Дуфа - боја за зидове и стропове

Заслужена популарност на тржишту боја и лакова је Дуфа боја за зидове и стропове. Познати бренд производи више од 50 различитих производа (декоративни премази, китови, лакови, аеросоли), намењени за третман различитих врста површина (бетон, дрво, итд.). Ово је еколошки сигурна и ефикасна опција за становање.

Основне информације о бренду Дуфа

Марка Дуфа је део немачког концерна Мефферт АГ Фарбверке, основаног 1947. године у Бад Креузнацху. Главна активност компаније у развоју била је усмјерена на апсорпцију малих фирми. Као резултат тога, купљене су нове области, готови пројекти. Тако је купљена фирма Дуфа (1955. године), која се бавила развојем и испуштањем гипсаних складишта како би прикрила мале недостатке, пукотине у зидовима кућа. Био је то неопходан производ у време када су радови обављани на рестаурацији разних зграда, кућа у Европи.

Већ крајем шездесетих година прошлог века предузеће се бавило производњом складишта нафте и емајла. Брз развој компаније примећен је током распада Совјетског Савеза. Одвојене подјеле су отворене у Пољској, Чешкој Републици, Румунији и ширењу трговинске мреже у бившој Источној Њемачкој.

Године 1996. дошло је до потпуне модернизације производње у Саксонском Остралу и била је једна од најбољих модерних фабрика у Европи за производњу високо квалитетних акрилних емајла. Јединица је отворена у Пекингу.

У 2000-има, компанија је већ била позната у Украјини и Русијифабрике у предграђима, Дњепропетровск су покренуте. А у 2010 у Ногинску зарадио руски погон за производњу боја и лакова материјала.

Асортиман Дуфа боја

Дуфа производи се производе на најмодернијој опреми и задовољавају све еколошке стандарде. О томе сведочи и награда "Плави анђео".

Велик избор представљених производа:

  • композиције водене дисперзије за бојење животног простора изнутра
  • фасадни емајли на бази акрила и силоксана, који су високо отпорни на негативне ефекте ултраљубичастих зрака, имају антисептичке компоненте у својим одјељцима
  • полиуретански лакови, чија је главна сврха бојање паркета, дрва, укључујући и константан утицај слатке и морске воде, опцију јахти.

Широк асортиман специјализованих складишта омогућава да изаберете одговарајућу варијанту за бојење дрвених оквира, металних конструкција, базена, радијатора грејања. Репликација складишта врши се у односу на палету нијанси Фарбе Ерлебен.

Произвођач је такође предвидио посебну серију, која се користи за наношење на површину хрђе - чекић.

Постоји и низ складишта отпорних на топлоту која могу издржати температуре до 500 степени. Подручје њихове примјене је обрада пећи, металне конструкције, камини који долазе у додир с високим температурама.

Компанија се такође бави и производњом материјала за припрему терена за бојење. То су универзална земљишта, дрвена складиштаповршине са антисептичким дјеловањем, складишта високе чврстоће за обраду подова, разни китови.

Популарне боје: Дуфа Супервеисс, Маттлатек, Вандфарбе

Међу различитим бојама за плафон Дуфа, могу се споменути најпопуларније боје:

  • паинт Дуфа Супервеисс

Одликује се високим индексом отпорности на влагу, недостатком страних мириса, сигурношћу у употреби и брзим сушењем. Осликана база има супер-мат, мат изглед. Има одличне адхезивне особине, покривеност. Још једна предност боје је бактерицидни ефекат који је толико неопходан за површинску обраду у животном простору. Поправци су једноставни и једноставни. Ова врста боје се може користити за бетонске површине, подлоге од цигле, гипсане плоче, гипсане плоче, плоче од влакана, иверице, тапете.

Основа боје је акрилна смола, везивна компонента је акрил. Након 30 минута након бојења површина се не залијепи, а након 2 сата се потпуно осуши. Такве подлоге су у стању да издрже често мокро чишћење (до 1000 циклуса).

За информациа!Да би се постигао жељени резултат, препоручује се да се радна површина темељито очисти од финих честица, смећа, доказане и затим нанете боје.

  • паинт Дуфа Маттлатек

Маттелтек је латекс мат боја са високим индексом отпорности на прање, абразију. Може се користити у просторијама са високом влажношћу. Квалитативно се наноси на гипсане површине, бетонске зидове,сухозидом, цигленим даскама, влакнима, иверицом, дрвеним конструкцијама, погодним за фарбање стаклених носача. "Маттелтекс" - боја за плафон, која има прилично високу паропропусност и отпорност на хабање.

  • паинт Дуфа Вандфарбе

Водено-дисперзиона композиција, која формира тканину-мат премаз, карактерише отпорност на суво брисање, не хлапљива. Дуфа Цеилинг Паинт вам омогућава да добијете идеалну белу површину. Може се користити за унутрашње фарбање ожбуканих површина, подлога од бетона, сухозидних конструкција, плоча од влакана, иверице, за зидно осликавање.

Боје познате марке Дуфа имају одличне перформансе, висок квалитет и приступачне цене (у распону од 200 рубаља). Ово је одлична опција за завршну обраду плафона, узимајући у обзир беспријекорно доње рубље боје. Ако је потребно, боја се може подешавати помоћу адитива.