Како властитим рукама опремити ватру у земљи

Свако од нас сања о успјешном уређењу сеоске куће. То би требало да буде све, почевши од биљака, и завршавајући са свим врстама скулптура, статуа и фигура. Ћелија није постала изнимка, поставила је на своје мјесто на снове свих. Чланци о темама специфичним за одређену земљу су релевантни, јер у њима кажемо како да урадимо нешто јединствено на њиховом сајту. Овај чланак је посвећен уређењу простора за огњиште у земљи. Све варијанте овог плана могу се реализовати сопственим рукама без додатних трошкова.

Најбоље опције за стварање огњишта у земљи

1. Ватра у јами.Овај метод је најбржи и најједноставнији, не захтева много времена и материјалних трошкова. У земљишту је потребно направити дубоку рупу, која је због чврстоће положена на стране опеке, и слагати их усправно. Обавезно је копање јаме много више него што је планирано да се направи пожар, јер ће много опека заузети много места. Споља може бити затворен каменом или за то користити други материјал. Посебно прикладна камења, од којих многа чине стазе у врту. Не можете продубити мјесто за кријес, али да би га проширили, сходно томе, оквир ће бити мало другачији, јер сада за ово постоје одређена подручја. Могу се користити као предивна рекреациона зона, у њој се налазе столице и столице.

2. Камено огњиште у земљи.Рад се састоји од уобичајене цигле. Ако желите да украсите огњиште некако необично, онда можете да ставите шалтеркамен са изрезаним обликом испод ватре. На таквом симулираном радном столу можете ставити шољицу чаја или каве и бити 100% сигурни да се ваше пиће неће охладити, чак ни због дугог одсуства. Такво место за пожар може бити подигнуто од чистог гранита или мермера, али ће цена ових ћелија бити велика, али ће им служити вековима. Јефтинија опција - стварање огњишта од бетона, а може бити и директно мермерно.

3. Округла ватра из камена. Место може бити распоређено из грубог камена за један сат! Алгоритам рада је врло једноставан: потребно је узети жељезну ватру за давање и положити је са својим властитим камењем. Само обратите пажњу на овај материјал, камење треба да буде равне површине, тако да је дизајн висококвалитетан. Успут, можете одмах саградити око ватре камене круг продавнице, које савршено одговарају стилу дацха. Користећи јастуке, ова камена клупа или столице могу се претворити у дивну софу. Као додатак овом огњишту, можете обезбедити конструкцију за печење на роштиљу.

4. Комора за цвеће.У сваком граду постоји локација за било коју фабрику армиранобетонских производа, тамо морате купити лончаницу. Погледајте, скоро све административне зграде узгајају цвеће у таквим капацитетима. У ствари, да бисте направили ћелију, не морате да смислите ништа посебно, само купите овај производ и ставите га. Дакле, овај најлакши цвијет може послужити каоогњишта на дужи временски период. Ако желите опремити овај уређај мало вишим, онда морате на овом мјесту купити посебан прстен за бунар који вам треба промјер. Простор око центра може бити уређен на необичан начин, све зависи од ваше маште и количине слободног времена.

5. Ћелија до колибе од прстена за бунар.Гдје их купити, већ знате. Можете користити прстенове различитих пречника, или можете имати исти тип.

6. Ћелија са жељезом (купљена или заварена). Ова места ватре су потпуно различитих облика и типова. На пример, истакните вертикалне моделе, имају капуљачу и подвргнути их. Ћелија овог типа можете сами купити или кувати. Да бисте то урадили, потребно је само да се снабдете металним листовима, оштро на овом материјалу и заваривачу.

7. Комора за викендицу са дрвета.Ако је папа Царло био у могућности да ради са не-говорним полиномима, онда би можда могао да направи предиван камин за вашу парцелу. Да, и не треба ништа посебно за његово стварање, довољно да се опскрбите уобичајеним тигањем и моторном пилом "Пријатељство".

Здјела за огњиште

Унутрашњи део може бити направљен у било ком облику, али је обавезно да посуда за огњиште буде металик. Чак можете користити резервоар из машине за прање веша у овом случају. Само за потпуно функционисање треба да буду заварене ноге.

Где камин?

Место је често изабрано да буде тихо и мирно, негде унутрадубина врта, јер је место за пожар удобно место за одмор, и прекид је нешто што не желите. И не заборавите мере предострожности и мере безбедности. Не постављајте пожар у земљи у близини лаких предмета. Такођер можете ставити ватру у вртну сјеницу, ово мјесто ће постати дивно средиште гравитације за све становнике земље. Ако нисте велики познавалац отвореног простора, или велики камин са отвореним пламеном, онда можете да престанете бирати да поставите мобилну посуду за ватру, без додатне инсталације. Округли, квадратни, камени, бетонски, циглени или други простори за ватру увијек ће бити популарни на вашем мјесту, могу се поставити у било који дизајн парцеле.