Унистат са инсталацијом: типови и инсталација система

Унистат са инсталацијом учиниће купатило елегантним и ефективнимУ последњим данима у приватном сектору све се више постављају висећи бидеи и тоалети. Поред целокупне санитарне чаше, овај дизајн садржи и канализациону и водоводну опрему, као и неке моделе, као и резервоар за воду. Овај капацитет је направљен од полимера, приступ је ограничен. Пошто је затворен зидним облогама или другим завршним слојем. Након инсталације, можете се подешавати само преко гумба за одвод.

Разумети шта је инсталација за тоалет: врсте система

Водоводна инсталација је начин састављања и спајања свих елемената, што повећава ефикасност, функционалност и хигијенски квалитет просторије. Инсталациони системи омогућавају коришћење недоступних у прошлости верзија опреме за купатила, скривање обраде комуникације. Разликују се једноставном инсталацијом, естетиком и тихим радом. Модерни инсталациони системи могу издржати тешке напоре. Најчешће се користе у уградњи висеће санитарије, а активно се користе и за мале системе водоводне опреме. Уз уградњу тоалета, можете визуелно повећати било коју, чак и најмању собу, као и ослободити претходно неприступачна подручја за корисну употребу.

Инсталациони систем функционише квалитативно, ефикасно и поуздано, увелико штеди трошковевода ради тихо. Захваљујући овом систему можете поново планирати ваш простор за купатило на боље.

Систем инсталације тоалета ради тихо и ефикасно

Погодан систем инсталације вам омогућава да поставите судопер, тоалет, биде или урин на било које погодно место у соби. Ово у великој мери помаже уштедјети малу количину простора. Осим тога, у вашем купатилу нећете видети комуникације. Инсталациони системи вам омогућавају да прикључите све водоводне инсталације.

Инсталациони системи су подељени на следеће типове:

 • блок . Они се иначе називају понуђачи. Зато што су причвршћени за зид. За њихову инсталацију потребан је довољан носиви зид.
 • оквир . Ове инсталације се могу причврстити не само на зид, већ и на под. Њима није потребан поуздан зид. Оквир у дизајну је масивнији и увек лежи на поду. Овај тип инсталације се може инсталирати чак и на зиду сувог зида.

Инсталацијски радови морају почети прије завршетка зидова купаонице. Инсталација оквира за тоалет је инсталирана у фази инсталације преграде или монтирана у припремљену нишу.

Који је најбољи водовод: инсталација на тржишту дизајна

Приликом избора система за уградњу тоалета, потребно је узети у обзир његове карактеристике дизајна. Приликом избора тоалета, прво обратите пажњу на начине његе.

При одабиру инсталације, и над свим стварима, приступите цијелој ствариодговорност. Треба да запамтите да ће овај систем бити у великој мери скривен у зиду, и ви га немате приступ. Да не бисте одмах морали разбити зид, боље је купити квалитетан водовод.

Добро познати произвођачи санитарије, који дају гаранцију квалитета својих производа, добро су прихваћени. Изаберите производ који ће вам служити дуги низ година.

Приликом одабира инсталационог система за ВЦ, провјерите његове техничке карактеристике

Правила за избор система за монтажу:

 1. Кинеске робе је боље да се не узимају, сматра се да нису веома поуздане и трајне.
 2. Ако имате прилику, радије ћете инсталирати оквир умјесто блока. Његова цијена је скупља, међутим, цијело мјесто у купаоници се користи рационално и функционално.
 3. Обратите пажњу на металне оквире укључене у комплет приликом куповине. Не савијају се.
 4. Пажљиво прегледајте цијелу конструкцију због оштећења у облику пукотина или огреботина.

Побрините се да производ има сву неопходну опрему. Наведено је у упутствима произвођача. Типично, сет садржи потребне монтажне елементе за монтажу, резервоар, звучну изолацију, носиви оквир, као и адаптер за колено. Понекад су такви системи опремљени и флусх кључем.

Шта чини уградњу тоалетне инсталације: предности система

Примена инсталационих система у тоалетима је веома погодна. Омогућавају вам да инсталирате тоалет тако да се резервоар сигурно скривау исто време заштићен је топлотно-изолационим материјалом. Ово вам омогућава да не чујете буку приликом рада са водоводом.

У овом случају, само оно што нам је потребно напољу, здјела тоалета остаје на уму. Захваљујући овој методи, цела соба гардеробе постаје пространија и елегантнија и удобнија.

С обзиром на недостатке овог система, они се могу третирати као да је то висока цијена. Међутим, то је у потпуности оправдано, јер нам такви пројекти дају огромне предности.

Въздушна инсталација има много предности

.

Предности система за уградњу тоалета:

 • компактност, која омогућава функционалнију употребу простора у соби са тоалетом;
 • Минимални ниво буке који би био обезбеђен постављањем одводног резервоара у зид;
 • Погодност приликом чишћења купатила;
 • Способност слободног дизајна на поду разних украса или мозаика плочица;
 • Штедња воде, због чињенице да су у постројењу уграђена два постројења - први за велики проток воде, а други за мали;

Правилном инсталацијом овог система, такве структуре служе довољно дуго и поуздано, и могу издржати оптерећење од четири стотине килограма.

Инсталациона инсталација: како правилно инсталирати систем

За све постојеће типове инсталационих система, принцип инсталације и инсталације је исти. У овом процесу нема ништа компликовано.

Унапред, мора се водити рачуна да се цијеви уклоне за довод и испуштање воде.Хладне водоводне цеви треба само чврсте материјале. Ово обезбеђује квалитет, поузданост и трајност. Дренажни системи треба да раде без поговора.

Систем захтева инсталацију тоалета идеално подешавање. Одговорни произвођачи обраћају пажњу на сваку квачило, јастучићи за повезивање и на систем који је поуздан и не захтевају често поправке.

Уградња инсталације - процес који може да се рукује

Инсталација треба вршити на следећи начин:

 1. сценографију. Прво проверите тачне ознаке, што указује на све носаче, и на тај бушење рупе.
 2. производи за монтажу инсталација.
 3. метална конструкција поравнава вертикално и хоризонтално.
 4. производи свој коначни консолидацију.
 5. повезују воде и канализације система
 6. производи инсталацију тоалет.

Ако је неопходно, дизајн може бити украшене са било којим материјалима.

Инсталација подешавање (видео)

Сваки дан ?? данас, санитарни индустрија развија, тоалети суспендован типа све више користи у изградњи и санацији објеката. Они су купатило више стила и ефикаснији. Исто тако, овај систем није тешко да се инсталира. Главни задатак је да се изабере систем и не штеди приликом куповине. Након што је инсталација систем је уграђен у зид и њен пропуст потребе да се распусте зидове и поправке цео купатило. Када радите прегледна тржишту роба, дати предност фирмама које су добро доказане на тржишту и имају позитивне повратне информације.