Добра комбинација: пратеће позадине у унутрашњости хале, фотографија

Данас све чешће почињу да користе пратеће позадине, комбинујући слике различитих боја Валлпапер Цлоцк - тренутак истине за многе власнике који су започели поправке. А ова пажња на тренутак је сасвим јасна, тапете заправо стварају позадину у ентеријеру, јер наговештава стил, расположење становања. Ако сте одлучили да поправите и желите да одустанете од традиционалне налепнице, покушајте са опцијом са тапетама. Уредан дизајн и увјерљивост имиџа нове дневне собе пружају се вама.

Позадинске слике за дворану: могућности избора

Позадинске тапете називају се двије или три врсте тапета, које се разликују по боји, али карактеризира их иста текстура, а изгледају врло органски заједно. Већ у процесу производње стручњаци одабиру такве тапете иу многим случајевима, да гледају примјере, чак и нису потребни, позадина је већ одабрана, а њихова комбинација ће дефинитивно бити успјешна. Али гледајући бројне опције, често желимо да експериментишемо.

Исправно изабране позадине за пратњу ће додати ваш потресни интеријер

И овде ће вам помоћи следеће препоруке:

 • Купујте тапете на једном месту, треба да постоје и трибине за демонстрацију. Обавезно убаците роле како бисте лично процијенили будућност комбинације.
 • Нијансе боје које се налазе у тапетама, нужно морају пронаћи позив у дизајну дневне собе. А ово можда није строго намештај, већ, на пример, текстил.
 • Приликом одабира тапетаослоните се на висину плафона. У ниској просторији су вам потребне тапете са вертикалним узорком, у дугачком дневном боравку не морају да се лепе тапете са хоризонталним узорком.
 • Ако изаберете тапете различитих фактура, пронађите у њима нешто акцентуално - шаблон, слику или боју.

Ако комбинујете тапете са контрастним бојама, неке позадине морају бити једнобојне (барем једна). Тада ће нагласци бити тапете са живописним геометријским отиском, а позадина ће бити монокромна неутрална платна.

Опције за лепљење тапета у сали две врсте: пратиоци по бојама

Боја тапета - један од главних критеријума за избор, погађа ока тачно, а затим и фактуру. Ако је просторија пространа, велика, ваш избор је практично неограничен. Можете комбиновати светле нијансе са тамним, а из тога се просторија неће визуелно смањивати. У малој сали, залијепљена контрастна тапета није вриједна труда. Комбинујте нијансе једне боје. Нека светло позадина буде основа, а додатне ће бити тамније за неколико тонова.

Ако имате пространу гостињску собу, онда можете изабрати тапете готово било које боје

Покушајте да изолујете простор за одмор са тапетама мирних, светлих нијанси, ако је слика само мало уочљива, али можете и без ње. Обично је ово кауч зона. Други део дневне собе може бити украшен светлим тапетама у великом цвету.

Комбинација двобојних тапета у ходнику: примери

Изаберите позадину по боји, погледајте примеренајпопуларније комбинације и "пробајте" их у своју дневну собу.

Луцки комбинации:

 • Беиге и Бровн- класик и опција за оне који нису посебно светли својим очима;
 • Маслина и Наранџа- дворана ће бити годишња, динамична и забавна;
 • Ружичаста и тамноцрвена- посебно угодна комбинација, погодна за елегантан ентеријер;
 • Жута и зелена- још једна оптимистична опција;
 • Бела и плава- за благи и благо оштар салон;
 • Сива и љубичаста- за љубитеље мира, лакоће, опуштености;
 • Јоргован и сребро- за оне који су склони чињеници да би унутрашњост требала бити истакнута, помало мистериозна.

Да би се събиране тапете составиле, следва основна правила

Па, класична верзија је једнобојна тапета од двије нијансе исте боје. На пример, светло сива, богата сива. Главна ствар је да су обе нијансе или хладне или топле.

Избор тапета за дворану од двије боје: како се не би погријешили

Наравно, лакше је позвати се на табелу комбинација боја. Али неке опште препоруке неће бити сувишне за памћење, већ ће вам у будућности помоћи да навигирате у комбинацијама, комбинацијама шеме боја.

Контраст контраста боја:

 • Маренго и наранџаста боја;
 • Боја жуманце и плаве боје;
 • Јоргован и блиједо жут;
 • Салата и розе;
 • Лиме и Индиго.

Потребнода изаберете праву боју за тапете, тако да не покварите дизајн просторије

А класические съединениа можно приписать:

 • Љубичаста + светло зелена;
 • Сиво + плаво;
 • Бровн + Голден;
 • Плава + светло наранџаста;
 • Лила + кестен;
 • Пинк + Сива;
 • Блуе + бургунди.

И постоји много ових комбинација, оне могу бити, на први поглед, неочекиване, али изузетно успешне. На пример, плава изгледа добро са црвеном, сивом, жутом, зеленом са црном и плавом са златном.

Како закрпати тапете две врсте у сали: комбинација фактура

Налепница тапета на зиду такође даје комбинацију текстуре. Није увек бамбус ожењен папиром, итд.

Комбинезонске тапете из различитих текстура морају се обавезно комбиновати са заједничким елементом - шаблоном или нијансом. Са монокромним једноставним тапетама добро су комбиноване фото тапете.

Док декоришете дневну собу, покушајте да купите тапете једне боје или комбинације текстура

Тапете са оштрим разликама које се комбинују још увек нису вредне труда. На пример, неуспех би био опција - свилени екран + јефтина позадина. Једноставан папир само потамни на позадини ситотиска.

Фокусирајте се на равномерну дебљину тапета, иначе ће разлика у споју покварити све утиске. Дебеле рељефне позадине се ретко добро слажу са глатким и танким.

Како комбиновати пратеће позадине (видео)

Цомпанион валлпаперс - ипак је нов и модеранВећ више од једне деценије ове технике се активно користе. Но, производња тапета је побољшана, на тржишту се појављују јединствене опције дизајна, а комбинација позадине постаје занимљива, а резултат је запањујућа.

Добра поправка!

Комбинација пратећих тапета у унутрашњости хале (фото)


)