Вишенамјенске алуминијске степенице: 7 сорти

Љестве се могу примијенити практично у свим подручјима људског рада, а набавка алуминијских степеница је једноставна, с обзиром на асортиман и разноликост опција. Различита висина и конфигурација омогућују вам да одаберете између клизне варијанте и телескопа, било би прилика. Љестве су атрактивне за купце због своје издржљивости, лакоће, поузданости и угодног изгледа.

Фабрика алуминијумских степеништа Степенице

Немогуће је замислити било коју фирму без алуминијумских степеница. Они су удобни, и са њима можете радити разне послове. Фабрике производе и професионалне и кућне моделе.

Производни портфолио постројења за степенице садржи:

 • алуминијумске мердевине;
 • Степенице од челика;
 • алуминијумске степенице двосмјерне;
 • алуминијумске степенице са једном секцијом;
 • Алуминијумске степенице са два дела;
 • Алуминијске степенице са три дијела;
 • Степенице-трансформатори.

Алуминијумске мердевине фирме "Степенице" су веома једноставне за употребу због своје лакоће и трајности

Степенице имају јасне предности у односу на конкуренте: оне имају властите производне линије и залихе, које помажу у одржавању великог асортимана и минимизирају вријеме израде сваке наруџбе, што је изузетно погодно за купце.

Произвођачи степеница много. Ово су познати Еифел, и Краусе, и Алумет, и Вера, и Крофт, и ИТОСС.

Произвођачи покушавају да задовоље све захтјеве купца у опреми за дизање. На пример, производиКомпанија Краусе има чак и пластичне варијанте уређаја за подизање.

Мултифункционалне мердевине од алуминијума 3х12, 3х10, 3х7

Алуминијске љестве се могу користити иу свакодневном животу иу производњи. Могу имати малу висину од 3 метра или импресионирати своју величину (21 метар висине). У 3-секцијским моделима у распону од 6 до 12 корака. Два дела се причвршћују специјалним зглобовима и појасевима, а трећи део се може скинути. Може се користити одвојено као степениште за степенице.

Лестве:

 • Апсолутно поуздан и способан да издржи тежину до 150 кг;
 • Лако се изводе радови на потребној висини;
 • Лак је и модеран, може се брзо монтирати и демонтирати.

Алуминијумске 3-секцијске степенице имају много предности над степеницама од другог материјала. Анодизирани алуминиј има танак оксидни филм на површини, штити производ од агресивних вањских утјецаја.

Мултифункционалне мердевине сачињене од минималног простора и погодне за транспорт

Љестве су направљене од трајног профила, чија је дебљина већа, виша је степеница.

3-секцијске љестве - то је јединствен и свестран дизајн, активно се користи у свакодневном животу и може се користити у производњи. Без тога, радник у грађевинској бригади не може без њега, погодан је за монтажне радове и постаће одличан асистент домаћег мајстора.

Одлична стабилност алуминијумских мердевина обезбеђује тачку ослањања,то може бити зид собе. Лестве са 3 пресека могу бити у облику Л-мердевина, које имају горњи додатни елемент. Ово је главни тип позиције, стабилност јединице пружа подршку против клизања. Љестве у три дијела су разноврсни уређаји, погодни су за кориштење због чињенице да власник може промијенити своју висину (нпр. Рад у врту укључује активности на различитим висинама).

Двосмерна мердевина-алуминијум: 2 корака

Лествице су независно вредне дизајна који има? -формални облик. На лествичама које су шире од степеница, степени имају ребрасту површину.

 1. Једносмјерни успон - на једној страни позорнице, други је подупирање;
 2. Билатерални успон - ступњеви доступни на обје стране.

У двостраним алуминијумским мердевинама, проналажење степеница са обе стране повећава крутост јединице, што помаже у раду у паровима

Горња степеница двостране љестве је нека врста платформе, а изнад ње је попречни пресјек ограде.

Мала тежина, алуминијумски профил на бази конструкције, висока чврстоћа, без корозивне осетљивости - сличне врсте мердевина имају многе непорециве предности. То је домаћи и уједно професионални модел, којим можете обавити оба поправка властитим рукама и обавити рад у производњи.

Помоћна мердевина 4 м

Тешке лестве су лакше од челика и јаче од дрвене. Разноврсност облика, као и величине таквих структура помажудосежу најразличитију висину. Сада можете наћи мобилне, преносиве, конструкционе, склопиве моделе. Сваке године произвођач нуди све више опција, тако да међу таквим сортама можете одабрати било које величине и типове који ће одговарати сваком поједином купцу.

За все алуминијумске лестве се карактеризира:

 • Валовита површина степеница;
 • присуство кула;
 • Гранични ремени или метални стабилизатори;
 • Чврсти кораци монтаже.

Опционална верзија степеница има максималну дужину од 4 м.

Када се користе, мердевине за слагање леже на потпорном носачу, који одржава стабилност чак и на клизавим површинама

Модел преносног постоља није клизан. Она има једноставан дизајн са пар водилица, које су спојене пречкама. Причвршћивање степеница врши се експанзијом у носаче: профил попречног пресјека правокутног облика пролази кроз водилице, а сваки руб водилице је савијен према ван.

Врло популарни 2-секцијски зглобни модели степеница Нова висина 2х8, која се широко користи у различитим сферама виталне активности. Одговарајуће варијанте могу се претраживати у продавницама или на порталу Флагма Крим.

Висок квалитет производње гарантира дуги вијек трајања алуминијских љестава, а повратне информације од купаца сугерирају да су ови модели врло популарни.

Клизна алуминијумске мердевине: 6 корака

Лестве су постале популарне због своје високе чврстоће. Модел са 3 секције је мердевина са једном секцијом, којапотиснуто напријед Три сегмента се могу направити један за другим, што резултира дугим низом љестава, али је такођер могуће оставити један или пар сегмената.

Врсте степеница:

 1. Домаћа - радна висина до 7 м. Погодна за врт, кућу. Производња таквих модела укључује добро развијен степен.
 2. Професионална - радна висина од 7 м и више.

Да би се избегло непредвидиво слагање, алуминијумска клизна врата су опремљена посебним растезањем, које обезбеђују додатну чврстоћу

.

Сви модели су произведени према ГОСТ-у и имају дуг радни вијек.

Најважнији услов за рад степеница за ОКЦО је усаглашеност терета који јединица може да издржи, а који је наведен у документима произвођача.

Радна висина је максимални параметар. То је дужина свих деоница које се склапају у самим степеницама, са потребом да се одузму три корака и додају два метра.

Алумет представља: ​​мердевине од 9 степени

Овај модел се користи као мердевине или степенице, колико може да издржи и до 150 кг због попречних стрија између ногу дизајна и алуминијумског профила високе чврстоће.

Предности модела:

 1. Лаган и издржљив;
 2. Није склон корозији.

Главна предност алуминијумских мердевина је процијењено оптерећење од преко 100 кг

Када радите на надморској висини већој од 6 м, можете максимално повећати јединицу, јер се трећа секција спаја и игра улогу извлачења.

Куповина овог модела може бити заувекзаборавите на неугодност мењања лампе у лустеру или на процес замене завеса.

Кућни и професионални производи нужно садрже елементе који штите од спонтаног распадања дизајна. Осигурање вијака, вијака, ремена, ограничења - све је дизајнирано за максималну удобност и сигурност.

Преглед алуминијумских степеница (видео)

Извођење радова на висини која није доступна људском расту, немогуће је без употребе посебних дизајна. За кућне потребе можете узети стол, али је разумније и сигурније користити степенице. Тржиште таквих производа доступно је у великом избору модела: заварени, компонентни, са платформом, караван, скела. Дуге лестве за склапање су погодне за рад на висини од неколико метара. Сваки модел може покупити потребне дијелове и додатке, а нова куповина ће се удвостручити.