Гвоздена врата: 2014 производјаца, најбољи улази, метални

Да бисте комплетирали слику свог дома, потребно је да користите најбоља врата, која ће не само да изгледају лепо у ентеријеру стана, већ ће постати непремостива препрека за крадљивце станова. Гвоздена врата морају бити пажљиво бирана и пажљиво одабрана, за то је пожељно проучити оцјену произвођача, која има најбоља добављача врата. Сигуран улаз комбинира двије функције: штити кућу од лопова и чини његов дизајн што је могуће хармоничнијим. Ствар је мала, али најтеже је изабрати врата. У асортиману можете наћи велики број производа најразличитијих облика и сорти, али понекад избор постаје тежак задатак. Изаберите врата са дизајнерским дизајном или лепом ценом? Може ли се истовремено комбиновати и једно и друго? Слична питања настају и за свакога ко за свој дом одабере најбоља улазна метална врата, узимајући у обзир рејтинг произвођача.

Рејтинг популарности улазних врата метала, што је показатељ потрошачке потражње.

Први и најважнији критеријум за избор заштите улаза је ваш дом. Неопходно је одабрати не најљепше или најјефтиније, већ најпрактичнија врата, која је најпогоднија за дом. Тако би оклопно одело било прикладно за сеоску кућу, али за обичан урбани стан таква опција би била неприкладна.

Улазна метална врата су такође одабрана по принципу породичног просперитета, са реперима за оцењивање произвођача: ако апартман складишти велике суме новца инакит не би требало да се чува на заштити куће, и обрнуто - за породицу са средњим приходима, врата "а ла сафе" неће бити потребна.

Било који од горе наведених модела може се купити у грађевинској радњи или у грађевинској компанији. У окружењу грађевинара друга опција се сматра најбољом, јер улазна врата у стан требају поставити специјалисти са високим рејтингом, а исправна мјерења и инсталација могу направити било коју опцију поуздане заштите, за разлику од неисправно уграђених блиндираних врата, која не само да не штите али и ослабити заштиту.

Најпопуларнија врата у Русији могу се назвати три врсте:

  • Челик;
  • са слојем термоформирања;
  • Од МДФ.

Шта је важно за врата?

До данас је већина врата направљена од челика, а према њиховом дизајну, потрошач је веома избирљив. За просјечног купца готово најважнији критериј је снага дизајна, а његова стабилност на готово свим врстама физичког утјецаја.

Конструкција врата мора да има анти-шарке и ојачане углове како би се спречило пробијање непробојних врата. Врата скупља могу бити ватроотпорна, непробојна, оцјена улазних металних врата показује да су такви утврђени модели одабрани углавном онима који заиста желе заштитити свој дом од свих могућих катастрофа.

За максималну заштиту куће препоручује се куповина узорака са заштитомиз пламеника. Таква опција ће коштати неколико пута скупље него што је уобичајено, али након њене инсталације зграда ће се претворити у неосвојиву тврђаву. Улазна врата треба да буду топла и не пуштају спољашњу буку у кућу, компаније које су у рејтингу произвођача знају за то и нуде врата са таквим својствима за сваки укус и торбицу. Не занемарите документацију, прочитајте карактеристике изабраних врата или их питајте код консултанта - добра врата треба да имају заптивање, панели треба да буду дебели, а унутар врата је жељена минерална вуна, али ће се спустити и јефтинији материјал.

Оцена улазних врата метала на његову способност да издржи спољне утицаје, као што је зло.

У Русији су готово сва метална врата израђена од челика, али они никада не воде оцјену квалитетних врата, јер на тржишту нема толико поузданих и добрих производа. Зато потенцијални купац треба да зна - како да изабере добар улаз за приступачну цену. У принципу, челична врата се израђују од два листа легираног челика дебљине не мање од једне четвртине и не више од четири милиметра. Идеална опција за врата има ребра за крутост која га чине отпорнијом на пуцање, спречавајући савијање гвоздених лимова под напором.

Железни листови се користе у производњи врата.

Метална врата могу имати две варијанте кутије за врата: сложена и једноставна, на ранг листи произвођача су компаније које производе оба типа врата. ЦомплицатедКутија је најбоља, јер без спојева за заваривање, она је много стабилнија него једноставна и тако обезбеђује максимални ниво безбедности.

Шта даје додатне детаље

Наравно, вреди пажљиво бирати сам производ, али не вреди занемарити квалитет петљи, браве, наочара и других детаља врата. Дакле, рангирање металних улазних врата, израђених 2014. године, показује да потрошач купује узорке са сигурним петљама које не режу те делове или их обара. Овај резултат се постиже уз помоћ вијака - специјалних пинова, уметнутих у кутију кутије и фиксирања цијеле конструкције. Због тога се врата неће подићи чак ни када су петље оштећене, а кућа добија заштиту.

Постоји још један начин да се врата учине сигурнијима - скривене петље. Челична врата са овим типом причвршћивача су укључена у оцену врата као поуздани узорци. Чак ће и најискуснијем лопову бити потребно око пола сата више времена него са уобичајеним петљама.

Пример скривене петље.

Пре него што се изабере такав систем заштите, консултације са професионалним градитељем, након што се испитају карактеристике свих добара, пружиће најпоузданију и најпрактичнију могућност. Челична врата која су део рејтинга произвођача могу бити опремљена скривеним петљама у фази производње, али такви узорци могу коштати више од конвенционалних фабричких производа. Приликом наручивања таквих врата, морате бити спремни за већу вриједност, али сигурност породице и породичне имовине не би се требала спасити. Што се тиче звука итоплинска изолација, као и спољни дизајн врата - све је у рукама купца, у корист рејтинга чине професионални градитељи и укључује различите узорке улазних врата, има богату понуду за сваки укус.

исправно подешено

Било која врата неће бити добра препрека лоповима ако нису правилно постављена, са свим технолошким нијансама. Ако нисте сигурни да можете извршити мјерења и инсталације на професионалном нивоу - контактирајте грађевинску компанију, гдје ће се ваши мајстори бавити вашим питањем.

Рејтинг најбољих произвођача улаза у 2014. значи да њихови производи нису на продају у сумњивим радњама, које често не пружају гаранцију за робу, чиме се одлаже новац.

Ако ће у процесу монтаже врата бити проблема и ако ће бити оштећен, продавац неће замијенити производ.

Процес инсталације.

Окрећући се градитељима, избегавате могућу сложеност процеса, јер прво морате демонтирати стара врата, а затим пажљиво затворити рупе између оквира врата и зида. У ту сврху је најпогоднији бетонски бетон, умјесто свугдје гдје се користи монтажна пјена.

Оцена улазних металних врата на стабилност врата на разне врсте механичких оштећења, температурне флуктуације и влагу.

Не препоручује се постављање две линије заштите одједном: дрвена и гвожђе. Често се то ради са жељом да се обезбеди боља звучна и топлотна изолација у кући, али у ствари најбоља опција је да се поставиједнострука челична врата са високим изолационим вредностима. По жељи, могуће је обложити врата, што ће учинити врата чепом за ослобађање топлоте и продирање звука.

Најбоља челична врата имају најбоље дворце, који су дио оцјене врата за 2014. годину. Такође је вредно обратити пажњу на ову ставку, јер она зависи од тога, колико ће лопов имати приступ становању, и да ли ће га уопште добити. Идеална комбинација ће бити двије браве: полуга и цилиндар. Први не дозвољава нападачу да банално отјера врата, а други је позван да заштити од интелектуалних лопова, јер је разбијање са дробилицом или подизање кључа веома тешко.

Често, оцењивање, будући да су грађевинари за челична врата, не обезбеђује њихову погодност за инсталацију. Уосталом, већина врата су исте величине, са малим одступањима од неколико центиметара, за разлику од утора, који могу бити веома различити. Према томе, ако сте власник зграде са нестандардним вратима, биће вам тешко да поставите челична врата.

Браве страних производа су много поузданији механизми из Турске или Кине, али у исто вријеме скупљи. Да би се одредио тип дворца, боље је консултовати градитеља који може одговорити на сва питања о дворцима и њиховом уређењу.

Врата - особа код куће

Оцењивање свих врста производа, укључујући и метална врата, не може без оцењивања дизајна. Именовање боље дизајнерске одлуке је веома тешко, јер су свака врата индивидуално одабрана за унутрашњост.

Оцена улазних металних врата према њиховим естетским подацима.

Важно је запамтити да врата треба изгледати складно у дизајну ходника, бити дио просторије. Такође, није потребно штедети на материјалу врата: јефтин метал, тапацирање или дрво је видљиво издалека, док квалитетни материјали задовољавају очи власника и гостију, дајући им комфор и осећај комплетности куће.