Изаберите гардеробу-одељке у ходнику: на шта треба скренути пажњу

Прекрасан и практичан ормар у дневној соби ће вам помоћи да брзо сакријете све непотребне ствари од чудних очију. Не на столицама које нису на поду, могу ли се разбацати по цијелој кући? Наравно, не, "живе" у ормару! Једнако као лукови једног пресавијеног, на њиховим полицама, и како је лијепо отворити ормар и узети нешто, чисто, глатко. Неко место заузима ормар у стану, служи као "дом" за ствари. Он је као велики чувар тајни и власник стана, поносно стоји у кући, гледајући шта се дешава. Како одабрати кабинет у стану, тако да се све складно комбинира? Уосталом, то директно утиче на унутрашњост просторије, њену функционалност, удобност.

Ормар у ходнику за цео зид

Тренутно постоје различите врсте ормара.

:

  • самосталан;
  • уграђени;
  • Трансформаторски ормари, са различитим конфигурацијама и вратима, или потпуно без врата, као и за различите сврхе.

Пре постављања плакара у просторији, потребно је унапријед одредити мјесто на којем ће се налазити

Ормар је дефинитивно одабран од мјеста гдје се налази. У ходнику се обично налазе ормарићи за књиге, ормари за одећу и платно, комбиновани ормари или преграде. Није једноставан избор, има толико различитих ормарића.

Одлуком о намјени и локацији кабинета у стану треба предвидјети његов дизајн. Наш избор локација кабинета је хала.

Дворана - највеће мјесто у стану, као и оно што заузимапрво место у породичном времену. Значи, ормар, који се налази у дневној соби, мора да испуњава следеће услове: за складиштење одеће, одећу, затварање од "аутсајдера" очију, јер у дворани се налазе гости. Требало би створити удобност и хармонију у дневној соби. Ормари морају имати ладице за извлачење, имати одвојене полице и одјељак са полицама за вјешалице. Требало би да буде простран и да се истовремено не претрпи у дневној соби. Сви критеријуми одговарају ормару и јасни су по читавом зиду. То ће се уклопити не само у пространу дворану, већ иу малу дворану Хрушчова.

Компактни ормари за клизна врата у Хрушчову у холу

Хрушчов двор се одликује малим димензијама са висином плафона од 2,4 м до 2,7 и ужасном изолацијом од буке. Важно је узети у обзир да је Хрушчов хала простор за пролаз. Модеран изглед Хрушчовљеве дворане ће додати само гардеробу. Он ће визуелно повећати, проширити простор без прекида или сметњи.

За гостинску собу мале величине компактна гардероба са лаганим хладом

Овакав задатак уопште се не сналази сам, постоји кабинет, који ће једноставно вратити време назад, рецимо у '80 -тима 'и служит ће као сакупљач прашине. Други проблем Хрушчова је подна облога, углавном дрвена. Приликом уградње ормара потребно га је поравнати или заменити.

Дизајн ормара за ходник

Дизајнирајте кабинет-одјељак који одаберемо према унутрашњости ходника.

Постоје различити материјали из којих се производе ормарићи:

  • од дрвених влакана (ХДФ);
  • Слепљена сува влакна од дрвета (МДФ);
  • Дрвни опиљци (ДСП).

Елегантно надопунити ентеријер модерног дневног боравка помоћи ће прекрасном одјељку за гардеробу с огледалима врата

Али главна ствар је да се изабере облога материјала. Тренутно, асортиман компанија има велики избор. Када је реч о дизајну, онда је потребно одговорније бирати избор материјала - ово је предња страна материјала. Постоје и други материјали за врата одељења: стакло, пластика, метал, лепљена тканина.

Стакло може бити најразличитијих боја, плаве, жуте, боје цаппуццина, као и транспарентности. Огледала могу бити у расту или у струку. На ормарима је могуће и штампање фотографија.

Полице такође могу бити направљене од иверице или исте врсте пластике. Додаци су већ на укусу купца. Важну улогу игра боја кабинета, његов дизајн и дизајн. Ако је ово класична унутрашњост просторије, онда ће се тамна дрвена гардероба уклопити ако је дизајн минимализам, то јест, од свијетлих, монокроматских нијанси, на примјер, боја металик.

Идеје за ормар-преградак у апартманској соби: узорци у унутрашњости

За украшавање ентеријера и функционалност простора помоћи ће правилно одабран ормар. Може се уградити са декоративно закривљеним бочним зидом, обојеним свијетлим вратима, са имитацијом дрвеног цртежа, са фото штампом, полуотвореним полицама, са стаклом и осветљењем, са мат или сјајним вратима. Може бити угаона, на читав зид, радостан или уопште неподсјетити на неку врсту геометријске фигуре.

Бирајући ормар, фокусирамо се на станаре или станаре. Његов животни стил. Ако је то дама, онда наравно нема огледала, али њихова локација на вратима може бити различита: визуелно, у пуној висини, пола.

Такође, огледала могу бити пријатно уређена и имају различите конфигурације. Гардероба може бити са полицама отвореним са сваке стране, гдје ће бити постављени цвијеће, елементи декорације, фотографије. Можда ће то бити уграђена полица за књиге са позадинским осветљењем, не као дворана, већ читава библиотека или читава канцеларија.

За избор гардеробе, која би допуњавала дизајн дневне собе, неопходно је узети у обзир унутрашњост и карактеристике просторије

Вероватно становник овог стана научника, студента или само школарца, затим ормари за врата, направљени од магнетне табле за маркирање, на којој можете написати формуле, теореме за памћење, ток мисли, залијепљене на магнетерима, плакате за пробу презентације, ће стати на врата. , налепнице налепница у облику назнака. Такође, ова забава је погодна за децу која више не морају да грде зид, тапете, сада све што је написано на ормарићу може се лако уклонити сунђером.

Време се мења и идеја ствари се мења са њом. Ако је пре него што је кабинет перципиран као огроман "правоугаоник", запослени само за складиштење ствари, сада је кабинет толико свестран да су његове могућности фасциниране. Рецимо трансформаторски ормар, трансформаторски ормар. Кабинет не само да помаже у уштеди простора у малимстанова, али даје своју полет у дизајну ентеријера.

Није једноставан избор већ вјежба. Размотрите све нијансе, јасно дефинишући дизајн, схему боја, можда допуњену вашом идејом. Не штедите на чаробњаку, колектору. Не заборавите да се мора припремити уградни ормар. Зидови, подови и плафони треба да буду што је више могуће - без јасних удараца и јама. Такође, бочни зидови треба да буду јаки ако је уграђена гардероба. Дизајниран за осветљење - потребно је поставити кабл на мјесто гдје ће се налазити ормар. Треба узети у обзир још једну нијансу - то су унутрашња врата, на којој страни се отварају, тако да не би победили кабинет, можда ће бити потребно уградити рестрикторе.

Модерни одељци у ходнику (видео)

Наравно, то није само стављање неког кабинета близу зида, морате замислити шта би требало да буде, шта ће се тамо чувати, какве ће емоције носити. Задатак није једноставан, већ решљив, па се усудио!

Дизајн ормара у ходнику (фотографија у ентеријеру)

)