Дизајн стропа са гредама у кући - идеално рјешење за сеоску кућу (70 фотографија)

Све већи број становника мегаградова и малих градова жели да промијени гушење и мале станове у пространим и удобним кућама. Кућа се може налазити иу граду, али ће и даље бити присутан осјећај слободе, простора и неких нота романтизма.

За удобност потребно је да креирате свој индивидуални ентеријер. И чешће и чешће, приватне куће су уређене у рустикалном стилу, чија су главна обиљежја греде на стропу.

)


Пре постављања греда на плафон, морате разумети шта је исправно за ваш дом. Као такво, унутрашње решење ће изгледати добро и за класику и за ултрамодеран стил.

Плафонске греде, као посебна карактеристика дизајна

Ако погледате часописе за декор и унутрашњост кућа, видите да су у фото плафонима са гредама, дизајнирани од дрвета или метала. Греде могу бити израђене од полиуретана. Хајде да сазнамо које су греде најприкладније за један одређени стил у ентеријеру.

Тако су дрвене греде погодне за сваки дом класичног стила и гдје превладавају елементи дрвета: намјештај, дрвене облоге, дрвене конструкције. На пример, дизајн ентеријера, Провенце, еко-стил, викторијански стил.

Греде могу бити израђене од различитих врста дрвета и изнутра су чврсте или шупље. Последњи- Одлично решење за сакривање различитих комуникација.

Металне декоративне греде на плафону налазе се у стилу високе технологије. Уз њихову помоћ можете нагласити краткоћу и функционалност просторије. Они су обично прилично гломазни и тешки, па је стога најбоље позвати стручњаке да раде свој посао, који ће учинити све како треба иу складу са правилима сигурности.

Греде од полиуретана изврсно рјешење, које ће бити профитабилно и економично за финансије и утрошено вријеме, као и минимални напор за њихову уградњу. Они су прилично лагани и лако причвршћени, што је сасвим могуће самостално обављати.

Дизајн стропа с полиуретанским гредама утјеловљује сваку идеју дизајна, јер такав елемент декорације може имитирати сличност са стаблом по боји и текстури. А имовина не упија мирисе и влага ће бити корисна за унутрашњост кухиње.

Греде на плафону као ново унутрашње решење

У зградама изграђеним 19 и раније, греде су биле ослонци за превртање тавана и задржале сву тежину крова. Након тога, греде су престале да улазе у кућу и остављале их на тавану, при чему су их скривали као непотребан елемент.

Сада се многи дизајнери враћају у то вријеме, само да сноп дјелује као украс. Али чак и таква греда може бити опремљена са прибором или висећим лустерима.

Још једна функционалност декоративних греда је зонирање простора. Да, можете са снопом и осветљењемНаправите два одвојена зоне. Главна ствар је да одаберете прави светло за ту сврху.

Као потпуној супротности у ентеријеру греда

Док неки људи развију дизајн кућу у којој ће представити декоративни елемент као плафону греде, док су други покушавају да ни се отарасимо, или ако то није могуће, барем га сакрити. Како можете победити зрак у овом случају?

Прва и Најлакше ми пада на памет, као и на беам осветљења. Браве могу да користе лампе, и може да виси лустер. Можете визуелно сакрије зрак, користећи орнаменти, слике или предмете који ЕЦХО дизајн простора. У сваком случају, то ће додати мало унутрашњост оригиналност.

Погледајте фотографије балочние потолки где искусан земља-стил или стил Скандинавија, можемо видети да предлажу дизајнери користе сноп који је на подручју кухиње као место за одлагање кухињски прибор. Балка могу користити за изградњу и бар.

Као што се сакрити или уклонити сноп

Ако не желиш да урадиш део унутрашњег плафона греде, неопходно је да се сакрије. Можете узети помоћ од сухозидом, истезања и спуштених плафона или било које друге врсте плафона. Али само ако је висина плафона ће бити смањен у величини по 15-20 цм.


  • Фасаде: преглед главних типова регистрацијефасада (90 фото идеја)

  • Кућа у стилу Провансе - савршено решење за сеоску кућу (70 фотографија)

  • Приватна кућа у класичном стилу - фотографија модерних дизајнерских идеја (67 идеја)

Ако не, онда ћете морати узети у обзир сноп при развоју унутрашњости собе. Врло често се утврђује да је греда анимирана помоћу конвенционалног ужета, који је рана.

У дизајну вашег дома вам се представљају фантазије и различита решења. У сваком случају, греде на стропу у унутрашњости просторије могу пружити неки шарм и елеганцију, или, обрнуто, иновацију, нови поглед на ствари.

Слика лијепо украшених дрвених греда на стропу


  • Високотехнолошке зграде - 75 фотографија модерних опција дизајна у сеоској кући

  • Дневни боравак са камином у приватној кући - преглед фотографија занимљивих рјешења (55 идеја)

  • Дизајн куће равног крова - фотографија идеје оригиналног дизајна


  • Интеријер поткровља - 70 фотографија идеја као прекрасно уређено поткровље

  • Интеријер дрвене куће - 75 фотографија разних идеја модерног дизајна

  • Улазна врата у приватну кућу - инструкција како да се не греши са избором