Варијанте, модели и савети: надстрешнице на креветићу

Балдахин на креветићу се препоручује да се одабере онај који је направљен од природне тканине без штетних за здравље.Најпознатије су најприје сматране као елемент који помаже да се у првом кревету створи чаура, заштита, удобност. Претпостављало се да ће се у таквом гнијезду новорођенче осјећати као стомак код моје мајке. Не вјерују сви родитељи да је надстрешница заиста потребна. Зову га сакупљачи прашине, тврдећи да одбија да он само омета полагање бебе. Али ова идеја је веома контроверзна - можда ти родитељи једноставно нису видјели слике врло удобних модела са четири постера.

Зашто су нам потребне надстрешнице на кревету

Ако одступите од свих практичних доказа, постоји само један једноставан разлог да се добије постер са четири постера. Многе будуће мајке унапред припремају за своје децу мираз. Сама мама жели шивати, плести, везати за бебу. Неко шива кревете, неко украшава дечију собу, неко прави завјесе за колијевку. А ту су и мајке које су поставиле задатак: "Правимо лијепу надстрешницу!" И то заиста може бити зашивено властитим рукама.

Захваљујући четверо постеру детета неће ометати нацрте

Може се качити за:

 • Заштита бебе од упорне светлости и промаје;
 • препрека од инсеката;
 • Инсталација филтера за прашину, која може бити алерген.

Али чак и ако одлучите да инсталирате прелепи балдахин, није неопходно да беба стално спава испод њега. Треба да уда свежи ваздухредовно вентилирана просторија. Такође му је потребно, укључујући, да се упозна са прашином, и са другим алергенима у разумној мери. Уосталом, стерилна ситуација око детета, мање је обучена за његов имунитет.

Оно што разликује крошње од јаслица за новорођенчад

Можете направити условну класификацију, која ће бити основа за разлике између надстрешнице. Наравно, постоји много модела, они ће се разликовати према критеријима као што су дизајн, начин причвршћивања, величина, тканина, држач, итд.

Како могу поправити надстрешницу:

 • Потпуно затварање корита . Инсталација таквог надстрешнице се доводи у центар, на посебном држачу, у вези са којим он може покрити читав креветац.
 • Монтажа у главу . Ово је опција за старија деца. Покрива само горњи дио кревета и може га само украсити. Ово ствара неку врсту дјечје заштите, само дјеломично ограничену од вањских утјецаја.
 • Фиксирање периметра . Такозвани краљевски кревети, врло су слични кревету са четири постера. Можете креирати Принцесс Бед користећи такву надстрешницу.

Девојке су веома погодне за балдахине ружичасте боје, а за дечака - плаве

Шта ће бити везаност зависи од преференција родитеља и узраста детета. Тинејџерски кревет је тако украшен, можда нема смисла, јер је дечак одрастао. Али инсталирати такав балдахин на бебин кревет је добра одлука.

Упутства корак по корак: монтажа за надстрешницукреветић

Прво, биће тачно одредити тачан положај надстрешнице изнад кревеца. Ако је креветић уздужни уз зид, носач се поставља на једну од дугих страна колијевке ограде. Ако је кревет у ширини дуж зида, држач се обично склапа у главу. Ако се држач може причврстити на плафон, онда се креветац на друго место више не може преуређивати.

Како монтирати и инсталирати држач:

 • Балдахин пре-васх и строке;
 • На равној површини, проширити све елементе металног носача;
 • Носачи за причвршћивање убацују раван део шипке;
 • Причврстите дизајн на претходно планирано мјесто и причврстите шипку са стране вијцима;
 • Власнички прстен растеже тканину са два краја обода да би се саставила журба;
 • Водите власнике крајева плашта, тако да су прекривени тканином;
 • Закривљени и равни део шипке су причвршћени заједно;
 • Поравнајте све детаље конструкције, подесите висину држача у односу на креветац.

Сви елементи сидра за надстрешницу иду до њега у комплету

Можете направити лук од трака на крову - добићете додатну декорацију. Исправите креветац. Ако је све урађено исправно, огртач истовремено покрива и носач и стране. Ово ће оставити простор за ваздух у креветићу.

Самостални дизајн: како објесити надстрешнице на креветићу

Ако то није фабрички производ, могуће је да направите саму браву. На зиду морате да га поправитена њега ће бити бачен најједноставнији дрвени оквир, лагани тил или шифон. И већ за такво рођење постави креветац.

Дела се извести на следећи начин:

 • На зиду, на надморској висини од 1 м, поставите преко колијевке за главу изнад носача;
 • Избушити рупе у зиду и причврстити хоризонталне дрвене дрвене даске на типле;
 • На ивицама ове шипке обавезно причврстите шине вијцима под правим углом у односу на зид;
 • Лијевање на оквир, опуштање тканине треба бити између трачница како би се уравнотежио састав.

Да би се надстрешнице правилно објесиле на креветић, вреди гледати видео видео

Завјеса је мали кутак дјетета. Понекад то раде чак и преко кауча, бирајући одговарајући материјал. Чак и психолози увјеравају да је таква надстрешница понекад неопходна за несигурно дијете, дијете које је одавно одвојено од мајке итд. Ово није играчка, већ на неки начин чак и психолошка заштита.

Једноставне надстрешнице на кревету властитим рукама

Ако постоји форма, и неке вјештине за шивање и резање, за шивање лијепе надстрешнице може и сама мајка. Ако нисте сигурни у своју снагу, покушајте да урадите нешто попут лутке. Узимају некакав штап, а ви можете носити луткице. И онда је на вама да узмете прави балдахин за кревет девојке или дечака.

Стандардни израчуни су следећи:

 • 3 м природне не-густе тканине;
 • 5,5 м декоративне траке за украсе или једноставно чипке;
 • 3,5 м трака за израду прућа;
 • Прилично густа жица за оквир.

Процес неће бити веома компликован. Према открићу, које се може наћи на интернету, сви детаљи се шиве. Декор је по вашем нахођењу. Затим се прави жичани оквир, који онда треба ставити на креветац. И већ је на њему фиксна надстрешница.

Декорисање кроја својим рукама

Свака мајка жели не само лијепо одјенути своју бебу, већ и створити прекрасан простор око себе. И зидови, и плафон, и под у дјечјој соби су се усклађивали и вољели бебу. У просторији тинејџер би такође требало да буде удобан, али дете тог доба често бира ситуацију сам.

Да би надстрешница изгледала оригинална, може бити израђена од тканине различитих боја или украшена декоративним елементима

Можете украсити било који елемент просторије, било да се ради о оградици или о истом балдахину. Чак и завршена надстрешница може бити занимљива за украшавање. То могу бити, на примјер, лептири од лагане летеће тканине, чипке, журбе. Могуће је купити и спремити се за термалну примјену.

Такође можете украсити надстрешнице са луковима и падајућим тракама. А понекад је то ручни вез са симболима за заштиту деце. Све зависи од стила и дизајна саме надстрешнице. Понекад се фантазија игра у процесу декорације.

Како шивати балдахин на креветићу (видео)

Балдахин је добар покушај да се дјечји свијет учини још угоднијим. И што је више у овој ствари мајчина енергија и рад њених руку, топлија и удобнија деца ће такомагарац

Успешна решења и цене!

Дизајн надстрешнице на креветићу (фотографија у унутрашњости)

)