Хомори апарат Гориницх: негативне и позитивне критике

Дуго времена, Горинићев домаћи апарат задржао је лидерску позицију међу јединицама врхунског квалитета, али је истовремено имао и приступачну вриједност. Чељабински произвођачи су били у могућности да дизајну дају висок степен поузданости по ценовној цени.

Овај производ ће моћи да рукује и почетницима и искусним домаћим произвођачима алкохола. Његови модели одликују се неким структурним карактеристикама, а такође имају различите величине коцке.

бонус конструкција

Његово име је "Гориницх" - уређај за мјузикл оправдава у пуној мери. Снажна за излазне параметре и има чврсту спољашњост, јединица је спремна да ефикасно ради дуго времена. Његова главна предност је производња у фабричким условима, која обезбеђује ниво квалитета сваког дела, шавова, трљања и других нијанси, што је одговорно за укупну снагу и поузданост јединице. У индустријском дизајну, пуњење укључује елементе као што је не-одвојива јединица за сушење, као и хладњак повезан са текућом водом.

Конструкција подразумева висок квалитет нерђајућег челика марке АИСИ 304. Из таквог материјала излазе врхунска јела у страним предузећима. Спољна површина је без храпавости и механичких оштећења. Сви производи су проверени од стране ОТК-а и добијају сертификат квалитета. Овакав приступ елиминише брак са купцем.

Према статистикама, у 9 од 10 случајева обраћања организацији за поправку, узрок квара је кршење правилаексплоатацију

Самоходна машина за двоструку дестилацију успешно комбинује традиционалне методе пројектовања са својим иновативним методама у свом дизајну. За сваку копију, обезбеђен је термометар који обезбеђује јасну контролу процеса, као и суви хладњак, који помаже у стварању одличних пића.

Материјал који се користи у апарату за двоструку дестилацију даје следеће предности:

 • дебљина зида од два милиметра је поуздана заштита од механичких оштећења и повећаног притиска током дестилације.

Фабричка излазна коцка је дизајнирана за притисак до 6 атм. Али то не значи да морате доказати овај параметар. За пад притиска постоји вентил који омогућава подешавање индикатора током кључања и акумулације паре.

 • загријавање дна, због физичких и хемијских својстава материјала, врши се што је могуће равномјерније;
 • добра топлотна проводљивост челика не дозвољава да се олово доведе до сагоревања или прегревања;
 • хладњак дужине око 1 м од квалитетног челика обезбеђује довољно хлађење готовог производа.

преглед модела

Куповина јединице за дестилацију млијека је сасвим легитимна, јер у Русији сјенке за властите потребе нису злочин. Производ се налази у добро затвореној картонској кутији. Главни спремник је покривен еластичним пјенастим полистиреном како би се вањска полирана површина заштитила од механичких оштећења.

Највећи део који се користи у сету је шупљина за загревање браге (коцке). Примењени материјал обезбеђује ефикасну употребу апарата на плочама било ког типа:

 • гас;
 • индуктиван;
 • електрични;
 • на отвореном пламену;
 • на пећима на чврста горива.

Гориницх у комплетној колекцији

Добра стабилност је обезбеђена на рачун специјалне технологије која је балансирана у спремнику. Извана, горњи део има ергономске ручке. Они ће моћи да користе чак и ако је резервоар управо искључен, и има температуру близу 1000Ц.

Широки врат коцке ће омогућити удобан рад са капацитетом. Кроз њега је лако сипати припремљени замрзивач унутра, а са добрим отварањем лакше ће се пазити на унутрашњу површину.

Забрањено је користити детерџенте или абразиве за чишћење коцке. Њихови остаци ће имати штетан утицај на органолептичка својства готовог производа. Само текућа вода. Дозвољена је употреба страних материја (сода + сирће) само ако је пива изгорела.

Произвођач нуди широк распон шупљина од 12 до 30 литара. Међу њима је лако изабрати најпогодније за одређеног корисника.

Да би се постигао најбољи резултат, потребно је најмање двапут користити двоструку дестилациону јединицу, примањем сировог алкохола, а затим наставити с њеним прочишћавањем.

За помоћ! Сирови алкохол није за пићеМјесечина је производ са реповима и главама које треба раздвојити, а затим проћи кроз угљени филтер или још једном кроз дестилатор.

Млекара не може да поднесе велико оптерећење. Направљен је од истог материјала као и други предмети. Унутар пећи за сушење, отпад се кондензира у облику рефлукса.

карактеристике уређаја

Велике апарате за махуну (18 и 30 литара) које је произвођач опремио унутар радне способности за Тенаами бригаду. Такође, капацитет од 30 литара је влажан апарат са паром. Ова некретнина ће купцима понудити мини фабрику алкохола у кућном окружењу.

Ова јединица ће вам помоћи да припремите припремљену сладовину, а затим испустите пића као виски, који се не могу добити ни након двоструке дестилације у другим моделима. Ако је доступан буџетски модел, онда ће бити потребно да генератор паре покрене властити апарат за кућну употребу како би добио жељену текућину у кући.

Уређај има два дренажна крана:

 • Прво уграђено дно резервоара за испуштање бардова. Чак и кроз широки врат, није могуће исцрпити све остатке производа за дестилацију, већ мора дуго чекати да се охлади до исцрпљености. Дизалица поједностављује овај процес.
 • Друга дизалица је монтирана на нерастављивој сухозиду. Преко њега успева да се ослободи фузелних уља кондензованих на испусту. Спровођење ароме течности ће бити могуће уз помоћ личног додатка. Да бисмо то урадили, стављамо кошару испод поклопца контејнера.Направљен је од нерђајућег челика, чак и код куће.

Горинићеви двоструки дестилатори, након прве вожње, дају резултат брзином од 1500 мл /х. Прескакањем сировог алкохола поновљеном дестилацијом могуће је постићи брзину до 2500 мл /х. Међутим, то има негативне посљедице у чињеници да сва уља коромача немају времена кондензирати на сухој фарми, али имају времена да продру у готов производ.

Дизајн сушара и фрижидера

Оба елемента произвођач израђује у облику једног неуклоњивог чвора. Такав балдахин се померио од централне осе заједничке коцке. Структурно рјешење може бити контроверзно због чињенице да је шупљина у хладњаку напуњена водом, што осигурава стварање напона на завареним шавовима поклопца. Такође, низом се жели бацити коцка ако је њена маса мала због недовољне запремине.

Хладњак и сушилица

Коцка за излијевање је испуњена са 2/3 запремине или сладовине. То више није могуће, јер ће доћи до прскања у процесу кључања, а преостали производи ће пасти у вотку. Мање се такође не препоручује јер се коцка може преврнути због тежине јединице за сушење и хладњака.

употреба генератора паре

Генератор паре омогућава испуштање алкохола из густе сладовине. У другим случајевима, без овог уређаја пристојан резултат неће радити. Пивница у таквој ситуацији се прави од зрна или производа од воћа и бобица.

Док радитеГенератор паре се загрева у посебној посуди. Њена пара кроз цевовод улази у радну шупљину. Пролазећи кроз волумен, врши се загријавање сладовине, као и апсорпција паре честица алкохола. Заробљени духови са паром иду до сушаре и фрижидера, где пролази стандардни начин кондензације.

Приликом рада генератора паре са обичном четкицом за течност, излаз готовог производа је значајно повећан на 25%.

На крају чланка, можете оставити коментаре, дати оцјене, позитивне и негативне повратне информације о Горинићевом домаћем апарату. Сваки суштински дијалог у оквиру етичких и законодавних норми је добродошао.

ВИДЕО: Преглед домаћег знања - Гориницх