Избор завјеса на балкону: 3 врсте роло модела

Завесе на балкону - то је неопходна декорацијаРолл завесе на балкону почеле су да уживају у све већој популарности и практично гурале не само обичне текстилне завесе, већ и ролетне. Предности ових дизајна су невероватна количина, али што је најважније, научите да их правилно покупите.

Шта је ролетна на балкону

Упркос чињеници да балкон није најтраженија зграда у кући, балконски прозори треба да буду: атрактивни, уређени, запечаћени. Сада се најчешће користе балкони ролетни, који су названи по постојећем механизму за увијање. Захваљујући томе, слепо се увлачи, ако је потребно, и неће заузимати превише простора.

Да би се купиле такве завесе, лако је уградити прозорску рупу додавањем 3 цм

Ролне од тканине или, другим речима, ролне завјесе - то су конструкције које се састоје од тканине и осовине, с којом се одвија намот. Због присуства браве, завеса се може ротирати и оставити на одређеној висини.

Ролетне на балкону могу бити отворене или кутије

Ролетне су две врсте :

 • у облику кутије;
 • Отвори.

Отварање се назива лакшим дизајном, који изгледа као платнена тканина, навијена на осовину и има пречник од 19-45 мм, што зависи од димензија производа. Затворена кутија - то је казетна завеса која максимално штити простор од продора сунчевих зрака.светлости, на рачун специјалних вођица, које су постављене на бочне делове конструкције на капцима. Систем ваљака тканине елиминише могућност подешавања нивоа продирања сунчеве светлости, за разлику од стандардног модела, али је могуће замрачити собу колико је потребно за спаваћу собу или дечију собу, на пример, када гледате слајдове или филмове.

Предности завјесе за ролну на ложи

Ваљци на ложи нису само производи, већ уређаји који имају много позитивних страна, због чега њихова популарност расте.

предности :

 1. Дизајни се продају у великом асортиману, а постоји и могућност преузимања фактура, цртежа и параметара.
 2. Завјесама типа ролне може се приступити у било ком ентеријеру, због чега можете направити ентеријер комплетан и модеран.
 3. Не захтевају посебну бригу или одржавање током рада. Добро протресите прашину четком.
 4. Завјесе се могу подићи на потребну висину и фиксирати помоћу посебне стезне јединице.
 5. Ролете се савршено могу комбиновати са завесама било које врсте.
 6. Могуће је креирати оригинална решења у боји.
 7. Производи изгледају веома оригинално, поготово ако су ролетне са оквиром у боји. За распоред витражних завеса није довољно покупити платно него оквир у боји и прозирни материјал са шаблоном.

Ролетне на балкону имају много предности

Да би се ове завесе користиле еколошкичисте материјале који се третирају композицијама које диспергују прашину, чиме се елиминише накупљање великих количина прљавштине. Такође доприноси одличном очувању завеса у свом идеалном облику. Неће изгорети под ултраљубичастим зрацима, не морају се прати или глачати, што поједностављује употребу процеса.

Ролетне на прозорима балкона

Ролетне на пластичним прозорима могу се савршено заштитити од сунца, али морају бити правилно одабране тако да у потпуности задовоље жеље. Данас произвођачи нуде велики избор таквих производа по различитим цијенама.

Съгласно множество на критерии, вечина потрошители вибирает материал :

 1. Дрвене ролетне су савршене за модеран ентеријер. Они представљају хоризонтални систем за чију производњу се користи квалитетно дрво, те је неопходно да се предочи оригинална фактура. Дизајн неће горити под ултраљубичастим зракама и отпоран је на влагу.
 2. Бамбусов дизајн вам омогућава да претворите собу, чинећи је егзотичном. Ролете се састоје од неколико пруга од бамбуса, које су различите боје, текстуре. Карактеристика производа у лакоћи, трајности и трајности.
 3. Завјесе за ролање тканине омогућују креирање у соби и завјесама и жељени ниво освјетљења. На продају су тканине различите густине, са отиском и без њега, као и са разним ударима.

Ролете савршено штите балконод сунца

Готови производи се продају у различитим величинама, а неки произвођачи нуде својим купцима могућност куповине производа по наруџби, бирајући ширину, висину и сам декор. Приликом наручивања дизајна за прозоре треба имати на уму да мора постојати мала залиха, али не превелика, тако да завјеса не прелази оквир и не квари изглед.

Које су предности и недостаци пластичних прозора на балкону: фотографија

Пластични прозори већ дуго замењују конвенционалне стаклене конструкције, јер имају много позитивних страна. Они пружају потпуну непропусност, што вам омогућава да задржите топлоту у просторији чак иу јаким мразима. Имају одличну звучну изолацију и еколошку прихватљивост, јер су квалитетни производи израђени од специјалне еколошке пластике. Могуће је наручити производе било које величине, различитих облика и механизма отварања. Животни век овог производа је практично неограничен, посебно када се користи квалитетна и правовремена замена компоненти. Брига о пластичним прозорима је веома једноставна и не захтева бојење или специјално одржавање. Могуће је одабрати оквире било које боје, па чак и имитацију испод стабла. Декорација таквих прозора користи широку палету завеса, али углавном ролетне и ролетне.

Пластични прозори на балкону имају много предности

Постоје такви производи и недостаци, али они нису значајни, али је пожељно да се упознају са њима унапред :

 1. Важно је покупитиодличан чаробњак, тако да је направио квалитетну инсталацију, чувајући све особине дизајна.
 2. У случају неписмене инсталације, непропусност ће бити неадекватна, што ће утицати на звучну изолацију и топлотну изолацију. То ће такође изазвати скице.
 3. Инсталирање пластичних прозора је потребно само од еколошки прихватљивог материјала који није у стању да испусти токсичне материје у ваздух, што је опасно за људско здравље.

Завесе у хладу на балкону (видео)

Чак би и просторија попут балкона требала бити добро опремљена да буде удобна унутра, а прозори изгледају елегантно према ван. Да бисте то урадили, морате покупити квалитетне и оригиналне прозоре и завесе као што су ролетне. Стилизовани су, модерни и постоји могућност да се покупе најнеобичнији дизајни који ће собу претворити у непризнавање. Најважније је поштовати препоруке за уградњу, како самог прозора тако и ролетни, што ће дати само позитиван резултат.

Дизајн ролетни на ложи (фотографија у унутрашњости)

)