Како демонтирати електричну млин за месо на примјеру ВИТЕК ВТ-1677

Како раставити млин за месо? Са таквим питањем настаје само када се проблеми у његовом функционисању. Понекад је лакше и брже да сами покушате да решите проблем, него да контактирате сервисни центар.
Млин за месо Вите-ВТ-1677 се често може наћи на тржишту и по мишљењу купаца, по ниској цијени, је добре квалитете. Али ништа није вечно, и свака техника се може сломити. Стога, није непотребно знати како се демонтажа млинца обавља властитим рукама. Штавише, овај процес није посебно тежак. А након једноставних манипулација, разлог за неправилно функционисање кухињских апарата може се наћи и елиминисати независно.

Пре него што пређете на опис рашчлањивања млинца за месо, треба да кажете о блокади прегревања. За дуги рад или велики терет може радити. Звук ће се једноставно чути, а кухињски апарат ће бити искључен. Као резултат тога, хеликоптер није укључен у даљње покушаје покретања. Али само кликните на дугме испод, јер све поново ради. Понекад овај проблем доводи и до сервисног центра. И како су невероватни људи када чаробњак једноставно притисне дугме и врати млин за мљевење!

Како раставити млин за месо ВИТЕК ВТ-1677
Често је демонтажа млинца за месо повезана са тражењем почетне тачке мере. Уређај можете дуго да ротирате у рукама, али га немојте одмах добити. Зато почнимо са овим.
Прва ствар коју треба урадити је да окренете млин за месо наопако.

Испод можетевиди четири гумене ноге уметнуте у пластичну кутију. Ми их извадимо, зајебали смо одвијачем. Испод двију уклоњених ногу ће се појавити вијци носача. Одвијте их крижним одвијачем.

У средини различитих страна налазе се и два дубоко увучена вијка. Они такође морају да се одврне, иначе демонтажа млинца за месо није успешна. Али проблем је у томе што дужина одвијача треба да буде најмање 30 цм. Можете видети да домаћи алати за индексирање стварају проблем. Вијци су уобичајени крстови. У овом случају, користи се електрода, шивана испод одвијача.


Када се та четири вијка одврну, окрените месо за месо низ ноге. Узмите одвијач, и као што је приказано на фотографији, њежно ухватите елемент кућишта.

Благо се уклапа и сребрна предња страна треба да изађе из реза. Сада узмемо лијеву руку за овај дио одоздо и покушавамо га подићи. Десна рука у овом тренутку притисне задњу страну врха.

Постоји велика квака. У некој тачки, реза за ослобађање и подизање сребрног дела горе, требало би да се уздиже заједно са преносником.

Ставимо је на страну и овде испред вас унутар овог апарата.

Сада знате како да раставите млин за мљевење ВИТЕК ВТ-1677. Након решавања проблема, покупите уређај обрнутим редоследом. И опет, подсећамо се на термичку заштиту, која може послужити као разлог да се хеликоптер не укључи.