Како направити лажни камин за унутрашњост куће

Свако жели да живи у удобном дому. Човек покушава створити топлину и удобност на сваки могући начин. Уосталом, мало је тога што може бити романтичније него што дуго проводите код куће код камина, гледајући ватру? Наравно, становници приватног сектора су веома сретни са овим - могу себи приуштити прави камин, ватру, склониште код ватре, али становници станова могу бити задовољни само његовом имитацијом. Међутим, прави мајстори стана никада нису стајали нетакнути, и могуда у себи имају лажни камин својим рукама .

Главна сврха лажног камина

Стан у граду једноставно није намијењен таквом луксузу.Главни разлози су:недостатак димњака и слојева, али без њих није потребно сањати о камину. Такође је потребно прибавити посебну дозволу за његову изградњу, али то је практично немогуће. Управо у овом тренутку за помоћ и долазаксимулација камина , који се може самостално изградити без огромног искуства у грађевинској индустрији. Можете купити електрични камин. Продаје се у скоро свакој продавници. али стварањелажног камина својим рукамаје много занимљивије и оригиналније, а вријеме не узима много. Ви ћете сами створити јединствену ствар у вашем дому. Осим тога, отворена ватра у стану је опционална, иимитација каминаће послужити као одлична замјена за њу.

Пажња!Ипак, испод овог дизајна не стављајте запаљиве предмете, посебно овоодноси се на камине који се налазе поред батерија или ако мислите да их поставите у разне електричне уређаје.

Које су предности вештачког камења у стану?

Основни:

1. Минимални материјални трошкови - новац ће ићи само за набавку материјала за његово стварање.

2. Доступност свих материјала - све се може купити у свакој грађевинској радњи и за малу количину новца.

3. Способност да се промени декор камина било када.

4. Јединствена декорација материјала.

Какве су врсте лажних камина?

Стандардни, подељени су у три групе:

1. Велике структурекоје у потпуности одговарају параметрима садашњости. Унутар пламеника биолошког камина налази се практично сто посто одговара правој ватри. Ова врста лажног камина је прилично скупа, али изгледа уверљиво.

2. Портал.Уређена према жељама и жељама становника стана. Рупа за ложиште је испуњена дрветом или свијећама различитих облика и величина.

3. Симболичне нестандардне конструкције.Израђени су од ручно рађених материјала. Апсолутно нису као стандардни камин. У овој и њиховој главној карактеристици.

Опције за прављење лажне ватре сопственим рукама

Лако доступни материјали су направљени за њихову производњу, могу се купити било где, али се дешава да су једноставно без посла који лежи у вашем дому. На пример, суви зид, шперплоча, пена,картон, иверица, дрво, цигла, полиуретан. Исто тако, учините овај камин могућим од непотребног намјештаја, одслужио је свој мандат.

Како направити огњиште од полиуретана

Овај дизајн је направљен врло брзо и без много труда. Потребно је само купити полиуретански портал специјалан за креирање камина. Највише времена ће бити за избор стила и праву величину за собу. За друге акције ће бити потребно мало времена. При избору електричног камина - узети у обзир његове параметре, начин спајања на електричну енергију и методе вентилације. За уградњу врло лаганог кућишта потребно је купити: полиуретанску структуру за камин, љепило за причвршћивање, кит, материјале за декорацију огњишта.

Алгоритам за вградба на този тип камина:

1. Избор најбољег места. Добра опција је један од бочних зидова просторије. Конструкција неће ометати пролаз.

2. Ако желите да имате декоративно осветљење унутар центра, онда унапред инсталирајте жељено ожичење.

3. Оквир израђен од профила или шипки од дрвета, а зидови - од гипсане плоче.

4. Инсталација портала: причврстити га на љепило и обрадити га с китом.

5. Дизајн камина у одабраном стилу. Сличне ћелије не раде само од полиуретана, већ и од дрвета. Стоје, међутим, веома скупи, али заиста можете видети уметничка дела.

Фалсх камин с вашими шперплочи

Инсталирање овог камина ће вам бити корисно, акопостоји огроман недостатак у соби коју желим да сакријем. На примјер, стари сустав гријања, који још увијек ради, али изгледа старо и јефтино. А да би га заменили једноставно нема новца. Таква имитација ће бити веома правовремена.

Алгоритам за производство камин из шперплочи:

1. Пре свега, потребно је нацртати цртеже и израчунати израчуне. То ће вам уштедити новац и време. Када све ово урадите, узмите у обзир и припремите камине на овим цртежима, онда ће вам бити лакше да одлучите.

2. Ставите оквир. Дрво се савршено очешљало.

3. Покријте га шперплочом. Можете променити нешто у камину, додати нешто, нешто очистити. На примјер, можете додати камин на подиј. Оквирите скелу, јер је унутра батерија.

4. Направите ложиште које симулира прави камин.

5. Затворите углове и покријте их филмом. Конструкција је лако уклонити, јер се не причвршћује за сам зид. Топку може бити интересантно да омаловажава. Може се пунити шљунком, огревним дрветом или другим предметима.

6. Купите или направите камену игру. Потребан вам је бакарни профил или алуминијумска жица. У случају, она се придружује на четири места.

7. Цеви које пролазе кроз батерију могу се сакрити подијумом.

8. Бар се може поставити испод полице камина. Дакле, место неће нестати само тако. Као резултат тога, добићете невероватан лажни камин својим рукама. Биће веома тешко разликовати га од садашњег.

Камин из старогнамештај

Ова опција је најјефтинија. Практично свака кућа има нежељеног слугу или гардеробу. Немојте журити да га баците, од њега можете направити јединствен камин. За то је потребно купити: шперплоче, машину за полирање дрвета, електричну шаблону, одвијач, акрилну боју, кит, ЛЕД траку, украсне предмете.

Алгоритам за производство на този камин (на пример, служавка):

1. Уклоните врата и доњи орман. Окрените горњи део.

2. Причврстите 2 шипке испред.

3. Причврстите 2 плоче шперплоче на плоче. Са овим камином ће изгледати дебље.

4. Направите рупу за дување. То ће вам омогућити да складиштите дрва за огрјев и друге ствари за камин.

5. Користите задњу страну кревета као постоље и полицу за камин.

6. Сам дизајн је спреман. Преостали завршни радови. Користите машину за брушење да бисте додали површине храпавости. Успоставите и оправдајте зидове. Скужи све грешке. Обојите тело, направите углове од цигле или камена. Подигните предмете за декорацију и полицу за камин.

7. Водите рачуна о дизајну пећи. Прикачите читав периметар ЛЕД траке. Најбоље је користити њену свијетлу боју, а онда заиста може симулирати пламен. На дно ставите дна, шљунак или песак. Након завршног дизајна, добићете камин у занимљивом винтаге стилу.

Посебно обратите пажњу на третман огњишта!Не мање важно,него сам дизајн - његова завршна обрада. Требала би се уклопити у сто посто декорације собе. Морате пажљиво одабрати боју и стил. Осим тога, сигурно мора задовољити око и створити удобност у кући.

Како направити праву симулацију пламена?Изнад су представљене главне опције за стварање камина са ЛЕД траком. Али њен избор се не завршава. Постоји још један начин -електронски оквир за фотографије . То је екран који приказује све слике. На њему можете једноставно преузети анимиране слике, на примјер, с ватром! Поставите га у ложиште и све - ватра је готово спремна за овај пламен. Потребно је да унапред уредите додатно ожичење за овај екран, јер дуго времена не може да ради без пуњења.

Неколико савета за завршну обраду камина:

1. Велики број људи обожава ставља свијеће различитих облика и висина у камин. Изгледа веома лепо и романтично. Али немојте заборавити на мере предострожности - морате се носити са правом ватром. Одједном нешто доспије до пламена - свуда около. Зато добро размислите пре него што их ставите.

2. Монтажа огледала у дубину нише пећи. Они ће повећати количину свјетлости, на примјер, од свијећа и учинити ситуацију тајнијом. Али не може свако доћи до такве идеје, јер ако нису исправно постављена - огледала могу пасти и сломити се, и као што сви знају, разбијено огледало доноси неуспјех кући. Али не заборавите да је то свесамо сујеверје

3. Умјетни камен ће вам помоћи да додате скупљи изглед. Може се купити у било којој боји и облику. Али немојте претјеривати, јер претјерана помпа можда не игра најбољу улогу у декор куће.

4. Најбоље је не инсталирати протупожарна врата, али ако ипак одлучите да неће бити сувишна, онда их направите од органског стакла. Врата ће бити прозирна или тонирана. Није битно, што је најважније, да су пустили свјетло из пламена који имитира.

5. Пећи ковану металну решетку. Може се купити или наручити од мајстора.

Фалсх камин направљен властитим рукама- ово је један од најпопуларнијих дизајна наших година. Ради се веома брзо и не захтева велике материјалне трошкове. Резултат је пријатан за сва домаћинства и госте. Замислите да ће ваш дом бити извор готово праве ватре! Он ће вам покрити собу, ујединити госте и домаћинства, тако да можете само сањати такво чудо. Зато се немојте плашити да покушате да то урадите сами, без икакве помоћи. И онда ће ваш лажни камин заиста постати уметничко дело!