Хаммерите Паинт би Метал: Руст Цоатингс

Тржиште грађевинског материјала представља прилично велик избор боја и лакова за металне површине. Хаммерите брендирана боја је веома популаран производ. Неопходно је разумети, које су карактеристике ове декорације, које врсте производа постоје.

О произвођачу

Хаммерите је бренд енглеске металне боје који је 1962. године лансирао Финниганс. За 55 година постојања, производи ове компаније освојили су не само британско тржиште, већ и стекли свјетску популарност. Данас се фабрике боја налазе у неколико земаља, укључујући Турску, Бугарску, Аргентину, Бразил, Уругвај. Компанија стално ради на квалитету својих производа, примјењујући најновија достигнућа у области премаза за боје и лакове.


\ т

Хаммерите боје су специјално креиране за различите металне површине. Имају бројне предности. Да, производи задовољавају највише захтеве квалитета који се намећу производима хемијске индустрије. Састав боја је формуле 3 у 1. То значи да поред пигмента боје постоје и супстанце које штите метал од корозије, а такође и прајмер, стога није потребно третирати површину додатним растворима.

Премаз, који формира овај материјал, брзо се суши. Да "скочи". нанети слој је довољан за само 30 минута. Почетна чврстоћа превлаке се постиже након 3 сата, а потпуно стицање својстава постиже се за 6 дана. То апплиоблога може бити и четка и ваљак и спреј за боју. Широк спектар боја вам омогућава да користите боју у практично сваком дизајну. Осим тога, нема оштар мирис.

Недостаци се могу приписати само трошковима производње, али овај однос цијене и квалитета је оптималан.


врсте

Хаммерит боја је доступна у неколико типова.

Са ефектом висеће мреже

Премаз намењен третману обојених метала. Приликом сушења на површини производа формира се имитација чекићног млина. Ово је постигнуто додавањем алуминијума у ​​пахуљице. Лијек добро скрива неједнакости метала, када тонира подручја пријелаза готово непримјетна. Погодан за наношење на рђу без претходног чишћења. Такође, у производњи боје у саставу воска, која додатно штити површину, третирану овим саставом, од влаге. Овај производ је отпоран на топлоту, издржава температуре до 80 степени. Погодан за бојење ограда, капија, различитих вртних алата. Цена производа је око 2500 рубаља за 2,5 литара.


Глатка, сјајна основа за нијансу

Овај премаз је погодан за унутрашње и спољашње радове. Поред воска, постоје и силикони који пружају додатну заштиту од корозије. Широк спектар боја омогућава стварање жељене боје боје. Боја даје сјајни сјај површини. Цена производа је око 850 рубаља за 0,7 литара.

глатки глосси

Производ већ садржи обојени пигмент. Погодан и за претходно обојене површине, и за захрђале, необојене. Има високу отпорност на природне факторе као што су негативне температуре, киша и снег. Не избледи када је изложен ултраљубичастим зракама. Има велики избор нијанси. Овде ћете наћи 17 опција боја: од беле до црне. Цена производа је око 2000 рубаља за 2,5 литара.


глатка полу-мат

За разлику од претходног производа, слој који формира боју је мат. Поред тога, боја има и ватростална својства. Може се покрити радијаторима и цијевима за топлу воду. Производ је доступан у белој и црној боји. Цена производа - око 2200 рубаља за 2,5 литара.

Како се пријавити?

Произвођач обезбеђује гаранцију која покрива више од осам година, подложно технологији обраде метала.

Ево неких савјета које треба узети у обзир приликом примјене ових производа на површини:

  • Прво морате припремити одабрану површину. Да би се то урадило, потребно је очистити метал од разних контаминаната, да се одмажи.
  • После отварања, стакленке састава би требало да се добро промешају. Након мешања, оставите боју на неколико минута да изађе у посуду са ваздухом.
  • Температура третиране површине и околине мора бити најмање +5 степени и не више од +30 степени. Влажност не смије прелазити 70%.  • За бојење заварених површина,на пример: клупе, ограде и слично, треба да користите четкицу. За велике површине сликарства боље је превладати ролер или паинтбалл.
  • Четкица је боље одабрати са високим квалитетом природне или мешане гомиле. То је због чињенице да производ Хаммерите садржи органску боју која може растворити синтетичку чекињу.
  • На површини је потребно нанети 2-3 слоја боје са прекидима најмање 30 минута.

  • За вертикалне површине, слојеви треба да буду што је могуће тањи, али морају бити најмање три.
  • Приликом наношења боје, четкица не треба да разблажује композицију. Када радите са ваљком, производ се мора разблажити посебним растварачем и Хаммерите пречистачем за растварач боје 1: 10. Када радите са спрејом за боју, овај однос треба да буде 1: 7.
  • Будући да се дебљина облоге мијења за вријеме разрјеђивања, потребно је повећати број слојева на најмање три или четири.


Рецензије

Рецензије о Хаммерите-овој боји су добре. Купци кажу о густој конзистенцији, која се у неким случајевима може урадити само у једном слоју. У овом случају, премаз се показао довољно стабилним, што не слаби, није избрисано. Многи примећују лепоту премаза, који ствара боју са ефектом висеће мреже. Такође, купци примећују да боја не мирише много, брзо се суши. Производ се лако наноси, а не прска, не формирају се фластери. Негативна повратна спрега је само цијена Хаммерите боје. Многи нису спремни дати такав новац за овај производ, чак и ако је то тако високог квалитета.

Све о бојиХаммерите на металу види следећи видео.