Употреба гумене боје

Гумене боје за под , зидове ... Чак и сама фраза звучи чудно, а што се тиче самих боја.

Боја на гуменој основије нешто ново и јединствено у грађевинском свету. Али ако неки мајстори чују ово чудо по први пут, други градитељи и дизајнери су одавно уживали. Има много плусева. Осваја неколико пута пре уобичајених боја. На пример, гумена бојаје лудо еластична . Након потпуног стврдњавања сасвим је реално савијати, савијати и ваљати. И упркос таквим акцијама, чудотворна боја не пуца, неће изгубити својства своје боје. Поред тога, она је у стању да одбија воду без преношења у грађевински материјал. Ово је посебно важна предност за чест контакт са водом.

Садржи много хемије , и није тајна, тешко је сликати без ње. Али ово чудесно средство је још увијек чисто у околишу. Може бити осликана и собе унутар кућа. Одлична опција за бојење зидова у расаднику. Боја на гуменој подлози је заиста јединствена. Способан је да издржи оштар пад температуре, не допушта да калуп и гљивице продру кроз њега. Кисела киша уништава уобичајену боју, али неће узети гуму! Исто важи и за високе температуре.

Ова предност одмах оставља утисак да је боја веома компликована у својој примени, и да је стави на површину независно неће моћи никоме. Али грешите! Рад са њом је веома лак. Главна ствар коју треба да имате је -одлични, квалитетни алати за фарбање просторије и, наравно, правилно припремљена површина. Треба бити очишћен и довољно јак ако површина није довољно јака, мора бити натопљена супстанцама које треба ојачати. Остатак акције не садржи ништа компликовано. Чак ћете бити одушевљени овом лекцијом.

Гумена боја за подове, зидове и стропове није мијешана једноставним растварачима.Да бисте почели радити с њом, разриједите је водом за пиће.Да Да! То је вода за пиће! Не захтева посебне технологије или уређаје. Обични ваљак за фарбање или удобне четке - све што је потребно. На првом мјесту је ваша удобност.Гумена боја за шкриљевац , дрво или други материјал се не разликује по технологији наношења од једноставних боја. Да, и као што већ знате, не постоје никаква ограничења на месту његове примене.

Вероватно ће проћи године, а боја ће потпуно заменити уобичајене од продавница и других места продаје. Највјеројатније ће бити само на боље, јер смо у чланку размотрили све предности гуменог чуда, а очигледно је голим оком да је овај алат много бољи од обичних стандардних боја. Свијету је потребно усвојити нове технологије, посебно ако су тако јединствене и практично беспријекорне.