Врата "Волкховетс" (64 фотографије): Волховетски унутрашња клизна врата, варијанте у унутрашњости стана, рецензије купаца 2018

У настојању да се успоставе нова унутрашња врата, покушавамо пронаћи равнотежу између цијене, квалитета и вањске привлачности. Неки преферирају врата искључиво из низа, разумно вјерујући да ће таква врата послужити не једној генерацији домаћина. За другу категорију купаца важнија је нестандардна стилска испорука и превладава жеља за импресионирањем гостију.

Међу колекцијама такве фабрике као што је Волкховетс, купци могу пронаћи добру комбинацију квалитета и љепоте структура врата, који имају потпуно демократску цијену.


бенефиције

Када посећује различите салоне и одлучује која врата произвођач треба да престане да бира, купац несумњиво схвата да је више поверења изазвано добро прилагођеном и регулисаном производњом. Другим речима, чињеница да фабрика Волкховетс постоји већ двадесет година на тржишту врата је његова неспорна предност.

За то време, запослени су стекли велико искуство у области производње и одржавања структура врата. Праћење тржишта и упити клијената омогућили су стварање најтраженијих модела у различитим ценовним категоријама без жртвовања фундаментално квалитетних модела. То се постиже употребом сировина добијених употребом иновативних технологија и задовољава највише захтјеве трајности и практичности.


Ова такозвана фурнирана дрвена грађа, која се недавно појавила на домаћем тржишту и коју користе само најнапреднији произвођачи дизајна намјештаја.

Захваљујући овомеВрата материјала средњег ценовног сегмента фабрике "Волкховетс" једнако су практична као и модели врхунске класе направљени из низа.


Сви лакови, боје и премази од пластике или фолије који се користе у производњи врата испуњавају захтјеве ГОСТ-а, осим тога, имају међународне цертификате о усклађености који су на снази у Европској унији. Ово се односи на све производе направљене њиховом употребом. Недавно су се појавиле на продају пожарна врата марке "Волкховетс" такођер прошао све потребне тестове и добио цертификат о усклађености Руске Федерације.

Рад са професионалним дизајнерима, учешће у разним пројектима обуке и ангажовање за стварање колекција младих професионалаца, омогућава вам израду модела у различитим стилским решењима. До данас је креирано 18 колекција, из којих можете бирати врата било којег ценовног сегмента.

Бренд Волкховетс даје гаранцијске обавезе за своје производе, који се протежу на период од три године од дана куповине робе и важе уз доступност готовинског пријема. Врата препозната као брак, фабрика замењује нове без доплате. Гаранција се односи на цео пакет.


Такав недостатак, тако мале разлике у боји и слици фурнира или низа, није гарантни случај. Такође, гаранција се не односи на околности признате као виша сила. Не подлеже гаранцији и кршењу услед неправилне инсталације, односно кршења приликом инсталације врата.

Више детаља о условимаизјаву о гаранцији можете наћи на веб-месту произвођача или приликом куповине у кабини.


врсте

Прво је потребно провести мало више времена прије куповине како би се анализирала и одабрала врата, која нису важна, улаз или интеријер, како би се добио квалитетан, трајан и поуздан дизајн за дуге године.

Компанија Волкховетс нуди својим клијентима не само да прегледају каталоге, већ и да проучавају изложбене узорке представљене у салонима.структуре

Међу системима врата овог произвођача су:

 • Класична врата која су причвршћена на кутију уз помоћ петљи, такво платно може се отворити и на десној и на лијевој страни, а могу се користити и као шкољке;
 • Скривена врата-оловке, када су отворена, иду у уграђену кутију;
 • Клизне структуре, које се крећу хоризонтално; • Клизна врата-преграде;
 • Врата, чије се платно састоји од два уска пола и облика када се отварају у облику књиге;
 • врата врата која могу да допуњују улазна врата;
 • Правоугаони лукови.
Вредно је напоменути да се сви системи врата из фабрике Волкховетс испоручују као комплет, који укључује:

 • Класична врата за врата;
 • Фитинзи: обично су то такозвани петље за картице и, у већини случајева, механизам магнетне браве;
 • Сет обучених јастука који могу бити глатки као што јецопланар или фигуред.


По жељи, купац може да попуни минимални сет вијенаца, промијени плочице или кутију.

Димензије

Што се тиче величина крила врата, постоје општеприхваћене норме, које је поставио ГОСТ, фабрика "Волкховетс" испушта врата стандардне ширине и висине:

 • Висина крила врата треба да буде 2000 мм, 2100 мм.
 • Ширина 600 мм, 700 мм, 800 мм, 900 мм.

У овим величинама врата овог бренда се испоручују у стандардном комплету. Међутим, при одабиру модела у кабини можете наручити нестандардну висину, на примјер, 2300 мм. Овај тренутак важи и за ширину и дебљину крила врата, који се може извршити према индивидуалној наруџби купца, у пуној сагласности са његовим жељама.

Штавише, у неким збиркама које се односе на подручја модерног дизајна, на примјер у Плануму, у почетку постоје неконвенционални системи врата који могу досећи 3.000 мм.

материали

Пошто у колекцијама ове марке постоје врата различитих ценовних сегмената, они се, наравно, разликују у материјалима из којих су направљени.

Када су у питању луксузна врата, користе се следећи дизајни:

 • Низ храстовине, који може бити у облику даске или греде;
 • Буков масив;
 • Матирано стакло;
 • сатен од стакла, гравирано или гравирано;
 • Кристално стакло различитих модификација;
 • Емајли и лакови Акзо Нобел (Шведска).

Сва додатна опрема која се користи заПроизводња премиум врата је челична и има златну, сребрну, бронзану или хромирану завршну обраду.
Врата средњег ценовног сегмента су фурнирана, направљена су од следећих компоненти:

 • Лепљене греде четинарских врста (ариш, бор, смрека), које се називају и лвл-сноп;
 • Материјал - пунило које служи као валовити картон;
 • МДФ-плоча;
 • Стакло: мат или огледало;
 • Премази који користе природни фурнир храст, јасен, орах, трешња, као и ламинатин, ехоспон и Циплек.
Кутија за врата, вијенац, лајсне и склопови обично се израђују од истог материјала као и крила врата. Све компоненте морају бити у складу са нијансом и схемом боја.

цолорс

За име дрвених нијанси, компанија "Волкховетс" нуди веома лепе и незаборавне датуме. Боје храста и букве резултат су сложених технолошких процеса који се производе у италијанској и њемачкој опреми. То су методе обраде, које се називају брахсхирвание и патинизација.

У процесу везивања уклања меке слојеве са храстове површине, док добија изглед и боју старог дрвета. Патинизација такође даје боји дрвета ефекат неке врсте антике, посебно уочљиву у виду лаког плака на венама.


Боје храста које нуди бренд Волкховетс:

  Цогнац Бранди Оак;
 • Храстов мед се реже;
 • Роиалоак
 • Мермерни храст;
 • Рустал бели храст;
 • Храст слон и многи други.Буква, позвана в Европа по дърво на кралите, добивана за декорација од сребро и позлата:

  \ т
 • Буква је бела са позлатом;
 • Букови бисери са сребром;
 • Букови бисери са златом;
 • Млеко од цикле и бело са златом;
 • Црна буква са сребром;
 • Буква од слонове кости са позлатом и другим великим тоновима.Све варијанте букових производа украшене су патинизацијом.

Врата средњег цјеновног сегмента такођер утјечу на разноликост боја презентације, с нијансама природног фурнира испресијецане сјајним површинама обложеним различитим емајлима.

Фурнирана облога може имати следеће нијансе:

  Емајли: слонова кост, бела свила, бела мат, мат антрацит, мат чоколада, мат црна;
 • Боје фурнира: "димни орах", "орах модена", "чоколадна гума", "медна гума", "ђумбир гума", "гума моцха", "сиви пепео", "гума латте", "храстов пепео" , "Дувански храст", "Венг" и многи други.


Популарни модели

Фокусирајући се на жеље купаца, дизајнери Волкховетс бренда данас су развили 18 колекција система врата, који се односе на најтраженије стилске стилове модерног ентеријера.

Модели следећих колекција су најпопуларнији међу луксузном класом:

 • Тоскана Плано,дизајниран за 8 нијанси букве, што се односи на класични дизајн. Сатенско стакло са завршним фасетама наглашава строгу геометрију уметака за врата и валовитих пиластара, који имају квадратне утичнице и справе. На захтев купца може се додати златна или сребрна ивица.
 • Тосцана Ромбо, која такође припада класичном дизајнерском правцу, креирана је посебно за различите нијансе букве. То је боја од бијеле до тамне с патином. Нагласити припадност колекције класичном правцу названом плоче са валовитим пиластрима, рострумима и четвртастим утичницама.


 • Перфецто, ово су врата направљена у грчком стилу. Орнамент, нанесен на мат стакло, скуп елемената вијенца, портал - све наглашава древни правац дизајна.
 • Роиал, врата која отеловљују луксуз класичних тамносмеђих нијанси дрвета украшених патином и позлатом. Стаклени уметци "кристаллаис" и "венезел" додају шарм и елеганцију класичној презентацији.


Међу фурнираним вратима су популарни класични модели из колекција Децанто и Галант.


Захваљујући нестандардној презентацији, врата из колекције Планум, Линеа, Куадро, Авант и Децо, која се савршено уклапају у ентеријере модерног стила, су успешна. Имају завршни слој са глатким и структуралним емајлима, убацују се из попречног фурнира, плоснатих копланарних и скривених шарки.

У колекцијама Планума и Зидних врата веома популарни модели за фарбање, који су у готовом облику потпуно спојени саповршини зида.
аналози

Пошто су врата Волкховетса веома популарна, постоје слични аналози овог производа, који су веома слични споља, који имају скоро исту вредност, али су знатно лошији од оригиналног квалитета.

Неки произвођачи реплика искрено говоре да нуде аналогију познатог бренда. На пример, долази фабрика "Гарант", указујући на свој сајт који производи аналогију познатих врата. Обавјештавајући да копира познате Волкховетске збирке, овај произвођач наводи да има флексибилније цијене. У исто време не говори о квалитету производа и доступности гаранцијских обавеза.

Међутим, нису сви фалсификатори толико искрени. Врло често приликом куповине аналогија Волкховских врата купац није свјестан тога, и, након што је добио робу лошег квалитета, људи праве захтјеве за добро познату марку.

Како изабрати?

Да не би погрешили у избору оригиналног производа из фирме Волкховетс, морате их купити искључиво у брендираним салонима, који су бројни и чије адресе можете пронаћи на веб страници произвођача.

У већини продавница можете видјети изложбени комад робе како бисте се увјерили у његов квалитет. Права врата "Волкховетса" немају дефекте на платну, боја је потпуно иста, смер влакана дрвета се поклапа са тонирањем. Сви детаљи се детаљно обрађују, укључујући и доњу ивицу, што вам омогућава да будете сигурни да врата неће радити током рада.

Пошто се сва стакла праве директноУ фабрици бренда немају нејасних карактеристика и одликују их пажљива обрада најмањих нијанси орнамента. Ако купите платно од колекције Децанто, морате се побринути да на његовој ивици буде чврсто гравирање.

Такође је вредно знати да сви производи ове фабрике морају бити упаковани у брендирани папир са логом марке Волкховетс, са купоном са бројем серије, датумом производње и печатом ВТК. На горњој траци крила врата треба да буду и сви ови подаци. Поред тога, да би се видела боја крила врата, на угловима паковања се налазе резови.

Када примате производ, проверите да ли су ове карактеристике присутне пре потписивања без икаквих захтева.

Рецензије купаца

Пошто фабрика Волкховетс послује на домаћем тржишту врата већ више од 20 година, постоји доста мишљења о производима компаније. У основи, прегледи су позитивни, иако постоје незадовољни купци.

Општи утисак купаца може се описати једним изразом: "ово су врата у векове". Корисницима врата карактеристична је маса храста и букве која се односи на луксузну категорију. Примећено је да материјали који се користе у њиховој производњи имају највиши квалитет, а цена је знатно нижа од увезених, на пример, италијанских крила истог нивоа.

Дизајн и стилска одлука таквих врата се назива европским, одобрава велики број светлих нијанси. Многи пишу да би избор бијелих врата могао бити само у кабиниВолкховетс.


Врата средње класе, која су покривена вриједним фурниром, такођер имају много позитивних коментара. Како пишу купци, таква врата се могу инсталирати иу купаоницама, али је важно пратити разину влажности у просторији и брисати крило врата ако остаје капи. Већина рецензија каже да љепота и разноликост нијанси "Волкховетс" врата није једнака на домаћем тржишту, али се жале да би цијена на вратима од фурнира могла бити нешто мања.

Врата, покривена пластичним ламинатима и ламинатима Циплек, према оцјенама, могу бити покривена бјелкастим разводима када се користе у влажним просторијама, тако да је најбоље да таква врата не стављате у купаоницу.

Веома уочљив одговор на неусклађеност између нијанси фурнира на три платна по наруџби, чији је аутор покушао да врати незадовољавајућа врата, али то није могао учинити због кривице радње. Генерално, рад Салона за продају врата "Волкховетс" је доста притужби, које се крећу од кашњења у испоруци и завршавају са чињеницом да комуникација са дилерима на телефону не доноси скоро никакве резултате.

Рад инсталатера из фирме је задовољан са чињеницом да се крпе за врата испоручују са отворима за причвршћивање оловака и браве, што убрзава процес инсталације.

Опције у ентеријеру апартмана

Карактеристика система врата овог бренда јеЧињеница је да се они могу хармонично комбиновати са практично било којим стилским правцима модерног ентеријера.

На пример, врата колекције Тосцана Плано, направљена од букове масе и племените нијансе "бисерне букве", изгледају сјајно у класичном ентеријеру са високим плафонима и великим прозорима, елегантним огледалима у тешким белим оквирима и лаганим меким намештај Присуство камина ће допринети непредвидљивости, а природне нијансе паркета, пепељастих зидова и ажурних завеса помоћи ће да се класичној унутрашњој финализацији да класика.

Галант колекција је развијена за фурнирана врата, чија крила врата могу имати боју од "црног пепела" до "мат бисера". Класици строгих линија без украса употпуњују ентеријер у стилу Провенце, Арт Децо, Готхиц.

У једној просторији савршено се могу комбиновати и конвенционални помоћни системи и двострука клизна врата-оловка, јер су израђени у једној боји и са уметцима истог стакла.

Блистава бела боја емајла врата ће освежити зидове било које нијансе, али ће изгледати сјајно у истом снежно белом дизајну. Дрвени подови од природног дрвета и кожног тапецираног намјештаја наглашавају статус власника просторије. Свеукупни утисак разумности и обиља створит ће камин који гори и луксузни кристални лустер.

Савремена скривена врата су једна од новина Волкховетс фабрике. Могу достићи висину до три метра, али захваљујући сложености кутије и посебномструктура петљи, потпуно "утопљена" у зид, спаја се са њом. То је због чињенице да се дизајн боја таквих врата може извршити у потпуном складу са обрадом зида, јер од произвођача врата долази са поклопцем за тло, који се може обојити, декоративним малтером или лепљеним тапетама.

Слицна врата из колекције "неокласицних" зидних врата, обојена у аквамарин боју, потпуно се стапају са зидом исте нијансе, а на први поглед изгледа осликана. Тапациране беж боје пијеска, украшене величанственим бургундским јастуцима, раскошним свијетлим лустерима с кристалним привјесцима и тепихом апстрактног узорка стварају идеално складну комбинацију.
\ т Крпица врата не преоптерећује унутрашњост просторије управо због пожара инсталацијског сустава.

Преглед збирки унутрашњих врата "Волкховетс", погледајте видео испод.