Камење за купање је боље одабрати за парну собу: рецензије

Саставни елемент пара је добар, здрав пар. Може се добити само када се користи правилно изграђен камин. Међутим, не знају сви који су камење боље за купање, а лоше их разумију. Иако се ова умјетност мора овладати што је прије могуће. Ради се о камењу за парну собу, које се сипа да би створило влажну врућу пару.

Главне карактеристике камења

Ако одлучите да дођете негде у кампању, онда у овој ситуацији нема смисла гледати најбоље камење за купање, јер ће у том случају обични речни облутци стати или у близини било каквог великог камења.

За стационарну парну собу, такође је потребно водити рачуна о присуству потребних сорти овог материјала за производњу паре на пећи. Чак их и купују у специјализованим продавницама.

Припрема посебних минерала за продају у малопродајној мрежи врши се на доказаним мјестима гдје нема свих врста контаминаната, укључујући радиоактивну позадину.

Немогуће је узети камење које се користи за попуњавање жељезница, јер су претходно третирани најмоћнијим пестицидом, креозотом, који чак може убити уз пораст температуре и ефекат вруће паре на њу.

Мало је вероватно да ће се отарасити таквог мириса. У том смислу, потребно је купити камење само тамо гдје је на амбалажи натпис о успјешном пролазу контроле зрачења.

Приликом претраживања, које камење је боље користити за купање,позитивне повратне информације су недавно почеле да добијају камене гвожђе. Нису им показани благотворни исцелитељски ефекти, али они могу носити улогу поузданог акумулатора топлоте.

тестирање камења

Да би се утврдило које камење је боље за пећ у кади, потребно је спровести тестирање према одређеним критеријумима:

  • Способност да издржи температурне разлике. Без обзира на то које камење је боље за парне купке по мишљењу различитих људи, овај материјал мора издржати загревање и не пући под утјецајем високе температуре. Могуће је извршити контролу малим ударцем чекића на једну од њих, или их лупкати један по један. Крутина је тест у којем се максимално сагорева камен, а затим спушта у посуду са хладном водом. Оне купке и сауне које ће бити боље тестиране могу се користити у стварном животу.

ВИДЕО: Најбоље камење за купање

  • Материјал треба да акумулира топлоту дуже време. Ова својства се одређују визуелном контролом. Камење које је најбоље за руско купатило, имаће густу структуру, већу тежину и неће имати довољно или раслојавање.

Важно је и како се камење поставља како би се обезбедило максимално загревање и топли ваздух

  • Избор камења за купање, у смислу величине, који је бољи од прегледа, такође зависи од формата пећи. За пећи на дрва потребна су велика камења са фракцијом од око 80-130 мм. Ако се користиПотребна је електрична пећ за загријавање, затим фракције од 50-60 мм. Свестраност поседује камење соли које се користи у било којој фракцији.

Сорте и лековите особине

При разјашњавању што је најбоље камење за укопавање у кади, потребно је узети у обзир њихове сорте и терапеутске особине. Уосталом, овај материјал има молекуларну и атомску структуру, преко које је у стању да дода корисне честице у атмосферу купатила.

Јадеите

Највећа трајност међу камењем су полудраго камење од жадеита. Због својих јединствених особина, такав минерал се може користити у агресивним условима купатила. Има следеће карактеристике:

  • одличан индекс топлинске снаге;
  • минималну вредност апсорпције влаге;
  • висока затезна чврстоћа.

Приликом употребе жадеита у парној соби, он се не раздваја током дугог периода рада. То је одлична батерија топлоте. Поред тога, материјал обезбеђује мало ИР зрачење.

Активни период употребе јадеита је око пет година.

Током свог рада, он успева да обогати течност метакрилном киселином. При ниској топлотној проводљивости у материјалу, повећава се густина. Због своје неравне површине могуће је побољшати корисну површину минерала.

Специјалисти који се баве третманом камења (антер терапеут), осигуравају да благотворно дјелује на централни нервни систем, промовира лијечење бубрежних болести, побољшавамушку моћ, смањује метеоролошку зависност. Такође се нуди и за време хипертензије или болести срца.

порпхирите

Одабир који камен за купање је бољи и кориснији, треба обратити пажњу на порфир. Може се дуго користити у пећи, док не може доћи до дефеката. Његово место постојања је врућа магма. Минерал може да сачека више од стотину падова температуре.

Физичко-хемијске особине порфира сличне су јадеиту. Он је такође у стању да акумулира неколико врста енергије дуго времена, а онда их полако преда. Његови парови доприносе лечењу респираторног тракта.

Кварцит

Приликом решавања задатка, који камење за купање је боље изабрати, морате обратити пажњу на кварцит минерала Урал. Настаје због значајних притисака и температура. Загревање овог материјала је много брже од других камења. Ово је олакшано специјалном кристалном решетком, која у минералу формира атоме.

Међутим, његово хлађење се врши брже од других камења. У срцу његове структуре је до 90% чистог кварца. Активно се користи у традиционалној медицини на нивоу груди. Материјал се користи у третману респираторног тракта.

Талкохлорит

Свиленкаста нијанса камена можда се на први поглед не чини као да се ради о жадиту или порфиру, али има висок топлотни капацитет, због чега је могуће задржати значајну количину топлоте.

Нема штетних нечистоћа упроцес грејања није истакнут. Пре прве употребе у кади, потребно је пажљиво испрати сваки шљунак и пржити тако да се не "љуште" током употребе.

базалт

Најтрајнији минерал из низа вулканских стена. Има минималну апсорпцију воде и одличан топлотни капацитет. Савршено толеришу температурне разлике. Она има демократску вредност.

ВИДЕО: Ми бирамо камење за купање


Нормална 0 МицрософтИнтернетЕкплорер4