Занимљиви узорци крижа за везење: љубавни парови

Шеме са сложеним елементима треба изабрати ако имате озбиљно искуство у везивању, а пригодом свечаног догађаја тражи се узорак везног крижа: љубавни парови, изведени у различитим стилским концептима. Потребно је ослањати се на жеље и преференције младенаца. Након тога морате одабрати одговарајућу слику. Прошло је време када је вез био два велика срца. Данас свако жели да се истакне у већој или мањој мери.

Изаберите стил романтичног везног крижа

Винтаге, класичан, модеран - сваки смјер даје своје схеме које утјечу на романтичне субјекте. Дизајнери су позвани да не журе са избором. Прво, стил дефинише материјал, на пример, класични правци су засновани на материјалу са чипком, а модерни - на нестандардном облику тканине. Друго, засићење боје је такође одређено одабраним стилом.

На пример, правац терета се често изводи у монохроматском формату који наглашава опште расположење.

Везени састав љубитељевог пара добро ће се уклопити у унутрашњост спаваће собе, где ће заљубљеници моћи уживати у њој сваки дан

Међу осталим препорукама, специјалисти у области рукотворства разликују следеће:

  1. Немојте преоптеретити композицију са великим бројем натписа. Боље је дати предност минимализму. Боље је послати жеље уз помоћ фигуративног;
  2. Велика композиција слике захтева мали оквир. За ове сврхе могу се користити геометријски исправне форме. У првомокрет је око квадрата или кругова;
  3. Планирано је направити минималистичку верзију? Затим морате исправно попунити слободан простор. Најлогичнија опција - у једном од углова материјала извести класично срце, летке или стабло - симбол снажне породице.

Ако у глави нема релевантних идеја, за помоћ ће доћи тематска штампа или глобална мрежа. Само унесите неколико кључних речи да бисте добили жељени резултат. Након тога морате преузети омиљене кругове.

Вез за крижић: пар љубавника у монохроматској изведби

Софистицираност, женственост, лакоћа и шарм - карактеристике које нису изгубиле своју важност у наше вријеме. Цросс моноцхроме везење помаже да се пренесе ово расположење. Било би погрешно претпоставити да се ради само о црно-белим варијантама. Могу се користити различите боје које се међусобно складно комбинирају. Главно је да на платну не би требало да буде светлих тачака. У овом случају, око перципира вез као цјелину.

Било би корисно за придошлице да сазнају да постоје неке практичне препоруке.

Приликом везивања пара љубавника боље је користити нити контрастних боја како би композиција привукла пажњу

Њихова имплементација омогућава да се смањи број нових проблема:

  1. Монохроматски вез је подељен у 3 категорије: "ковач", крст и контура;
  2. Препоручује се почетницима да обрате пажњу на трећу опцију, коју је лако извршити. Она се заснива на томецоунтер цроцхет Везење се врши помоћу прилично танких линија;
  3. Шема рада се формира сама. Главно је да нађете рачунар или таблет са инсталираним софтвером (софтвером). Након преузимања слике желите пар минута да се схема припреми за употребу.

Приликом креирања једнобојне композиције, морате направити један живописан визуелни нагласак. С једне стране, вриједи напустити схему боја, дисонантну са главном сликом. С друге стране, сувише бледи нагласак на боји чини везење крижним сјајем мање атрактивним. Златна средина ће вам помоћи да пронађете дух композиције. На пример, нагласак на природи ће учинити сунце и неповредивост породичних вредности - моћно дрво.

Ми имплементирамо схеме везивања преко крста: љубавне парове, инструкције корак по корак

Након што сте одабрали свој избор на жељени начин, морате пронаћи праву нит. Препоручује се за везивање како би се направила мала залиха, јер чак и искусна особа није увијек лако направити исправан израчун. Затим, треба обратити пажњу на квалитет игала. Да би слике биле јасне и атрактивне, не бисте требали узети прву ствар коју ћете видјети у ладици за прибор за шивење.

За извезивање љубитеља пара препоручује се да се одабере таква шема, у којој нема непотребних елемената, а сва пажња је усмерена на љубавнике

.

Превише дебела игла учинит ће појединачне детаље композиције неприродним, а врло малим - смањити њихов друштвени значај.

За, на пример, љубавна преокретима који су се показали лепим, треба обратити пажњу на следеће препоруке:

  1. Вез почиње близу централне тачке на платну. Ако је шема бесплатног преузимања заснована на минимализму, онда рад мора почети са најобимнијом фигуром;
  2. Прекрасан рад који се фокусира на доба дана. Ако је дан прилично лак за приказивање, онда ноћна палета захтијева посебан приступ. Лепа верзија са звезданим небом или сличним начином преношења ноћног времена;
  3. Постоје само 2 компликације у раду. Ако за неке почетак није лак, онда је другима тешко зауставити се. Боље је не радити ништа више него преоптеретити композицију.

Лекције и обрасци везења крижа: љубавни парови (видео)

Вез је традиционални тип декоративне уметности заснован на преносу слика на тканине. Они су обојени и једнобојни. Без обзира на стил приоритета, потребно је одабрати одговарајуће игле и нити. Поред тога, треба обратити пажњу на састав објеката. Велика количина свега на платну такође није потребна, као неоправдани минимализам.

Шаблони за шишање: љубавни парови (примери фотографија)

)