Жута кухиња: 50 фотографија дизајнерских идеја, савршена комбинација боја са сунцем

Жута кухиња је храбра одлука, која ће у облачном времену дати добро расположење и енергију цео дан. Топла и енергична природа ове боје учинит ће удобност чак и најнезахтјевнијим интеријером.

Замена завеса, столица или кухињског угла, можете учинити ситуацију лакшом. Прелијевајућа околина ће само изазвати одушевљење.

Хармоничне комбинације жуте са другим нијансама

Соларна кухиња не може бити монотона, јер чак и таква позитивна боја треба користити са умом. А комбинација нијанси зависи од расположења читавог ентеријера.

  • Црвено-жути дизајн је повезан са Истоком. Жута боја доноси златне нијансе, а унутрашњост изгледа озбиљно. Одабир у корист црвено-златне комбинације биће хармоничан у пространој кухињи.
  • Комбинација сунца и смеђих тонова је органска, посебно у природним нијансама дрвета. Бирајући их за малу кухињу боље је да преферирате боје светлих кафа, које ће се уклопити у решења у углу, али у пространој соби можете да поставите чоколадни сет или изаберете детаље у том тону - завесе, сто, столице. Чак и строп може бити од смеђег сјаја.
  • Можете безбедно да уредите кухињу у жуто-сивим тоновима. Избор металног премаза је оптималан за хи-тецх унутрашњост кухиње. Сива је и метална, тим више што је карактеристична за функционалне просторије. То је боја метала, што је честоПрисутан у модерној кухињи, као што се види на фотографији.
  • Оштра црна и жута поставка је прилично екстравагантна, јер чак и са пригушеним контрастом, контраст ће бити значајан. Рецензије о таквом ентеријеру само потврђују да је црна палета идеална за детаље: то може бити прегача, на примјер, мршава са текстурираним узорком или фотографијом, столна плоча, столице, завјесе и тако даље.
  • Плава и жута комбинација - позитивна. Овај дизајн је често повезан са египатским мотивима, посебно ако је избор пао на пешчане нијансе. Чак и мала кухиња у плаво-жутим бојама биће светла и удобна. А плаво-плава гама савршено се уклапа у плафон, што ће учинити простор ваздухом.
  • Сунчана унутрашњост ће изгледати органски са уметцима у зеленим тоновима. Жута боја се може сигурно комбиновати са зеленом подједнако. Зелена палета је такође веома богата, па се може користити у различитим нијансама и детаљима, као што су завесе, слике, прегаче, итд., Као и главна обрада.
  • Рецензије кажу да је занимљиво и мистериозно изгледати као жута кухиња са намештајем или намештајем у љубичастим тоновима. Лаки јорговани често се комбинују са прилично јаким сунчевим зрацима. Засићена палета љубичице постаје наглашена на позадини пастелно жуте боје.

Жута трим: одабир тона и слушалице

Скала ове енергетске боје је веома разноврсна и од ње зависи природа ситуације. Палета укључује прозирне пјешчане тонове, и златну племениту, исјајна сунчана боја. За главне позадине препоруке дизајнера се препоручују за одабир светлих, пастелних боја. Црвено-ватрени, тамни или само светли могу бити детаљи - акценти у декору, функционални елементи, завесе или шара на њима, столице, кецеља или само један зид.

Позитивно расположење ће носити собу, ако је обојена у свијетло жутом стропу, угаоне површине мале кухиње, завјесе у сјеверној соби. Слушалице се могу изабрати у једном од складних тонова.

Ако је избор пао на жуто, можете направити текстуриране текстуре у једној боји пијеска, можда са златном нити, ако је дизајн кухиње у класичном стилу; или са металним нотама ако уредите модерну кухињу.

Сунчане наочале: детаљи декорације

Ако ће на позадини светло жутих зидова потпуно хармонично бити било каквог намештаја, онда би светле наочаре за сунце, чак иу комбинацији са другим нијансама, требало да се уредно уклопе у унутрашњост.

кецеље у жутој кухињи

Сунчана кухиња није разлог да се напусти свијетла, модерна мршава. Данас је стаклена прегача једно од најпрактичнијих решења. Ако су главни зидови пожељни да буду пригушени, онда је ово подручје погодно за акценте. Пао је са сликом лаванде у љубичастим тоновима - приоритет Провенце стила; црна радна површина - јединствено рјешење за богату унутрашњост у природном камену у било којем дизајну.

Плаво-зелена слика на прегачи савршено се уклапа у жуту кухињу као у египатској или морскојстилова, иу модерном дизајну, али не и стриктно хигх-тецх. Црвено-златна фотографија наглашава профињеност оријенталне средине.

Радња мршавог може бити различита: слике цвећа, цветних поља, кућа и вртова, морских пејзажа или црно-белих скица "у оловци". Ово може бити апстрактни узорак у металик боји, ако изаберете прегачу за технолошки ентеријер, наранџаста грана витииватата - за деликатну ситуацију.