Фабрика намештаја "Ливинг софас": рецензије, популарни модели "Мартин" и други

Кауч се сматра средиштем просторије, јер на њему људи често узимају госте или једноставно воле да се опусте. То је кауч који надопуњује дизајн просторије, дајући му изванредну цхицинесс и потпуност. Задатак који се суочава са сваким мајстором је да изаберу и леп, квалитетан, удобан и одговарајући намештај који је заједнички целокупном стилу ентеријера. Све ове особине савршено комбинирају софе од фабрике намјештаја "Ливинг софас".


Карактеристике

Фабрика намештаја "Ливинг софас" се годинама доказала као поуздан добављач квалитетних производа. Дивани, представљени у широком асортиману, универзални су, мултифункционални, удобни за живот и одмор сваког члана породице. Они су дизајнирани да испуњавају животе својих власника мирним и максималним комфором.

Компанија нуди намештај и опрему разних дизајна и високог квалитета. Мноштво модела импресионира својом разноликошћу: угаоне, модуларне, директне софе, фотеље-кревете, фотеље, прибор, разне јастуке.

Фабрика ствара моделе, узимајући у обзир индивидуалне преференције сваког клијента.

Купац ће лако изабрати намештај за себе са било којим механизмом трансформације, најприкладније величине - у складу са својим личним преференцијама. "Живе софе" чудесно комбинују у својим моделима једноставност облика и геометрије стила, складно "играјући" боје. Ови производи се одликују високом поузданошћу и поузданошћудуговечност

Разноликост димензионалних серија вам омогућава да поставите комад намештаја, чак иу најмањи дневни боравак, уз уштеду максималног простора. Ако је ваша соба велика, онда постоји много великих и средњих опција у асортиману.Популарни модели

Распон модела је представљен различитим производима. Каталог кауча је богат моделима различитих конфигурација које се могу лако трансформисати. Представљен је сет директних, угаоних, модуларних фотеља, фотеља, фотеља, намештаја. Сви модели савршено комбинују квалитет и удобност. Вреди размотрити најпопуларније моделе.

МООН 016

Посебну пажњу треба посветити МООН 016. Овај модел се одликује чињеницом да укључује велики број модула, од којих се може направити око тридесет варијација конфигурације софе. Својства софе - различити степени мекоће, ортопедски су удобни за спавање. Модел је вишенамјенски и укључује простор за сједење, фотељу и кутне модуле с уграђеним јастуком. Овај модел је награђен сребрном ознаком квалитета.


Мартин

Веома популаран модел је кауч "Мартин", који комбинује ненадмашан стил и максималну удобност. Ово је мали кауч, погодан је за малу собу, али у растављеном стању, може савршено да смјести два кревета. Има одјељак у којем можете сакрити постељину. Врло је лако раставити и иде. Софа "Мартин" је највишекауч на расклапање.

МООН 107

Једна од популарних варијанти је модел МООН 107. То је угаона гарнитура опремљена механизмом трансформације "делфин". Снажан оквир даје поузданост дизајну, простор за спавање је створен комбинирањем дијела кауча и дијелова који се котрљају.

Комплет садржи душек који вам омогућава да сачувате оригинални изглед пресвлака за софу дуго времена. Модел је веома удобан за спавање - због комбинације пролећних змија које дизајну дају највећу еластичност и удобност.

МООН 111

Производ продаје је МЕСЕЦ 111. Има неуспоредиву удобност и практичност, изузетну софистицираност облика. Такав производ савршено организује простор - а истовремено постаје срце сваког ентеријера.

Модуларни систем трансформације "хармоника" обухвата софас модуле, моделе трске, угаоне модуле и банкет. Захваљујући овом систему, кауч се лако може трансформисати у кревет, јастуци пружају удобан положај за руке, а модули имају различит степен пенетрације, стварајући тако идеалне услове за живот и забаву.

МООН 084

Модел МООН 084, који представља револуционарну интерпретацију класичног кауча, заслужује посебну пажњу. Постала је добитница националне награде у области индустријског дизајна намештаја "Руски кабриолет", добила је Гранд Прик. Наведени намјештај изражава тенденције модерног времена, комбинирајући стапање стилова.

Модел ће се складно уклопитибило који дизајн, јер показује елеганцију стила и јасноћу облика. На таквом намјештају можете се одлично одморити и спавати.

Наслони за руке имају глатко закривљене линије које моделу дају изузетан шарм. У исто време, они су довољно широки да на њих ставе кафу - и само се опустите. Механизам трансформације је "хармоника". Ортопедске основе дизајна стварају оптималне услове за спавање.

Савети за избор

Избор кауча треба озбиљно схватити, јер то није само унутрашњи објекат, већ право место за одмор читаве породице. Требало би да буде удобно, квалитетно и лепо. Ево неколико савета који ће вам помоћи да изаберете кауч по вашем укусу:

  • Прво је потребно одредити величину, боју, текстуру, модел, узорак. Потребно је одлучити којим механизмом ће се модел изабрати. Неопходно је проверити да ли је на каучу чврста или оквирна тачка, тако да је сигурно постављена, а не огреботине.
  • Затим, проверите јачину тапацирунга, или тамо нема недостатака. Висококвалитетно тапацирање ће обезбедити дуготрајан рад намештаја. Треба утврдити механизмом кауча - да ли ће се развити кауч, модул или кауч. Избор механизма зависи од тога које карактеристике желите да видите у изабраном намештају.


  • Треба појаснити која се пунила користе. Зависи од пунила, колико ће производ бити добар, да ли ће постати мање леп. Врло често се као пунило користе синтепон, хала и иХоллофаибер, они су прилично поуздани и добро чувају изглед намјештаја.
  • Врло важан критериј при одабиру софе је угодан облик, уредан изглед, јер је намјештај дуго времена, не би требао бити неисправан. Треба напоменути да су материјали из којих је израђен намјештај сигуран. Уз све ове особине, моћи ћете да изаберете квалитетан, удобан и поуздан кауч који ће вам дуго служити.


Да бисте разумели колико добро добро купујете, треба да прочитате рецензије купаца. Власници наводе да је намештај купљен у фабрици намештаја "Ливинг софас" изузетно погодан, функционалан и квалитетан - у поређењу са другим производима.

Многи купци наводе да им се не свиђају само робе, већ и менаџери који нуде помоћ при избору намјештаја. Купци су задовољни брзом испоруком. Квалификовани сакупљачи су вјешти, брзо и прецизно сакупљају софе.Власници таквих производа су ценили квалитет робе. Истичу да удобан кауч није био испуњен, да спавају и одмарају на њему - једно задовољство. Задовољни су обликом намјештаја, димензијама, декором, прибором и чињеницом да су многи модели ортопедски.

Овде је вредно поменути цену робе. Цена варира. Већина купаца наводи да је у најзанимљивијим моделима цијена још увијек висока. Међутим, узимајући у обзир квалитет робе, може се примијетити да је цијена сасвим прихватљива.

ЛикеУ сваком производу такви производи имају и негативне критике, у којима купци кажу да се купљена роба брзо покварила, пунило не држи облик.

Али има тако мало прегледа, обично су купци веома задовољни новим намештајем.Више информација о софама из фабрике "Ливинг софас" сазнат ћете из сљедећег видеа.