тога.

Важно је напоменути да је, иза дрвета за снагу и издржљивост, ДСП различитих фиксних геометријским величинама.

 • медијапан - најбоља опција у односу квалитета и цене. Медијапан, у зависности од природе спољашњег слоја може играти структуру стабла, и врло је вероватно да зарази или сјаја у хигх-тецх стилу. Врло оригинално намештај обложена златом.

назначен МДФ влаге чак и боље од дрвета са истим одличну отпорност на екстремне температуре.

 • Воод - Каталог обухвата узорке елитног кухиње из низа. Овај материјал има упечатљив лепоту и богате боје. За земље у стилу ентеријера и ПровансНудимо дрво са тако занимљивим ефектом као патина. Истина, такав кухињски сет захтијева више бриге: након свега, дрво и висока влажност зрака - нису јако пријатељски сусједи.

Типови кухињског намештаја

Сваки кухињски сет је веома разнолик. Цасторама нуди широк избор опција за собе различитих величина и било које конфигурације.

 • Кухињска линија - намјештај се налази уз један зид. Обично се ова опција користи у врло малим димензијама просторије, а инсталира се само судопер и штедњак или штедњак. Са таквом критично малом величином хладњак је боље смјештен у супротном углу.
 • Г-облик - најчешћи начин постављања кухињског намјештаја. У овом случају избор шарки и подних ормара је много богатији, а кухиња је много компактнија и удобнија. Чињеница је да када је намјештај у облику слова Г много лакше организирати озлоглашени "радни трокут", чиме се господару омогућава најлакши и најједноставнији приступ свим кухињским уређајима.

Възможността на Г-отела может бить в качестве. За класичне фасадне палубе, по правилу, нуде се оптичка влакна. Завесе на шаркама могу бити веома оригиналне и необичне. У кухињи се чешће доказују чак и фасаде, али са карактеристичним дрвеним узорком.

 • П-облик - налази се дуж три зида. Ова опција за велику кухињу или кухињски ормар нијеу комбинацији са трпезаријом. Овде је избор система за складиштење максималан.

Кухиња у облику слова П може да се претвори у полуострво ако се други део не постави дуж зида, већ окомито на њу. Такав намјештај по правилу постаје шипка с горњим полицама и подним ормарићем. Ово решење је одлично за стан-студио, јер одваја простор за ручавање или дневни боравак од кухиње. Дизајн је најразличитији: и традиционално дрво, и патина, и племенито злато.

У малој соби, бар се често игра као сто за ручавање. У овом случају, препоручљиво је купити барове столице у Касторамеу.

 • Острвска кухиња - решење за велики простор. У овом случају, кухињски намјештај се дјелимично изводи у средишту просторије. Обично је то судопер, радна површина и радни сто, али могуће су и друге комбинације. Каталог Цасторс нуди разне опције. А на фотографији можете видети острвску кухињу у строгом дизајну тецхна.

Кухиње отока чешће су уређене у свијетлим бојама - слоновача, ванилија, млијеко, јер се визуално такав намјештај само наглашава. Да, и са много модерних кућних апарата, светли тонови су више у хармонији. Не мање често се користи и премаз

Злато ако просторије желе дати елегантнији изглед.

Вриједи обратити пажњу на модерно пуњење подних и шаркама. Цртани филм нуди многа решења за комплетан сет.

Кухињски прибор

Без прибора, комплет кухињског сета ће бити непотпун: јер поред намештаја и пуњења, потребно је и много других ствари и опреме. Каталог тоцака нуди сву потребну додатну робу:

 • кухињски прибор у различитим стиловима;
 • миксери било ког дизајна;
 • напе;
 • кућанских апарата, без којих је тешко замислити модерно кухање.

хипермаркет у Касторами је огромна разноликост робе за дом. Овде можете пронаћи и изабрати све - од машине за прање судова до радне плоче и од миксера до зидних панела.