Висококвалитетни тоуцх миксери Копфгесцхеит

Многи читаоци су упознати са брендом Копфгесцхеит, односно квалитетним миксерима који поуздано служе и помажу, како у кухињи тако иу купатилу.

Одлучили смо да не пишемо о компанији, јер је много информација о њој објављено на интернету, можете се самостално наћи и упознати са њом. И одлучили су да обрате више пажње на правац "аутоматских миксера". Уосталом, скоро свакодневно се суочавамо са сензорним водоводом у јавним институцијама и планирамо да га купимо у својој кући због ефективног смањења трошкова водоснабдијевања.

Бесконтактни миксери Копфгесцхеит су два типа.

Први тип - са високим и дугим заливањем.

Они се обично користе у кухињи за прање посуђа. Постоји скривени термостат, који захтева константну температуру. Неки модели су вредни пажње да се термостат налази на кућишту уређаја. Ово га чини веома лаким за употребу ако је потребно брзо променити температуру воде. Постоје и модели који заустављају проток воде приликом окретања сипка за 90 степени. Ово је веома погодно ако телефон користите у купатилу.

Други тип - са кратким заливањем.

Они се састају, само на јавним мјестима, али се користе иу купаоницама.

Сваки инфрацрвени миксер има електронски механизам, тако да важну улогу има ниво заштите од влаге. У славинама, цопфгесцхаи инсталира ИП56 и ИП65 класу заштите.

Додирни сензор на уређају је подешенуз помоћ даљинског управљача, гдје можете одредити удаљеност активирања сензора, као и укључивање и потпуно искључивање додирне дизалице.

Говорећи о материјалу кућишта, то је хромирана бронза или се користи технологија "МОНОЛИТ" (празнина у кућишту је испуњена смолом). Унутрашњи вентил на свим моделима је израђен од бронзе. Тако су модели спремни да служе дугорочно.

Копф покушава да направи квалитетан водовод. За многе електронске производе, они дају од 5 година до доживотне гаранције. То у многим аспектима говори о поузданости њихових производа.