Суспендоване ЛЕД светла: Округли модерни ЛЕД модели на конопцима

Ако желите да истакнете велику површину тржног центра или установе, велики пословни простор, хотел, школу или универзитет, а да притом уштедите новац, идеално решење за ову сврху ће бити ЛЕД висеће лампе. Пребацивање на ЛЕД осветљење у свакој просторији не само да ће бити један од најприступачнијих начина за уштеду електричне енергије, већ и добра прилика за заштиту животне средине. Данас можете пронаћи ЛЕД светла било ког облика и модификације.Карактеристике

Приликом поправљања дневне собе или планирања канцеларије, дизајн расвете неће играти улогу. На пример, ако се одлучите да у својој соби направите висећи, суви зид или таваницу, ЛЕД лампа ће бити једино исправно решење за организовање расвете. Таква лампа, са углом расипања светлости од 180 °, може да обезбеди меко, равномерно светло у предворју, ходнику, канцеларији или било ком другом месту где се одлучите да га примените. Ефекат треперења у таквом уређају је потпуно одсутан, то јест, оптерећење видом неће бити. Међутим, за опште људско здравље, ЛЕД висећа плафонска светла су такође апсолутно безбедна, јер су направљена од еколошки прихватљивих материјала без употребе штетних материја.Невероватно танко тело светиљке и елегантан спољашњи дизајн су у могућности да украсите практичнобило који ентеријер За уређење сопственог простора уз максималну удобност, можете га инсталирати, на примјер, у спаваћу собу или дневни боравак, што ће вам омогућити да донесете најразноврсније и најоштрије одлуке дизајна.

Таква лампа има високу енергетску ефикасност, што вам омогућава да значајно смањите трошкове расвете. Ово је посебно важно када се ради о великим трговачким или изложбеним просторима уз употребу великог броја уграђених ЛЕД светала.

Осим тога, дуги радни вијек таквог уређаја дуги низ година ће елиминирати проблеме везане за његову замјену и одржавање, а тиме и додатне трошкове.У било којој модерној згради, рачуни за наплату енергије заузимају други, ако не и први, износ. Стога, одлука о куповини ЛЕД стропних свјетала не само да ће значајно уштедјети на трошковима електричне енергије, већ ће испунити све санитарне норме и еколошке захтјеве. Такви лед-уређаји не емитују ултраљубичасто зрачење и не садрже живу. Такође можете уштедети на употреби система климатизације у лето, јер светла не емитују топлоту. ЛЕД је издржљивији од било ког другог извора светлости. Отпоран је на топлину и хладноћу, вибрације и ударце. Режим радне температуре је практично неограничен. Поред кућних намена, ЛЕД светиљке се могу користити у канцеларијским просторијама и образовним установама, складиштима, било којој производњиквадрата


Висећи носачи

Препоручује се да се ванбродска лампа на ЛЕД лампама користи само у просторијама са довољним простором, као и са великим висинама. Ово је неопходно због малих карактеристика дизајна ових модела: оне се инсталирају само на овјесима или посебним кабловима. Дакле, главни смјер употребе ових уређаја - то су велике просторије, жељезничке станице, аеродроми, велика складишта, уредски центри, паркинг за аутомобиле.Важно је напоменути да се стропна свјетла на конопцима или посебним суспензијама могу користити за организирање висококвалитетне расвјете, на примјер, у кућама или становима стамбене зграде. Ово је могуће само под једним условом - величина собе треба бити одговарајућа. Висина стропа не смије бити мања од три метра.

Светиљке на посебним конопцима за стамбене просторе имају много лепши и оригиналнији дизајн. Најчешће су то једнослојни производи, али понекад су представљени линеарним приказима.

Ове две опције се углавном користе за квалитативно покривање било које области у кући, на пример, трпезарије.функционалне карактеристике

Дизајн производа на конопцима омогућава његовим корисницима да осветле само простор који има довољан плафон за висину овјеса. Ако се под таквим условима користе стандардна плафонска светла, онда ће са истом снагом светлости бити веома мала и мораћеприменити производе са већим интензитетом светлосног тока.

Ово је један од разлога за стварање висећих производа за осветљење.

Димензије неких чвора потпуно одговарају њиховим луминисцентним панданима, али линеарног типа.


Све суспензије у овом дизајну играју другу улогу - то је учвршћење уређаја за осветљење. Иза њега се напаја кабл за напајање лампи. Број ЛЕД диода у различитим моделима може се значајно разликовати. Све зависи од главних димензија уређаја и од нивоа светлосног тока потребног за довољно осветљење.

Вредно је напоменути да неки модели предвиђају могућност регулације. Можете самостално одабрати интензитет сјаја. Потребно је обратити пажњу на чињеницу да се таква линеарна плафонска свјетла налазе на значајној висини, те се стога пребацивање свих начина рада врши даљински.

Много је мање вероватно да ће наићи на модел са сензором покрета.Правила избора

Ако планови укључују инсталацију диода које емитују светлост, неопходно је узети у обзир кључне параметре одабира:

  • Снага лампе. Ова карактеристика је релевантна за све типове уређаја.
  • Главни светлосни ток. Ово је још један параметар који вам омогућава да сазнате ниво осветљености.
  • Различита температура боје. Одређује се за производњу, као и канцеларијски простор. Многи стручњаци снажно препоручују избор модела са неутралним, ину екстремним случајевима хладно светло.
  • Индекс преноса боја. Уређаји са ЛЕД-ом, углавном, карактеришу стандардни индикатори од 80-85 тачака. Дозвољена граница, испод које се не може спустити, може се назвати 80 бодова.
  • Изаберите тип диода. Овај индикатор утиче на квалитет светла.

Поред ових основних параметарских показатеља радијатора, потребно је посветити посебну пажњу главним карактеристикама дизајна и функционалности производа.

Важно је напоменути да величина лампе, као и угао дифузије светлосног флукса, играју значајну улогу. С обзиром да су линеарни модели на суспензијама уграђени само на површину стропа, посљедњи параметар је врло важан, јер је то кут који вам омогућава да знате точну величину парцеле за освјетљење. Многи корисници бирају округле, звонце или квадратне блејзере који не само да добро распршују свјетлост, већ ће се уклопити у све унутрашње стилове.Важна ствар је и напон напајања. У основи, за квалитетан рад извора светлости, који користе диоде, користе се погон и напајање. Ова два уређаја гарантују прикључак светлосног инструмента на напајање које има напон од 220 В. У складиштима је посебно важно.

Најбоље је изабрати моделе који могу издржати значајна колебања волатилних напона у главној електричној мрежи. Лако је идентификовати ове производе. У било којој документацији за уређај произвођач мора навестичитав распон флуктуација напона. Они имају посебан прстен који регулише све ове проблеме. Нека од линеарних светала могу да функционишу без губитка квалитета осветљења на напону од само 100-240 В.Главни услови рада многих уређаја су прилично сложени (прекомерна прашњавост у просторији, висока влажност, врло агресивно окружење за рад), тако да је још један важан параметар заштита производа. За пословне зграде дозвољено је користити ИП23 или ИП20. У другим великим правоугаоним просторијама (огромним индустријским локацијама, великим и малим складиштима, разним помоћним просторијама), увек је боље користити моделе који имају степен заштите већи од ИП30.

Издвојена група су диодне лампе, које су намењене за употребу у прилично строгим условима. Ови уређаји су често исте величине, као и нису потпуно заштићени аналози. Степен заштите ових уређаја за осветљење је много већи од ИП76.

Стропови кућишта се често уграђују у стамбене просторе у високотехнолошком или, на примјер, модерном стилу.

За ове стилске правце прибора обезбеђени су елементи различитих типова:

  • За суспензије се користе конопци или посебни ланци.
  • Плафонди, који су причвршћени за једно-лампе за осветљење.
  • Линеарни производи који добро распршују светлост.

Дизајн светлосне јединице мора бити изабран, у зависности од светла које треба да добијете,на пример, усмерени или разбацани. За усмјерено свјетло потребно је купити отворену верзију стропа. За распршени приступ приступа се затвореном моделу.

Материјали морају у потпуности одговарати унутрашњости ваше собе.За више информација о висећим ЛЕД светлима, сазнаћете из следећег видео снимка.