Како украсити прелепо црно-белу дневну собу: 10 правила

Црно-бијела дневна соба привлачи елеганцију и лијепост и унутрашњост Црно-бијела дневна соба је класична комбинација која увијек изгледа скупо и атрактивно. Може се користити у малим становима совјетске производње или пространим палачама модерног типа! Ова одлука о боји може се сигурно назвати универзалном. Међутим, да би заиста то учинили живим бојама, довољно је додати само неколико сјајних акцената. Унутрашње решење које је направљено дуго времена задовољити ће око, без обзира на моду и сезону!

Црно-бели ентеријер дневне собе: главне предности

Дизајн дневне собе у црно-бијелој је повластица људи са рафинираним укусом, који теже да се окруже лијепим и племенитим стварима. Најбоље од свега, професионалац ће моћи да се носи са задатком, који ће унапред дизајнирати изглед и ускладити све замршености са вашим клијентом. Наравно, можете покушати да украсите унутрашњост и сами, али је вјероватноћа добивања заиста вриједног дизајна нешто смањена.

Главна предност црно-беле собе за госте је да ће такав дизајн остати релевантан у сваком тренутку

Требате тренирати годинама, не радити десетак пројеката. Онда ће декорација заиста ићи на клицање. Штавише, у најзахтјевнијим унутрашњим решењима.

Са спољашњом провокацијом, црно-бела дневна соба има велики број предности:

 • Свестрано решење боја;
 • Способност комбиновања нијансе са другим живим нијансама;
 • "Квалитет" примљеног унутрашњег решења;
 • Релевантност сваком модном тренду.

Дневна соба, направљена у таквим монокромним бојама, дословно прожета интелигенцијом и добрим укусом. Чак и поред тога што се у дизајну користе само класичне боје, црно-бели асортиман углавном бирају изванредне личности.

Дневна соба у црно-белој боји: шта још треба да знате

Сива и досадна ситуација се никада не спомиње у стану, уређеном у црно-бијелој боји. Међутим, важно је схватити да је потребно направити неке измјене и избор намјештаја.

Стављајући црно-белу дневну собу, стручњаци препоручују да покупите бели намештај

Ево неких главних нијанси које се морају узети у обзир приликом куповине:

 • Најбоље је ускладити намјештај једне боје - бијеле или црне;
 • Међутим, светли акценти треба да се одвијају у малим количинама;
 • Намјештај мора бити барем како не би преоптеретио околиш;
 • Боље је покрити под било којим неутралним нијансама;
 • Стари намештај из совјетског периода се вероватно неће појавити овде.

Поред тога, пре наручивања једног или другог сета, пожељно је да се у потпуности обради унутрашњост и размисли колико ће њених компоненти бити у хармонији једни са другима, да ли ће их или не разводњавати светлим акцентима или не. Најбоље је купити предвидљиве елементе све заједно, тако да сваки од њих надопуњује своје другове, заправо, био је његов наставак.

Унутрашњост, којасастоји се од појединачних комада купљених у различита времена, ретко се сматра успешним. Стога, поправка се мора обавити у једном сједењу. Било који ситни детаљи могу се касније промијенити.

Најмодернија црно-бела дворана

Правилно одабрана црно-бела гама - то је само пола пута који ће морати проћи сви љубитељи модних експеримената. У питању - избор стилистике, која ће у будућности бити уроњена у кућу.

Најчешће се бирају власници кућа:

 • Поткровље;
 • класицизам;
 • модерно;
 • Индустријски дизајн.

Црно-бела шема савршено се уклапа у унутрашњост дневне собе у стилу поткровља

Сва ова стилска рјешења изгледају више него достојна у црно-бијелој техници, али проналажење линије између кугле и високог стила за неискусну особу је веома тешко.

У случају да знање у изабраном стилу није довољно, и да је веома пожељно да се он сам имплементира, неопходно је узети неколико правила као основу:

 • Минимални додатни детаљи;
 • узимање за основу рада искусних стручњака;
 • Жеља за исправљање грешака;
 • Адекватна процена сопствених радова.

У случају да резултирајући дизајн не привуче ентузијазам, боље је зауставити имплементацију и затражити помоћ од специјалисте. Поправљање грешке до ове тачке ће бити лакше него прерада након завршетка посла. И, што је посебно важно, наруџба је јефтинија!

Искуство показује да је реализација црно-белог дизајна тешка, али је сасвим реална. Главна ствар - не жури и јасно знати што желитеда видимо на крају.

Требам ли црни намјештај у дневној соби

Дневни боравак или салон обично имају довољну количину намјештаја, који је осуђен на дуги вијек трајања. Најчешће, модел свјетлости је тражен, али тко је рекао да црни намјештај нема право да постоји?

Ако желите купити црни намјештај, онда зидови морају бити бијели

Изглежда много користно, че използват следните услови:

 • У дизајну је стакло, разблажује унутрашњост;
 • Зид у који се спаја намештај је направљен у белој боји;
 • У намештају постоје светли детаљи или, у најмању руку, сјај.

Модерна црно-бела дневна соба (видео)

Црна, као пантерин намјештај, савршено се уклапа у црно-бијело са спектакуларним и контроверзним дизајном. Не морате се плашити таквих храбрих експеримената, пажљиво разрађивати сваки детаљ. Зашто људи бирају тако компликован дизајн? Зато што изгледа оригинално и веома ново. Нема потребе да журите или слепо постављате моду. Интеријер ће сигурно изгледати боље по наруџби ако га додате властитом визијом, реализираном уз помоћ тематских акцента. Они чак могу бити клавир! Али вреди платити!

Дизајн црно-беле дневне собе (унутрашња фотографија)


)