Борамс и гравера

Гравер и бушилица морају бити у арсеналу сваког власника. Долази у различитим типовима. Шљунак се назива ударним алатом, а бушилица је ротациони алат. Основне и једноставне варијанте обухватају класичне машине домаћег типа, а професионалним су моћнији и функционалнији уређаји. Мотор је укључен у ротацију осовине и зупчаника. Уз помоћ гравера, они се могу видети овде, кретање је узвраћено, током рада покрета се праве тачке на одређеном материјалу.
концепт гравер

Инструмент је електромагнетски, има електромагнет и језгро, постоји удар на удар, а затим на материјал. Сличан објекат који личи на ударац, само у чекићу није електромагнет, већ мотор. Прекидач специјалне ударне силе дели уређај на моћан и не веома моћан. Осим дугмади за укључивање и искључивање нема других.
Главне карактеристике

Звук опреме је веома неугодан и боље је користити специјалне слушалице за рад, а вибрација није јако јака. Гравер се користи у раду са металима, за површинску руту, када се наноси точкаста цртеж, а премаз постаје свиленкаст. Алат је једноставан и јефтин, али је његова функционалност ниска. У раду са каменом, користи се врх игле, ако је материјал склон сецкању, можете створити јединствене облике.
Бумери се разматрајуправи мајстори у раду са брушењем, бушењем и глодањем. Ако је гравер високог квалитета, онда ће радити са свим материјалима: керамичким производима, металом, дрвом и стаклом. На савременим машинама постоји универзални носач, могу се уградити бушилице, млазнице дијамантног типа, четке и полирање котача.
Обим примене

Обогаћени објекти су тешки и једноставни за употребу. Уређаји се користе у аматерским артиклима, у пројектовању, бушењу и чишћењу. Алат личи на бушилицу, али нема ручку. Снага варира, као и различити модели вретена, компоненти и редуктора. Тежина радне машине је мала, можете држати чак и једну руку. Избор произвођача треба да буде изабран од стране познатог алата, тако да ће сервис трајати дуго и неће успети у поузданости. У комплету су најтраженије млазнице, друге се купују посебно.