Која метална улазна врата се сматрају најбољим и рецензијама

Модерна улазна врата морају задовољити бројне захтјеве. Прво, оне морају бити поуздане, друго, лепе и, треће, погодне за употребу. Челична врата данас су произведена од стране разних произвођача. На бренду при одабиру да обрати пажњу треба бити обавезан. Јефтини модели направљени од стране мало познатих компанија, баријера за непозване госте неће бити вјероватно.

садржај

 • Шта треба узети у обзир приликом куповине
  • Која би требала бити дебљина
  • Шта треба да буде дизајн платна
  • Које би требало да буду браве
  • Петља и сукње
  • Изглед
 • Бренд произвођача
  • Модели "Гуардиан"
  • Модели "Елбор"
  • Модели Цондор
  • Модели "ТОРЕКС"
  • Производи компаније "Форпост"
  • Пољски модели Галант
  • Новак

Шта треба узети у обзир приликом куповине

Одабир најприкладнијег модела врата, прије свега, треба обратити пажњу на:

 • дебљина челичног лима који се користи за производњу;
 • дизајн мреже;
 • врста грејача;
 • дизајн и број брава;
 • присуство /одсуство кабинета;
 • број и дизајн петљи;
 • врста ока;
 • изглед спољашњег и унутрашњег панела;
 • ознака произвођача;
 • трошкови.

Наравно, избор улазних врата треба да буде заснован на његовом будућем одредишту. За давање, први и наредни спратови апартманске куће бирају се мало другачији у дизајну модела.

Која треба да буде дебљина

Добра метална врата, која поуздано штите унутрашњост од продора бруталном силом,направљена су од челика дебљине не мање од 1,5 мм . Најквалитетнији су увезени дизајни са таквим индикатором.

Израђени су од легираног челика, који се, када га погоди, савија без лома. Исти модели тврдог метала требајуимати дебљину не мању од 2-4 мм . Производи овог типа најчешће производе руски произвођачи.

Поред дебљине при избору врата, обратите пажњу на мрежу и сам оквир. Први мора бити направљен од једног листа. Присуство заварених спојева на платну није дозвољено, јер се таква конструкција може лако разбити помоћу конвенционалног чекића.

Најбоље је да се оквир направи од чврстих челичних трака. Његове опције компилације су мање поуздане. Добра повратна информација од стране потрошача заслужила је само заварене оквире испуњене цементним малтером.

Какав би требао бити дизајн платна

Платно предњих врата мора бити загријано. Истовремено, најбоље је да се минерална вуна или полистиренска пена користе као изолатори.У јефтиним моделима, умјесто ових модерних гријачачесто се користи једноставно валовити картон. Наравно, микроклима у стану или кући са тако добром тканином неће бити вероватна. Картон не задржава ни топлину ни било какву врсту буке.

Одредите колико је запаљива метална врата добра у том погледу веома тешко.Водити се у овом случају прије свега на бренду произвођача. Боље је купити моделе, већ сте добили добре повратне информације од стране потрошача. У екстремном случају, можете затражити од продавца да окрене једну од бравица и погледа у платно. Такође, да би се проверио квалитет врата за изолацију и изолацију буке, купци понекад једноставно куцају на њега. Добар модел није "бузз".

Шта треба да буде браве

Оштећење улазних металних врата је у већој мери учињено не употребом бруталне силе и "у трику". То јест, користећи клизач и друге сличне уређаје. стога би требало посветити посебну пажњу квалитету браве приликом избора. Добра повратна спрега потрошача заслужује само конструкцију врата,са најмање две браве . У том случају, једна од њих мора бити цилиндрична, а друга мора бити изравнана.

Такође, будите сигурни да погледате колико је пречки у дворцима. У добрим моделима би требали бити најмање 4. Судећи по повратним информацијама стручњака, поуздане браве се могу узети у обзир само ако је лет и дебљина вијака не мање од 20 мм.

Шарке и сукње

Број петљи се одређује првенствено тежином и интензитетом употребе врата. За модел дизајниран за уградњу у градски стан или стамбену зграду, биће довољно 2-3 комада. У конструкцији петљиморају бити куглични лежајеви . Ови елементи значајно повећавају отпорност на хабање. Без њих, платно ће ускоро поједноставити.

Наравно, петље морају бити скривенестубова Без ње, зла врата постају веома једноставна. Петље модела без трима могу се једноставно одрезати бугарским или неким другим алатом. Посебно лак је релевантан за конструкције које су инсталиране у сеоским кућама. Такође веома лепо ако ће врата бити опремљена скривеним петљама и анти-вијцима.

Изглед

Наравно, на платну предњих врата мора бити обавезно одсјечено око. И врло је добро ако је панорамско. С обзиром на изглед платна и оквира, у овом случају, избор зависи у већој мјери од укуса власника куће или стана. Али, наравно, обратите пажњу и степен практичности облоге вриједи ионако.

Третман треба да буде довољно добарда издржи све врсте механичких утицајаи неповољне факторе околине. Ово се посебно односи на врата намењена за употребу у сеоским кућама. Најбоље рецензије сељана заслужиле су модел са прашкастим анти-вандал премазом.

Што се тиче унутрашње декорације, она би, наравно, требало хармонично да се уклопи у унутрашњост ходника. Данас постоје конструкције врата са помичним унутрашњим панелима. Обрада таквих модела може се промијенити.

Бренд произвођача

Ова опција при избору улазних врата се сматра најважнијом. Ни у ком случају не би требало да купујете, на пример, јефтина кинеска врата. Такви модели се обично праве веома многонискоквалитетног и финог челика.

Дебљина металног платна и оквира у већини случајеване прелази 0,6 мм . За поређење: отприлике исте дебљине може се наћи код обичних лименки. То јест, за отварање врата кинеске производње не може се чак ни олош или бугарски, него једноставан конзерве нож.

Лоше оцене таквих модела такође заслужују веома лош квалитет грејача.Пена полистирен и минерална вунаКинези практично не користе за изоловање платна. Најчешће су изоловани апсолутно бескорисним валовитим картоном. У кинеским моделима оставља много жељених и квалитетних брава.

Најбоље рецензије на мрежи односе се на улазне конструкције металних врата руске и пољске производње. Најпопуларнији брендови су:

 • "Чувар";
 • Цондор;
 • "ТОРЕКС";
 • "Форпост";
 • Елбор;
 • Галант;
 • Новак

Модели чувара

Прегледи металних улазних врата овог бренда су добри првенствено зато што се ови моделиразликују по повећаној издржљивостии отпорности на град. Предности дизајна овог произвођача могу се такође приписати:

 • вишеслојна заштита кључаонице;
 • висококвалитетно пластифицирање тканине;
 • еколошки прихватљиви материјали који се користе за изолацију;
 • могућност појединачног одабира не само дизајна и величине платна, већ и браве, као и друге опреме.

Възможността на "Гуардиан" на русската фирма с истим именом се издаја.

Модели "Елбор"

Ови метални улазиВрата су у потпуности оправдана и заслужују популарност домаћег потрошача. Модели овог бренда направљени су у погонима руског холдинга "Елбор", чије су главне предности:

 • поузданост;
 • лако мењање украсних панела;
 • софистицирани вишеструки систем закључавања;
 • доступност додатног оклопног пакета.

Предности дизајна овог бренда се такође сматрају могућношћу да се објеси на било коју страну.

Модели Цондор

По веома високој цени, производи ове компаније су једноставно одличне квалитете. Топлотна изолација ових структура врата је распоређена помоћу минералне вуне. Платно и оквири су покривениотпорни на штетне ефектелакирања околине. За оне који желе купити квалитетна врата за кућу, а не преплатити, обратите пажњу на ову опцију.

Модели "ТОРЕКС"

У металним вратима овог руског бренда, као грејач, не користи се минерална вуна, већ пена од стиропора, отпорна на отпорност на влагу. Зато су модели "ТОРЕКС" погодни за уградњу у сеоске куће.

У неким случајевима, оне се монтирају чак иу одсуству тамбура. Али искусни сељани граде овај потоњи и даље препоручују. У свим вратима средње категоријемогу се замрзнути кондензат зими . Овај недостатак је лишен само веома скупих модела увоза дизајнираних посебно за сеоске куће.

Производи компаније "Форпост"

Ова фирма је једна од водећих у Русији за производњу врата. Главна предност модела "Форпост", поред поузданости, издржљивости и трајности, је присуство скривених петљи. Резање такве тканине из оквира је веома тешко. Такође, добре критике модела овог произвођача заслужиле су атрактиван изглед. Производи Форпоста изгледају заиста лијепо и уклапају се у унутрашњост готово сваког ходника.

Пољски модели Галант

Овај произвођач такође штити сигурносне браве помоћу робусне оклопне плоче. Безусловним предностима врата овог бренда, између осталог, може се приписатибеспријекоран солидан изгледи не врло висока цијена. Цијене модела "Галант" опремљене су додатном заштитом, а праг је израђен од нехрђајућег челика.

Производи од Новак

Предности врата ове сорте, које такође имају многе позитивне критике, пре свега, укључују високу поузданост платна и доступност додатне заштите за веранду. Поред тога,популарност пољског модела Новакаје због презентације дизајна платна и оквира. Они не коштају много више од кинеског, али квалитет је прилично добар.

О Саратовским вратима "ТОРЕКС" много не одговара. У ствари, лоше мишљење о њима је формирано код људи углавном због не превише поштених инсталатера. Сама врата ове марке су солидна и поуздана. На мом мјесту постоје двије браве - главне4. класа заштите и додатна - друга. Оквир и платно су прилично снажни, а за загријавање се користи миниват. Осим тога, тканина је испуњена пјенастим полиуретаном. Дакле, хладно, као и вањска бука, то практично не пропушта. Уопштено, чак и веома добра врата по таквој цени.

Валери Петровицх

\ т

Недавно су у кућу ставили руска врата "Форпост". Квалитет је и даље задовољан. Изгледа лепо и чврсто. На нашим вратима је универзална брава. Да, то је згодно, али ипак мислим да је овај детаљ сувишан. На интернету пише да неки мајстори инсталације врата "Форпост" знају о присуству ове функције и понекад постају на путу криминала, продирући у туђи стан. У другом, врата нам у потпуности одговарају.

Ирина

Желим подијелити мишљење о мојим новим вратима "Елбор". Модел смо изабрали веома дуго. Видјевши ово, одлучили су да је то управо оно што нам је потребно. Главни критеријум за обраћање пажње на куповину је поузданост. На вратима Елбора користе се два модерна дворца. Платно је веома тешко, али се уопште не затвара. На полеђини платна налази се украсни панел МДФ, који се по потреби увијек може замијенити другим. Нема притужби на звучну изолацију и заштиту од хладноће до ових врата. Свима је саветујем.

Станислав Кочетков