Кауч са механизмом "Хармоника" на металном оквиру (22 фотографије): са кутијом за постељину и без наслона за руке, карактеристике механизма, критике

Сви сањају удобан и удобан тапацирани намјештај. Већина модерних модела има различите механизме разлагања, који омогућавају да се кауч користи за спавање. Веома је важно да је дизајн кауча био јак, а сам механизам није испоручио током декомпозиције неугодности. Такве карактеристике имају кауч на металном оквиру са механизмом хармоника.


Карактеристике и предности

Кауч на хармоници има бројне особине и предности. Метални оквир, поуздан механизам трансформације, удобан простор за спавање за експанзију и компактне димензије у склопљеном стању разликују овај модел од осталих.

Присуство металног скелета обезбеђује дужи радни век, јер их легуре које се налазе у металним компонентама чине их отпорнијим на деформационе процесе. Сам оквир, по правилу, третира се посебном композицијом која спречава развој корозије.

Поред тога, кауч на металном оквиру има веома снажан и погодан механизам за трансформацију, који је добио име "хармоника" захваљујући музичком инструменту сличног назива, односно, идентичном принципу рада. Да би кауч постао удобно место за спавање, само треба да повучете седиште напред и да је глатка површина спремна за спавање Компактност величина у склопљеном стању постиже се захваљујући посебном дизајну овог чудног кауча. Седиште за седење, као иу другим моделима, састоји се од једног дела, али дизајн леђа је мало другачији од обичногКопије: Израђено је у два дела.

У склопљеном стању, леђа су преклопљена на пола, а при распаду, две половице се спајају једна са другом и са трећим делом, формирајући идеално равну површину без неправилности и неправилности.


врсте

Постоје различити типови софе са механизмом трансформације хармонике. У облику су равне и угаоне, али у присуству разних додатака: са наслонима за руке, без њих, са фиоком за постељину.

Верзија под углом би изгледала добро у дневној соби и, ако је потребно, лако се трансформисала у велики простор за спавање.


Директна опција, захваљујући својој компактној величини, савршено се уклапа у малу просторију, а поуздан механизам хармонике са којом чак и дијете може руковати, омогућит ће му да га инсталира у дјечју собу. Присуство таквог кауча ће вам уштедети значајан новац који би отишао на куповину кревета. Осим тога, овај производ не зачепљује простор у малој просторији, посебно ако је модел без наслона за руке. Њихово одсуство олакшава слободно кретање у малој соби. Кутија платна присутна је у готово свим варијантама софе.

Постељина се може смјестити.


Димензије

Такав кауч у склопљеном стању, по правилу, има веома мале димензије у зависности од величине металне конструкције. Када се распадне простор за спавање може досећи дужину од 200 цм, што је посебно погодно за људе високе висине, јер стандардни намјештај није увијек погодан за такве људе.

ШиринаКауч са механизмом хармоника је у директној зависности од дужине производа у састављеном стању, и не прелази 180 цм, што вам омогућава да удобно уредите две особе. Најмањи примјерци имају ширину од само 120 цм, што је погодно за дјечју собу.материјали

Сваки модел тапацираног намештаја састоји се од лешине, наслона за леђа и седишта и тканине за тапацирање.

Метални оквир кауча је опремљен дрвеним гредама одређене дебљине. Ови паралелно постављени елементи су по правилу израђени од букве. Шипке се називају ламеле, удаљеност између којих утиче на степен ортопедског ефекта. Ове шине, савијене на 15 степени, практично је немогуће сломити. Они формирају прилично јаку еластичну основу, која је душек са различитим типовима савремених пунила.


Најчешће пунило за душек је пенополиуританиум.

Овај материјал има богатство. Еластична је, еластична и издржљива. Овај хипоалергени материјал је у стању да обезбеди удобне услове за спавање и одмор. Густина овог материјала утиче на степен крутости душека.

Употреба ППУ као самосталног пунила елиминише било какве шкрипе и буке током рада. Пјенасти полиуретан је опремљен поклопцем тканине пресвлаке, по правилу се може скинути и осигурати за практичност са муњом. Унутрашњост тканина пресвлаке је прошивена синтетичком спужвом и материјалом за облагање. Капацитет покривача је значајанолакшава његу намештаја.Како изабрати?

Да би се изабрао кауч на металном оквиру са механизмом хармоника, потребно је узети у обзир неке нијансе и обратити пажњу на саставне делове. Морате почети са одређивањем величине. Потребно је узети у обзир и ширину и дужину производа у дилатираном стању. Ширина се може бирати према њиховим жељама, али дужина која произлази из распореда, по правилу, је од 180 до 200 цм и заузима значајно мјесто у простору.

Након што је одабран пример одговарајуће величине, потребно је обратити пажњу на његов механизам, који се може спровести или у Русији или у Кини. Најтрајнији и најтрајнији је домаћи узорак. Поред тога, метал од којег је скелет направљен мора бити издржљив и без оштећења са најмањим бројем спојева, точкови механизма имају гумирану облогу.

Након прегледа механизма, потражите пуњач и поклопац за душек. Као пунилац, многи произвођачи користе ППУ различите густине и дебљине. Оптимална дебљина треба да буде 10 цм, а густина се може проверити експериментално. Да бисте то урадили, морате кликнути на душек, рука не би требала доспјети до дна софе. Поклопац душека мора бити одвојив, у ту сврху, зашивена муња.

Боју и врсту тканине од које се израђује случај треба одабрати из каталога у складу са вашим жељама и жељама. Његов састав треба да садржи синтетичка влакна, која значајно повећавају животни век поклопца испречите скупљање током прања.

Ако се придржавате свих правила при избору кауча на металном оквиру, он ће вам служити неколико деценија захваљујући својим високим перформансама.Више информација о софама са механизмом "Хармоника" на металном оквиру сазнат ћете из сљедећег видеа.