6 предности септичког уређаја са еурокубом

Септичка јама се сматра најједноставнијим и најједноставнијим уређајем у сеоској кући или сеоској кући, а опораба се обрађује и пречишћава у септичкој јами уз помоћ посебних бактерија, пречишћена вода затим улази у тло и не нарушава околиш. Европска коцка је много прикладнија за уградњу и одржавање од шупљине направљене од армирано-бетонских прстенова.

Шта је канализациони систем из европске коцке сопственим рукама

Еуроцубе - велики пластични контејнер капацитета до 1000 литара који се користи за складиштење воде и производа. Еуроцубе је једноставан за кориштење и једноставан за транспорт.

Често, еурокубе се користе за складиштење воде за наводњавање града или за изградњу канализационих септичких јама.

Европска коцка је један од најлакших и најјефтинијих начина за изградњу канализације у сеоској кући или сеоској кућици. Уз бројне предности, септицкет од Еуроцубе ће дуго служити уз правилну употребу.

Септикум из еурокубе - једноставан и јефтин начин да се направи канализација у земљи

Прос за Еуроцубе:

 • Лака инсталација и сервис након продаје;
 • могућност самосталног обављања инсталације септичке јаме;
 • Ниска цена;
 • Неугодан мирис не излази;
 • Отпадни отпад се складишти у контејнеру, заразе земљу;
 • Да бисте очистили септичку јаму, нема потребе да често изазивате азанизер.

Ако се подручје на којем се налази септикум почиње топити, водуможе гурнути незавршени Еурокуп. Не препоручује се преоптерећење септичке јаме јер се танки зидови могу деформисати.

Европски кавез се налази 50 м од извора питке воде и најмање 6 м од стамбене зграде. У зависности од процењеног броја отицаја, одабране су различите величине септичких јама.

Како направити ручне септичке пећине: припремни радови

На основу броја становника у кући, морате одабрати оптималну септичку јаму за канализацију. У просеку, на једну особу отпада око 200 литара отпада дневно. Тако је могуће израчунати потребну запремину множењем 200 литара са бројем становника и за 3 дана за које ће септичка јама потпуно очистити воду. Поделите добијену цифру са 1000 и испишите потребну количину једне септичке јаме.

Боље је купити већи Еуроцубе, ставити септичку јаму са запремином мањом од потребне - Није дозвољено!

Након што сте набавили еурокуб, морате припремити мјесто за њихову инсталацију. Дубина и ширина јаме зависи од волумена коцке, док копање јама треба додати 10-15 цм са сваке стране у случају поплаве подземних вода. Да би се избегао овај проблем, многи власници сипају канализацију. Бетонски слој у овом случају не смије прелазити 15 цм

Канализациона септичка јама са сопственим рукама из система Еуроцубе: веза

Европска циста се састоји од неколико цистерни које су повезане дренажним системом. Због тога, аспиратор шаље воду и продужава време до следеће пумпе.

На овај начин прочишћена вода сматра се безопасном за тло, може се чак користити и за наводњавање.

Због чврстоће Еуроцубе може се причврстити једна са другом, претходно заварени метални оквир за водокотлиће.

Европска циста се състои от неколико танки, съединени с дренажни систем

Следна схема вградениа:

 1. Еурокубови се уграђују у претходно ископане рупе. Земљиште над њима и преко спојних цеви требало би да буде толико да зими, да се влага у њима није смрзнула. У неким случајевима, опција са изолацијом са минивом или пеном је прихватљива.
 2. Одводна цев директно из куће мора бити нагнута. Најприхватљивији нагиб је 2-3 цм по метру. Ако је нагиб мањи, мале тешке честице ће имати времена да се слегну на дну, што ће резултирати зачепљењем. Превише пристрасности је такође лоше - вода ће нестати брже од другог отпада, што опет може довести до зачепљења.
 3. Овај систем такође треба да буде опремљен вентилацијом. Вентилациона цев треба подићи на висину од 2 метра, тако да испаравање ветра и постављање. Вентилацијска цијев у будућности може послужити за испумпавање лежишта муља.
 4. Веза између резервоара је направљена са преднапоном. Канализациона цев се сруши што је више могуће. Спојна цијев треба бити нижа. Излаз из септичке јаме треба да буде још нижи.
 5. Сви прорези у еврокуповима направљени су што прецизније и тачније у величини цеви. Рубови цеви се заокружују уз помоћ Бугараи кругове од метала. Сви спојеви су заптивени силиконом или другим водоотпорним заптивачем.
 6. Пре постављања септичке јаме у јаму, треба да се у њој напуни чврсти слој песка. То ће сачувати структуру, ако ће земља потонути.

Канализација из европске коцке савршено ради током целе године, без потребе за посебним радовима одржавања, осим што се у резервоар додају бактерије ради боље обраде отпада.

Септичке јаме властитим рукама: нијансе инсталације и сервиса

Систем за пречишћавање је спојен у серији, тако да свака ћелија (септичка јама) мора имати вентилациону цев, улазну и излазну цијев и спојну цијев између двије септичке јаме.

За правилно функционисање система, други еурокуб би требао бити 25-28 цм испод претходног.

Неопходно је осигурати да канализациони канали не преоптерећују Еурокубу, капацитет може да се разбије и сав садржај може ући у подземне воде. Да би се спријечило замрзавање, септичка јама се може загријати са пјеном са свих страна.

Није лако бринути се за септичку јаму са еурокубом, али ако се не придржавате постојећих правила, можете пореметити читав систем.

Инсталација септичке јаме из Еуроцубе-а може се обавити независно

Како се бринути о септичком:

 • Немојте преоптеретити капацитет отпадним отпадом;
 • Обезбедити да се највећи европски отпад не испушта у европску коцку - грађевински отпад, пластичне кесе, кутије;
 • За чишћење система, обезбедите компресорски систем за одлагање отпада илиЈедном годишње изазивају сензоре да чисте септичке јаме;
 • Након сваког чишћења додаје се посебна биопрепарата у септичку јаму, која олакшава обраду фекалне материје;
 • Ако у кући нема становника током зиме, сва течност се испумпава из система, као и да се спријечи замрзавање отпада у септичкој јами.

Правилна брига о европској коцки не само да ће продужити вијек трајања септичке јаме, већ и олакшати и олакшати рад канализационог система.

Канализацијом из Еурокубе властитим рукама (видео)

Јама за одлагање јаме иде у позадину, замјењујући долази једноставан и савршен начин за канализациону опрему из Еуроцубе. Финансијска доступност, једноставност инсталације и услуга доводе Еурокубу у први план када повезујете сеоску кућу са отпадном водом.