Завјесе за дацха: прави избор за сеоску кућу

Модерне сеоске куће данас су удобне, комфорне, пристојне сеоске кућеДа бисте добили одличне завјесе, дужину до прозорске клупице. Долазимо овде да проведемо викенд или одмор са целом породицом. Куће за становање су се сада значајно промениле и више нису као мале шупе у којима се чува економски инвентар. Њихов дизајн је пажљиво осмишљен и пажљиво осмишљен, јер мјесто за одмор треба бити угодно и угодно. Важну улогу у дизајнирању сеоских кућица играју и завјесе. Стварају стил и пружају свеж и изглед стана.

Завесе за давање: фотографија модерних стилова дизајна сеоских кућа

Угодан дом сада је просторија у којој унутрашњост изгледа елегантно, довршено и складно. Завесе на прозорима играју важну улогу у дизајнирању удобног ентеријера. Како лијепо видјети прозор, украшен завјесама од, зраком свјетло које се развија од вјетра који пуше. Добро одабрани вијенац је завршни елемент цијеле композиције.

Завјесе за давање, чије су фотографије представљене у овом чланку, могу бити различити стилови и правци, текстуре, боје и цјеновне категорије.

Није потребно бирати веома свијетле боје за сјенила која се умарају од очију

Скала боја тканина које се могу користити у сеоским кућама за завјесе варира, али још увијек постоји једна особина која је пожељна за дизајн ове врсте прозорских конструкција - топли, удобни тонови текстила. Палета боја се обично примењује премастил дизајна собе.

Стилови погодни за завесе у сеоским кућама:

 • земља;
 • Прованса;
 • Рурални стил;
 • Руска колиба;
 • Скандинавски;
 • Италијански.

Одлично за дизајн сеоских кућа и медитерански стил, који укључује огроман број прибора, својствен огромној медитеранској обали. Комбинирајући оригиналне завјесе с њом, имат ћете одличну композицију која промиче опуштање и опуштање у природи.

Завесе за дацха: опције избора материјала

Према томе, на сунчаној или сјеверној страни излазе прозори куће, одабире се густ или прозиран материјал за завесе. Ако просторија улази у велику количину дневне светлости, а да би се обезбедила хладноћа у врелом, врућем поподневу, препоручује се да прозоре покријете густим завесама. Исти прозори, који су засјењени дрвећем, покривени су завјесама од тулипана, који омогућавају да се топли ваздух у кући узме из улице и не заклања светлост.

Ако је соба мала, онда је боље да се завесе изаберу светло

Завјесе за дацху треба добро покупити. Од њих у многоме зависи изглед куће и стање у њему. Користећи овај елемент декор, можете савршено украсити собу и учинити је да изгледа као да желите.

Викендица, мјесто није погодно за употребу са завјесама са ламбрекинама и другим украсним елементима. Овде се вреднује једноставност дизајна. Често викендицеКуће су опремљене верандом или сјеницом. У таквим просторијама могуће је користити и завесе, али је мало вероватно да ће на веранди моћи да обављају исте функције као и завесе у кући. У сваком случају потребно је правилно третирати избор материјала за завјесе или готове производе.

Основни параметри за избор вела за давање:

 • Практичност завеса;
 • функционалност платна;
 • Лак за употребу и негу;
 • Густина материјала;
 • Једноставна монтажа.

Уобичајене завесе у земљи најбоље је шивати од природног материјала. Не акумулира много прашине и веома се лако чисти. Поред тога, завесе треба да прођу добро ваздух, што је веома важно током врелих месеци. Најбоља опција је памук, синтетика, платно, производи или платно, комбиновани са синтетиком.

Изаберите завјесе за сеоску кућу: нијансе дизајна прозорских отвора

У сеоској кући у којој се власници јако желе опустити од буке великог града, класичне завјесе с меким линијама и мирним бојама, направљене од природних материјала, савршено одговарају.

Завјесе за сеоску кућу треба изабрати узимајући у обзир да су власници у овој соби били удобни и удобни. Није потребно оптерећивати производе непотребним декоративним елементима на завесама, нека буду једноставне завјесе од сита, друге памучне тканине или завјесе од тила.

Завјесе морају бити одабране тако да су хармоничнеу комбинацији са другим декоративним материјалима

Када одаберете текстил за прозоре у сеоској кући, морате узети у обзир неке од нијанси које ће вам помоћи да се носите са задатком.

 • Да ли постоји дрво споља и грмље које стварају природну сенку;
 • Прозори који треба да се извлаче у двориште или споља излазе;
 • Начин цртања завеса: да ли сами желите да их зашијете, или да купите готов производ, лакше је направити тканину лакшом шивањем.
 • Да ли ће ваше завесе бити украшене везом или другим украсима; Данас се савршено користи за сеоске куће коврчавих камелеона из органзе, можда ћете бити заинтересовани за овај правац;
 • У сеоској кући за фиксирање завеса пожељно је користити једноставне вијенце са пинсетима или прстеновима.

Немојте користити решетке за причвршћивање завеса. То су сложена причвршћивања која нису погодна за давање.

Рурални стил у земљи властитим рукама: фотографија најбољих интеријера

Стварање занимљивог ентеријера у којем се морате опустити и опустити, задатак није толико компликован. Посебно зато што се стил појављује сам по себи због чињенице да ми обично одузимамо све што нам није потребно у стану или на другом месту сталног боравка.

Рурални стил у земљи властитим рукама, варијанте фотографија које се нуде вашој пажњи, једна од најуспјешнијих опција. У овом случају, завјесе на прозорима, то је елемент декорације, којиповезује функционалну намену просторије и унутрашњост коју уносимо у сеоску кућу.

Да би беле завесе биле привлачне, морају се редовно прати

Захваљујући овом стилу можете експериментисати, маштати, комбиновати различите објекте, додати или уклонити елементе дизајна. Дизајн унутрашњег простора у дрвеној кући у сеоском стилу у сеоском стилу омогућава комбинацију предмета и антике и модерности, што је добро за оне који су навикли да живе у удобности, а не могу много учинити чак ни у земљи без телефона, телевизора, лаптопа и друге опреме.

Карактеристике завесе у рустикалном стилу унутар викендице:

 • Крпе, направљене од завеса, треба да одражавају културу и традицију домородаца;
 • Квалитет и текстура тканине не би требали бити повезани са природом и историјом; Присутност грубе и кратке завјесе је добродошла;
 • У унутрашњости кухиње, прикладна је слика, или барем локација више антикних предмета, или производа од дрвета произведених њиховим властитим рукама;
 • Ако више волите ролетне, дрвени ваљци ће одговарати овом стилу;
 • Живот у кући је једноставан, али вишенамјенски намјештај.

Рурални стил не толерише непотребне ставке. Елементи намештаја или декорација, који су у складу са идејом стила, чине унутрашњи хаос и нелагоду.

Како одабрати завјесе за дацху (видео)

Данас су урбани становници сретни да проводе вријеме удацха Због тога је дизајн ентеријера унутар просторије веома важан. Ако темељно размислите и погледате унутрашњост земље, можда ћете пожељети доћи овамо не само љети викендом, већ и цијеле године. Уосталом, сеоска кућа - је место одмора, и добра прилика да се упознате са природом, опустите се од градске гужве и осећате се боље. А свеж ваздух приградских уређаја ће користити свим члановима породице, а посебно деци, који тако воле да се играју у свемиру под топлим сунчевим зракама, или у огромним снежним праговима.

Дизајн завеса за давање властитим рукама (фотографија у унутрашњости))