Кревет на спрат својим рукама

Уградња кревета на спрат вам омогућава да уштедите простор у расаднику и користите га рационалније. Наравно, за градски стан, такви модели се обично купују у продавници. Али да би дали кревет на кат, можете покушати да то урадите својим рукама. Посебно зато што његов дизајн није компликован. Прављење дуплог кревета је у нашем другом чланку. Велики број дјеце треба пуно кревета. Кревет на спрат ће решити овај проблем. Ако имате дјецу, онда се кревет може ставити тамо.

Пројекат с два кревета. Упутства корак по корак

Велики број дјеце треба пуно кревета. Дводелни дрвени кревет ће решити овај проблем. Прије компајлирања потребно је скицирати схему кревета која показује величину свих елемената. Висина конструкције мора бити таква да горњи слој није испод самог плафона. Ту се диже топли ваздух, због чега уснуле бебе осећају нелагодност. Цртежи и схеме су испод сваког процеса. Разматране су различите опције.

Слободан простор од пода до мадраца доњег слоја треба да буде најмање 40 цм, а размак између слојева је 50-70 цм, а дужина и ширина стандардног дечјег модела је 180к80 цм.

Припрема материјала за производњу кревета на кат

Да би направили кревет, потребно је кухати (величине):

  • сноп 50к50 мм за рамове,
  • плоче 30к150 мм за регале,
  • Греде 40к40 мм за рукохвате и таве,
  • плоче 20к200 мм (дрво),
  • челични углови,
  • намештајзавртњи
  • завртњи,
  • уље за дрво.

Все дрво пре чишћења корита треба пажљиво бруси. Са алате потребне шрафцигером, подесиви кључем и тестером.

ассембли кадров

први пут произведен испод душека оквира. У њиховој изради важно пратити углове квадратног облика. Можете потпуно затворити дрво Спике /Гроове лепљење или челика са роговима. Боттом фраме моунтед подупирача (најмање четири), у којем је закључено лист шперплоче или пуњене плоча.

Ивице сваком кадру забележен бранике. Направи им је најбоље ширине одбора од 200 мм. Раније стране земље, који ће бити на врху, треба да се заокружи и полиране. Причвршћивање вијака за производњу.

монтажни носачи

Постоља могу бити урађено на два начина - од намјештај или дрвета. Други метод је боље, јер у том случају нижа слој ће бити добро затворена (и крајеви зида). Ово омогућава ваше дете не осећа закључан у затвореном простору. Дужина шипки мора бити таква да су они изнад горње рангу барем 40-50 цм.

је пред проклизавање две попречне бразде на висини подржава два нивоа. Тренира оквир везан за њих намештаја вијака. Да би посао био лакши, је да се пре-фик привремене реквизите за стубове од дрвета. Можете попунити и сталне челичне углове.

Уградња степеница

За стубовима конструктивних елемената често коришћених дрвета. koraciто можете урадити на исти начин. Али боље је прскати неколико полова. Степенице од брезе су причвршћене на вијке или углове. Надгробни споменици су причвршћени на љепило, одабирајући пред-отворе испод њих у шипки регала.

Неопходно је да се љестве учврсте што је више могуће поуздано. Боље је користити за ову сврху вијке, вијке. Фиксирање се обично врши на бочним странама горњег и доњег слоја са стране краја или фасаде кревета. фото:

завршна фаза

Да би се играо на горњем слоју, дијете није могло да падне, да би се сталци морали причврстити оградом дуж дужине кревета. Препоручује се да се крајеви савијају са крајева. Сви оштри углови дизајна требају бити заобљени и полирани специјалном оштрицом са бугарским.

Након завршетка постељине, сви дрвени елементи су прекривени лаком или уљем. Последња опција се сматра еколошки сигурнијом. Пожељно је да се готови кревет причврсти вијцима на зид.

Кревети на спрат својим рукама. Видео