Како пронаћи профиле испод сухозида

У последњих неколико година све више и више у току изградње и поправке су користили панелски зидови. Овај материјал је добила велику популарност због своје разноврсности. Користи се у разним ситуацијама: када се суочава са зидова, Међуплафонска у стварању уређаја ?? Посебну тешкоћу при инсталацији зидове декоративне или функционалне намене, инсталација нише, лукове и колоне у соби, у припреми намештаја. Приликом руковања у затвореном простору питање често настаје као наћи под профилу гипсане плоче које држи у прилогу зид или плафон. Комплетна спољни зид завршну спречила наћи локацију шавовима, што отежава тражити ставке по обраду оквир материјала.

У неким случајевима, можда ћете морати да пронађу оквир под гипс?

Од овог материјала нема довољно снаге за обављање неког посла је потребна у проналажењу металне профиле панелски зидови. То може бити:

 • Монтажа огледала на зиду
 • Постављање зидних ормара и полица много тежина
 • Подешавање ТВ зид
 • висеће слике
 • моунт лустере са плафона
 • за причвршћивање посебне ставке Подијума оквир

за причвршћивање панелски зидови на зид може се користити као профилу метала и оквира дрвета.

За ове радове су спроведена ефикасно ?? потребу да зна тачно где се панелски зидови у изградњи.

Како пронаћи метални оквир

Роцк- најчешћи материјал који се користи у производњи елемената трупа. Због повећане трајности, структура ће имати повећану крутост, што ће омогућити да издржи тешка оптерећења која су укључена у планове власника за зидове и стропове прекривене сувим зидовима. Проналажење металног профила неће бити претешко због магнетне методе старог деде.

Због својих својстава материјал привлачи магнет чак и кроз ГКЛ. Али овај метод ће помоћи само у случају када се за обраду зидова и плафона користе танки лимови.

Како идентифицирати профил под гипсаном плочом помоћу магнета и оно што захтијева:

 1. Одредите место за инсталацију жељене ставке;
 2. Узмите магнет (можете да висите на конац чија је дужина 15 цм);
 3. Померајте се полако док се не заустави кретање дуж зида.

Боље је користити велики магнет за рад. То ће вам помоћи да покријете велику област утицаја и уштедеће вам време. Погодно је држати руку, а завршетак на површини зидова неће бити оштећен. Није вредно употребе магнета из фрижидера за рад, користи од њих ће бити мале. Потребно је само неколико минута да идентификујете ставку коју желите.

Метални профил можете пронаћи на друге начине. Можете користити локаторе специјално дизајниране за претрагу гвожђа. Али претраживање магнетом је прилично једноставан и јефтин начин.

Како пронаћи дрвени оквир

Упркос томеСнага дрвета је много мања и битно се разликује од својстава металних, дрвених конструкција и сада се користи као оквир у обради површине стропа и зидова сухозида.

Врло је тешко пронаћи дрвене трачнице. Како пронаћи излаз из ситуације?

Магнети велике снаге могу се наћи вијци, са којима је сува плоча причвршћена на дрвене шине. Ако их возите преко ових монтажних елемената, он ће бити кочен.

Проблем се може решити и другим методама:

 • Процуттинг. Ово је најлакши начин. За претрагу, потребно је ручно затегнути жељено мјесто стропа или зида у шаку. Кроз шупљине зидова од гипсаних плоча у шупљинама, звук ће бити глув. На местима где се налазе трачнице, звук ће бити другачији. Можете видети оловку на правом месту и можете почети.
 • Ударање нокта у зид. Ово није баш практично, јер ако не изађете из сталка, зид ће се оштетити, и мораће да га спацк
 • .
 • Уз помоћ плана и цртежа. Овај метод ће вам дати боље резултате. Извођење поправки, укључујући и причвршћивање сухозидних плоча, готово увијек чине план који ће приближно одредити мјесто гдје се налазе дрвене трачнице
 • Извођење прорачуна степенастих профила. Овај инжењерски метод се користи ако је рад обављен сам, а још није заборављен, како је извршен
 • .

Многи начини помоћи ће да се идентификују елементи оквира испод сувог зида. Само не вредиу журби, морате све исправно израчунати, како не бисте оштетили завршетак и прецизно пронашли елемент Застноц дизајна.