Фабрика у Низхни Новгород: Врата "Браво", каталог робе

Фабрика врата "Браво", која се налази у Нижњем Новгороду, производи многа врата различитих модела. У каталозима производа компаније постојеунутрашња и улазна врата . У категорији привредне класе постоје узорци са завршном обрадом ПВЦ-а, ламинирани, одјевни покривач. Скупи и префињени дизајни врата су природно дрво, фурнир и еко-ражањ. Овај асортиман подржавају уредске варијанте, арматуре, унутрашњи лукови. купаца привлачиприступачну ценуи широку палету производа.

садржај

 • Директне испоруке у продавнице
 • Трговачка кућа "Браво"
  • Утисци "Браво" узорака
  • стаклени уметци
  • патинирана врата
 • Врсте унутрашњих врата

Директне испоруке у продавнице

Властите производството на домасата фабрика има складове в Нижниј Новгород, Москва и Риазан. То значи да купацнеће морати да платиза царине и друге трошкове предузећа увозника. Захваљујући томе, у фабрици "Браво" доступне су цене за производе, као и квалитетна производња и велики асортиман. Због тога су купци широм земље стекли широко прихваћање. Многе продавнице данас сарађују са фабриком, склапају уговоре за директне испоруке, које су профитабилне произвођачу, велетрговцима у трговини, као и индивидуалним потрошачима.

Захваљујући сарадњи фабрике са бројним продавницама, купци могу да купе фурнирана унутрашња врата по повољним ценама у Москви и другим градовима наше земље. Штавише, произвођачи нуде вратаприродно вриједне врсте дрва, метала, стакла.

Браво Традинг Хоусе

Једна од тих продавница је Трговачка кућа "Браво", која се налази у Москви . У великом каталогу производа можете одабрати производе који вам одговарају за цијену, величину и дизајн.

Утисци "Браво" узорака

Више од стотину модела има производе из овог материјала, који се разликују по колорним рјешењима, арматурама, присуству огледала и стакла и другим значајкама. Фурнирани дизајн комбинује естетику природног дрвета, поузданост, високу издржљивост и трајност. Данас се у производњи користи модерна технологија, која омогућава да врата буду не само атрактивна, већ и јефтинија. То се постиже наношењем танког слоја вредних стена на дрвену површину.

фурнирана врата

Међу овим сортама у продавници се истичу различити модели фурнираних унутрашњих врата "Браво". Овај захтев је објашњен из неколико разлога:

 • С обзиром да су врата веома јака, имајудуг радни век .
 • Фурнир који покрива површину платна, израђен одвриједног дрвета , стога ствара ефекат луксуза и удобности.
 • Ови модели се користе у просторијама различитих намјена, било да се ради о уреду, стану или било којој институцији.
 • Унутрашња врата са облогом од фурнира се продају по атрактивној цени.

стаклени уметци

Захваљујући употреби елеменатаОстакљење је постигнутоваријанта моделафурнираних унутарњих слика "Браво". Нанесено стакло је прозирно, валовито, матирано, а обојено је и са различитим нијансама. Овакав начин декорације у модел доноси новитет и посебно расположење. Оригинална дизајнерска решења привлаче све више корисника.

Конструкција унутрашњих врата од стакла је доступна за куповину у Браво Цоммерце Хоусе. Дати модели у каталозима приказани су не тако широко, али сваки је обдарен јединственим, инхерентним само њему. Врата са стакленим плочицама имају изузетну атрактивност, заиста су у стању да постану акценат у ентеријеру стана и повољно ће нагласити индивидуалност власника.

патинирана врата

Дати дизајни су израђени од дрвета или користе фурнир. Шта је патина то јеефекат старењакоји су вештачки створили дизајнери. Да би нова врата изгледала попут антиквитета, за то се користе различите нијансе боје, на примјер, примјењује се позлата или сребро.

Метод патинизације врата се користи за додавање класичног стила унутрашње декорације. Они се ријетко набављају у трговини, стога се, по правилу, праве по наруџби. Клијенту се нуди каталог произвођача "Браво", гдје ће моћи одабрати одговарајући модел и наручити.

Врсте унутрашњих врата

којеврсте унутрашњих вратапроизводи фабрика Браво? Линија модела се састоји од следеће листе:

 1. Модели врата су покривениприродни фурнир.
 2. Крпе су израђене од еко-ципела (вештачки материјал).
 3. Користи се низ дрвећа.
 4. Врата од ПВЦ-а.
 5. Ламинат.
 6. Мртва са наношењем емајла.
 7. Специјализовани модели се издају за купке и сауне.
 8. Изградња врата.

фурниране облогесу израђене од храста, ораха, сапела и других врста дрва. Оквир ових платна може бити црногорични трупац, који се затвара плочама пресованог дрвне сјечке. Након тога врата су прекривена природним фурниром. Захваљујући овој технологији, платно се назива фурнирано. Модели направљени технологијом еко обуће разликују се само у употреби вештачког материјала. Захваљујући том развоју врата су постала издржљивија и јефтинија.

Унутрашња врата "Браво"из масивног дрветазаслужују посебну пажњу. Различите пасмине вам омогућавају да проширите избор колорног распона платна, као и да говорите о својствима врата израђених од одређених врста дрвета. На пример, врата од дрвета јохе су еколошки прихватљива, отпорна на влагу, високу буку и дуг радни век. Унутрашња врата од природног масивног дрвета прекривена су специјалном композицијом која пружа заштиту од влаге и температурних колебања.

Унутрашња врата од дрвених врата

Врата "Браво"за сауне и купатилаизрађена су од нерастворљивог стакла са цртежом цртежа. А за купање цртеж се изводи на два делаваријације користећи мотиве традиције купања руског народа. За сауне, две слике су изведене у суздржаном стилу, што је карактеристично за Финце.

У процесу производње користе се висококвалитетни материјали: МДФ, модерна опрема, дрвени оквири од масивног дрвета, заптивне масе, обрада природног или вештачког фурнира, умјетничко стакло, огледала, разни декоративни елементи.

Данас су чврсти и елегантни дизајни врата саставни дио сваког интеријера. Такви производи имају не само практичну сврху, већ служе и као декорација просторије. Уз њих се можете заштитити од прекомјерне буке, подијелити просторије у зоне, нагласити индивидуалност приликом стварања јединствене атмосфере. Стога, платна "Браво" уживају заслужену потражњу, јер производ испуњава све захтеве савременог купца својим идејама о функционалности и лепоти.