Коришћење лепљене дрвене грађе у изградњи приградског стамбеног простора

Изградња ладањских кућа од лепљене дрвене грађе - модерна технологија подизања дрвених објеката, која вам омогућава да брзо и брзо изградите стамбени простор. Куће од лепљених дрвених греда имају низ предности у односу на друге грађевинске технологије.

Позитивни аспекти изградње лепљених дрвених кућа

  • Релативно ниска топлотна проводљивост. То значи да добијате значајне уштеде, до 35-40%.
  • Технологија производње ламелираног дрвета унапред спречава пуцање, деформацију сировина када се користи, а такође гарантује чврстоћу и отпорност на оштећење штетника.
  • Љепљено дрво је издржљиво у поређењу са другим врстама грађевинске грађе.
  • Способност коришћења у било које доба године.
  • Производна технологија гарантује отпорност сировина на влагу у условима високе влажности.

И кућа од лијепљеног дрвета не захтијева додатну унутарњу декорацију. Изгледају сјајно у еко дизајну и могу се допунити природним материјалима приликом уређења простора. Посебан цртеж сваке греде чини унутрашњост индивидуалном и јединственом.

Чврсто приањање греда једна према другој, омогућава да се изостави питање додатног заптивања. Кућа природних сировина савршено одржава топлоту зими и не прегрева се током лета.

Вјерује се да лијепљене дрвене греде нису еколошки прихватљив материјал, кориштењем љепила у производњи и раду. Вриједно је обратити пажњу на произвођача љепила, као и на поузданостграђевинска компанија на тржишту услуга. Такође, затражите потврде о лепљеним гредама које ће се изводити. Компаније које су своје име зарадиле квалитетно и савесно никада неће користити токсичне, нецертифициране производе.

Зграде су већ изграђене од готовог материјала, прилагођеног свим параметрима и величинама. Овај тип објеката није масовно оријентисан. Сви елементи за изградњу, унапред, рачунају се узимајући у обзир минималну тачност, нумерисани и прилагођени једни другима. Сваки детаљ има своје мјесто и не може се замијенити другим.

Производња грађевинске ламелиране дрвене грађе је прилично напоран и скуп поступак, али у потпуности је оправдана у грађевинарству. Технологија производње дрвета, као резултат тога, обезбеђује природан и отпоран на временске услове.