Елитна улазна врата: метал и челик у стану и приватној кући

Елитна улазна врата сматрају се симболом добробити дома и наглашавају висок статус власника.

Таква се врата разликују не само по љепоти и посебној софистицираности, већ и као поуздана заштита становања од увредљивих кривичних дјела.

водећи произвођачи

Свако тржиште има своје праве "ајкуле" које заузимају нишу у сваком поједином цјеновном сегменту металног улаза. Није било изузетка од огромног руског тржишта, лидера у производњи и продаји елитних улазних врата на којима су заплењени следећи произвођачи:

  • БАРОВИ;
  • гарант;
  • Герда;
  • Челична линија.

БАРС

Елитна метална врата из руске компаније БАРС представљена су серијом Еволутион. Врата ове серије одликују се повећаном звучном изолацијом и побољшаном топлинском изолацијом.

Сваки производ је украшен декоративним покривачима дебљине 16 мм, а на захтјев купца може се користити и природно дрво вриједних пасмина.

Врата елитне класе БАРС гарантују да могу издржати механички удар, чак и уз употребу моћних алата.

Декоративни уметак, који је уграђен на врата ове серије, направљен је од армираног стакла високе чврстоће и не умањује укупну стабилност блока за лом.

Компанија Гарант

Елитна улазна врата у стан од фирме "Гарант" представљена су одједном 9 различитих варијанти, од којих је свака третирана низом природног дрвета.

Врата класе"Елите" су намењене клијентима који захтевају естетску компоненту производа и њихову поузданост. Широк избор екрана и више од 20 опција поља вам омогућава да задовољите сваки укус. Поред тога, сва врата су опремљена савременим бравама и прикључцима највише класе.

Врата "Герда"

Компанија Герда производи елитна челична улазна врата серије Стар ЦКС, ГСКС, СКС и СВ, укључујући и појединачне наруџбе.

Због широког асортимана који се користи у производњи ламелираних плоча, сваки клијент може покупити таква врата, која највише одговарају екстеријеру и унутрашњости његове куће.

Врата елитних серија Герде опремљена су двоструким стаклом у различитим варијантама, као и уређајима за закључавање који пружају отпорност на провалу 4. ступња.

Модел Стар СВ има способност да обезбеди највиши степен заштите у поређењу са другим моделима. Али купце привлачи не само поузданост - врата се могу украсити било којом варијантом третмана, која ће пробати и најсофистицираније љубитеље лепоте.

Модели челичних врата модела Стар ГСКС обично се уграђују у сеоским кућама и вилу. Посебно их цијене клијенти, за које је прије свега важна репутација пред гостима дома. Ексклузивни дизајн врата направљен је помоћу витражних уметака, захваљујући којима дизајн додаје рафинираној племенитости кући и пружа угодан амбијент на рачун природне мекеосветљење Поузданост браве инсталиране на вратима фирме "Герда", омогућава вам да се осећате потпуно безбедно.

Челична линија

Посебна пажња је потребна на елитним улазним металним вратима белоруске фирме "Стеел лине", која припада највишој, 5. категорији отпорности на провалу.

Врата су израђена од челика дебљине 1,5 мм и опремљена су верандама и готовинским трансферима, оклопним јастучићима на цилиндричним бравама. Инсталација појединачних оклопних облога на петљи отвара врата без употребе буке алата практично је немогуће.

Примена напредног метода сложеног савијања метала омогућава вам да направите врата од готово једне челичне тканине са једним заваривим шавом, скривајући их унутар структуре. Према томе, немогуће је доћи до браве тако што савијати лим дуж линије заваривања.

Унутра је инсталирано неколико вертикалних и хоризонталних ребара за укрућивање. Вијци против блокирања промјера 15 мм при затварању врата улазе у технолошке отворе и сигурно закључавају врата у затвореном положају.

Елитна врата "Челична линија" опремљена су најсавременијим и поузданим бравама, зупчастим и цилиндричним, и типом бурра, што вам омогућава да се осећате потпуно безбедно.

Заштита цилиндарских бравица врши се уз помоћ заштитних ограда од каљеног челика, које имају највиши степен заштите од лома. Такође повећава отпорност на провалуКористе се врата и девијатори, који обезбеђују додатне тачке затварања.

Од разноврсних производа од челичних линија, вреди поменути елитна улазна врата модела Талисман и Токио, који се разликују по дизајну и декоративном дизајну.

Талисман.

Ова врата највише класе 5 отпорности на провалу опремљена су вишестепеном заштитом, која укључује:

  • Сигурно скривени унутар јединствених крутих ребара које су развили инжењери компаније;
  • Уграђени попречни шавови пречника 15 мм, издржавају примену напора до 1,2 тоне;
  • Присуство челичних плоча дебљине 2,7 мм у зони замка и профилисаних плоча које штите цилиндар.

Укупна дебљина врата модела Талисман и Токио износи 99 мм и укључује три контуре заптивања. Унутар врата је изолациони материјал дебљине 50 мм, што врата чини заптивеним и заштићеним од продора буке и страних мириса.

Токио.

Оба модела врата опремљена су бравама КАЛЕ 257Л и КАЛЕ 252Р.

Декорација модела "Талисман" направљена је у класичном стилу у тамним тоновима, који се савршено уклапају у сваки ентеријер стана. Материјал обраде - Портвоод панел.

Токијски модел је израђен у Хи-Тецх стилу и одличан је за љубитеље нестандардних рјешења у дизајну властитих домова. Као декоративни материјал користе се ПВЦ плоче које не захтевају посебну пажњу.